Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)
Raspunsuri - Pagina 21
mamii spune:
oana - ioana
Oana la tine merge asa ptr ca probabil macar primul somn il are mai lung ..dar eu seara in afara de faptul ca mananc nu apuc sa fac nimic..dush spalat vase..putina ordine..Nu vreau sa ies afara fara ale pentru ca m-am obishnuit cu el dupa mine si oricum nu am unde sa ma duc.. Si eu ca si tine il iau in pat cu mine dar in ultimele seri era sa imi cada din pat de 'n' ori pentru ca am adormit adanc si nu iepureshte si el se rostogolise l-am prins in ultima secunda.Si mai ales ca asta cu dormitu la san nu este o solutie fac asta deja de cateva luni bune si nu am ajuns dekt la epuizare pentru ca asa ii obishnuim si mai mult si mai mult si mai mult si cand o sa fie sa nu ii mai dai ...o sa iti aminteshti de mine ![]()
la noi e si multa prostie aici toata lumea se uita cu simpatie la tine cand iti alaptezi copilul oriunde ai fi!nu mi-a zis niciodata nimeni 'vai cum ii mai dai san' cum o fac altii din ro..ci se considera ceva firesc
Mami de Alexandru din 13.07.07
lulualex spune:
mamii, Alex uneori viseaza sau are o durere si plange pana o pun intre noi in pat si doarme cu noi; se intampla f des in timpul iesirii dintilor, numai ca nu sta cu tzazxti in gura, in rest musai lipita de mine
si ma trezesc rupta in 2 dimineata, caci imi raman cativa cm de pat sa dorm... si chiar n-am solutie, dar cred cu convingere ca intarcarea nu e o solutie; nu te judec daca tu vei alege calea asta, Doamne Fereste!
andreea c spune:
Acum pot sa ma umflu si eu inpene ca am scos baiatu'-n lume si l-au admirat atatea duamne.
Multumim!
Fetelor m-ati omorat cu picasa asta si cu flickr. Nu pot vedea pozele de la serviciu si mor de oftica
.
Alina mai este un cuplu foarte reusit David si Mara.
Jadi mai poti? Cate mai ai? Ce mai sti de cumnatata ta?
Daca tot va intalniti pe 28, intr-o joi, nu vreti sa o faceti mai pe seara ca sa putem veni si noi (eu si Clau) din campul muncii? Poate mai sunt si alte doritoare...
Andreea si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
ghinetz spune:
Ca sa nu cada V din pat noaptea folosesc patutul lui (Na! Sa-mi mai zica cineva ca l-am cumparat degeaba!!!) Il pun drept proptea, la margine.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
De scutece nu ne schimba nimnei? Cineva care se pricepe? (si care nu are mancarea in cuptor, gata-gata sa se arda)
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
mamii spune:
oana din pacate nu am loc in camera sa pot lipi noaptea patutul lui de patutul meu solutia asta o shtiam demult...iar fix sub geam nu imi vine sa il pun
Oricu multumesc mult fetelor de suport!
Cred ca am nishte zile mai proaste
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
oana din pacate nu am loc in camera sa pot lipi noaptea patutul lui de patutul meu solutia asta o shtiam demult...iar fix sub geam nu imi vine sa il pun
Oricu multumesc mult fetelor de suport!Cred ca am nishte zile mai proaste
eu ii pun de regula o mana pe un picior si o simt cand fuge
cand simt ca nu mai pot, o predau lui tati si tot asa
mamii spune:
la tati al nostru poa sa pice bomba ca nu se trezeshte 
Vroiam sa va mai zic ca mi-a zis pediatra ca ar trebui sa manance cam 40 de gr de carne la o masa in caz de intereseaza p cineva
paticut suuuuper baietelul tau .si eu am spalat 3 sapt la mana...am zis ca mor ...nu era de spalat greu cat era clatitu...
ghinetz spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
la tati al nostru poa sa pice bomba ca nu se trezeshte
Vroiam sa va mai zic ca mi-a zis pediatra ca ar trebui sa manance cam 40 de gr de carne la o masa in caz de intereseaza p cineva
paticut suuuuper baietelul tau .si eu am spalat 3 sapt la mana...am zis ca mor ...nu era de spalat greu cat era clatitu...
Orientativ, cam cat vine asta? Cam ca un ou?
Cred ca vi se pare tare aiurea intrebarea, dar nu stau sa cantaresc si nu le am cu aproximatul.A! Mamii, nu stiu daca chiar ii poti da orice sa pape. Parca ti-am mai scris: NU carne de porc, NU prajeli, NU dulciuri, NU mezeluri...Si, desigur, stiu ca i tie ti s-a parut total aiurea asta cu usturoiul pe tzatze. Eu m-am amuzat...Lui V ii place usturoiul, cred ca ar manca si mai abitir. Si apoi...laptele cu usturoi e remediu impotriva parazitilor intestinali. Stiu din copilarie.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
paticut eu am cerut poze cu Miron. Si nu regret! Ce copil frumos!!! Pare asa mare, asa...
Ce pacat ca n-am si o fata!!!
A! pe bune, cantecele lui Catalin Crisan sunt cele mai bune cantece de leagan. Trebuie sa-mi mai imbogatesc repertoriul, ca am tot ramas la aia cu "Mama" si cu "Vorbeste mare"
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)