Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)
Raspunsuri - Pagina 22
mamii spune:
oana mi-am pus shi intrebarea asta daca nu cumva o sa ii placa usturoiu si dau din lac in putz! 40 de gr de carne sunt cam kt o patratzica de 5 cm /5ntativ 40 de grame ca doar nu sta nimeni sa cantareasca!Vroiam saiti zic ca eu nu ii voi da cremvushti parizer shi salam kt de mult o sa se poata!Am voie porc si deja i-am dat shuncaulitza.Tind sa cred ca putem sa le dam orice cu moderatzie!Am intrebat-o clar ce inseamna acest orice!nu cred ca exista cineva care da prajeala non stop sau cremvushti.
Mami de Alexandru din 13.07.07
liadorian spune:
Salutare la toata lumea!
Smaranda, Nicolae, Victor Cristian si Veronica!
Sa cresteti sanatosi si veseli! Citind din urma urarile pentru strumfii nostri, m-au apucat frisoanele - nu stiu de ce am eu senzatia ca ziua Unei e undeva departe de tot, ireal de departe, si uite ca nu mai e mult pana atunci. Iar tortuletele pe care le-am vazut, petrecerile, mamicile fericite si strumfeii emotionati, feicare in felul lui de prima aniversare... ei bine, m-au dat gata! Am emotii pentru 8 august de parca m-ar astepta nu stiu ce examen nasol!
In fine... Noi tocmai am debarcat de la tara, alungate nu de ploile astea urate, ci de ... purici!
Dupa doua intalniri fata in fata cu "inamicul" am decis ca cel mai destept cedeaza, am facut bagajele si-am lasat-o pe bunica-mea sa se ocupe de dezinsectie. Ma doare inima cand ma gandesc ca acolo aveam 4 camere mari si aprope nemobilate prin care Una bantuia in voie, mai ales ca pe vremea asta urata nu prea aveam chef de stat afara. Aici, stramt si monoton...
Ce-am descoperit cu ocazia acestei sederi la tara: ca Una e innebunita dupa acrituri - a mancat mere, prune si cate alte chestii dintr-astea acre de mi se strangea mie gura punga cand o vedeam; ea - nimic! Una s-a integrat perfect in peisajul rural cu toate obiceiurile lui - adica-i place teribil sa stea cocotata pe poarta si sa comenteze pe toata lumea care trece pe ulita. A! si-i mai place teribil sa faca pipi in iarba, din picioare, ca baietii!
(Ca o mai lasam fara scutece cand si cand, sa-ai mai aeriseasca si ea fundul...)
Buuun! In alta ordine de idei:
Oana, felcitari pentu tine si Radu! Sa impartiti multi ani de acum inainte, sa cresteti impreuna nu numai doi baieti grozavi, ci si casnicia voastra!
Alina, m-am regasit in ce povesteai tu despre mesele Elisei... Azi a mers spectaculos de bine pentru ca a mancat ea legumele cu mana. Am pasat o parte de-au iesit asa, mai moi, si am lasat restul bucati mari. Pe astea intregi i le-am zdrobit in castronel si-i modelam niste turnulete"mici pe care sa le ia ea cu mana de pe masuta... Am ramas interzisa can am vazut cum infuleca. Mie mi se terminasera legumele si ea sigur ar mai fi mancat daca mai aveam. Evident ca la lingurita n-au mai fost asa de apetisante...
Bun venit, lulualex! Mi-au placut mesajele tale!
mamii, sunt alaturi de tine! Si la noi noaptea trece cu muuulte treziri, dar m-am obisnuit. Pur si simplu am decis ca nu mai astept sa se schimbe nimic, ca sa am intr-o noapte o surpiza placuta!
Pana acum toata lumea imi zicea ca dupa sase luni sigur va dormi, apoi ca dupa ce va manca mai consistent, apoi ca dupa un an etc. Gata, am inchis pravalia si nu ma mai imbat cu apa rece. Cand o fi sa doarma, o sa doarma. Chiar nu stiu cum poti invata pe cineva sa nu se mai trezeasca!
Si Una doarme cu mine, cand se trezeste o mufez si somn e\de voie, cat se poate si cum se poate. Am pus o perna la marginea ei de pat, ca sa nu aterizeze pe jos si cam asta e...
cristina26 spune:
ddanagh ar fi minunat daca ati putea veni in bucuresti pe 28 august. Ar fi minunat sa va cunoastem
Violetan Aici e lista cu cine vine la intalnire (locul si timpul va rog sa il alegeti voi):
1. Violetan cu Laurentiu
2. Karligutza cu Adeluta
3. AndreaZ cu Mara
4. Paticut cu Miron
5. Fiana cu Matei
6. jadi cu Vlad si Tudor
7. Ddanagh cu Daria
8. cristina26 cu Ingrid
9. Andreea_c cu Radu
Andreea_c la ce ora ai dori?
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
AndraZ spune:
LA MULTI ANI Smaranda,Veronica, Nicolae, Victor Cristian! Sa fiti sanatosi si sa aveti muuuuuult noroc!
Fetelor, intru asa in fuga sa va spun ca noi ne-am apucat de facut bagaje pt ca maine dimineata decolam spre pt 3 zile. Asa ca sa stiti ca vom lipsi motivat. Azi nu prea am avut timp nici sa respir pt ca de dimineata am avut un interviu, deoarece inclin sa-mi schimb locul de munca, asa ca m-am impartit cu greu intre casa, Mara si plimbare.
Dana, ne-ar face multa placere sa ne vedem. Iti las numarul meu de tefon pe PM si dc ai trecere prin Buzau da-mi un semn. Noi sigur stam acolo intre 4 si 14 august. Dc ne intindem si dupa data asta va dam de stire. Oricum acolo vom avea internet ca a dat DD si si-a pus si tata un net care sa functioneze, asa ca ne putem discuta si pe mess ![]()
Mamii, imi pare rau pt programul lui Alex. Eu nu stiu ce sfaturi sa va dau, pt ca si eu ca si Dana, posed un copil care de la 2.5 luni doarme toata noaptea. Nu ne invidiati caci in timpul zilei isi scoate parleala cat pt 3 nopti dormite cap coada. ![]()
Cat despre dormit....Mara doreste a dormi NUMAI in patul ei. Nu suporta sa doarma cu noi in pat. Dc o luam la noi in pat ne trage de nas, de urechi, de par, ne scoate ochii. Asa ca ne caram cu patutul dupa noi oriunde plecam. Noroc ca e pat gen tarc. Faza proasta este ca dc e sa plecam undeva de dim pana seara, gen gratar, vizite la prieteni etc, ea nu doarme deloc. Mai adoarme asa cand si cand in scaunul de masina, dar asta este ca miracolul de Craciun: se intampla f rar si tine putin. 
Alina, concediu placut si asteptam poze.
Mada, pupam dulceata de Emily.
Andreea, pupam boticul dulce al lui Raducu.
Lia, aranjati cu dezinsectia ca e tare frumos la tara la bunici.
Gata, ma duc la facut bagaje!
Pupam pe toata lumea si spune un calduros LA MULTI ANI! anticipat pt toti cei care isi vor sarbatori ziua de nastere in zilele ce urmeaza.
karligutza spune:
schimb capitolul.... ca acum am sosit si vad deja pag.22...
karligutza
sunt mamica Adelutei