Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)
Raspunsuri - Pagina 15
claucia spune:
Cafera, ti-am admirat si eu fetele, tot spuneau restul fetelor ca ai super copii si vreau sa spun ca asa este: SUNT SUPERBEEEEEE am asa un drag de surori, si eu am o sora cu 3 ani mai mare si stiu ce inseamna sa copilaresti cu o surioara. Sunt dulci dulci fetele tale amandoua si foarte calde. Si cea mica pare atat de in siguranta langa sora ei incat parca are voie sa faca nazbatii ca sora e acolo si o apara. Foarte frumos, sa iti traiasca!
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
nikole spune:
Wowwwww Cafera, cat sunt de frumoase fetele tale, poza www.flickr.com/photos/22361756@N03/2696671918/in/photostream/" target="_blank">ASTA m-a emotionat profund...
nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul meu anterior, am scris de la munci,abia acum vad ce a rams din romanul ce-l scrisesem.
Spusei ca mi-am promis sa nu mai vad poze de la moturi cat oi fi cu stomacul gol, ieri am salivat cumplit pe langa torturile din poze , unde mai pui ca se mai vedeau pe fundal mesele pline cu bucate (sau ce-a mai rams din ele)
Mara e o dulce cu coiful in cap'sor, si mi-a placut mult ca i-ati facut ziua in aer liber, cam asa ceva mi-as fi dorit si eu ptr Albstrel, dar aici e imposibil.
In alta ordine de idei, eu astept sa vina cineva cu o cafea,ca sunt zombie .Am dormit putin si am visat groaznic...cum ca Albastrel a cazut de la etaj.Sunt inca terorizata, fir-ar ele de vise, ca le urasc..

asa ca...am nevoie de toate cafelele ce se strang azi pe aci
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
nikole spune:
Andreea, si eu l-am admirat pe strumfulik al tau.E un baietel superb, are un chip f expresiv...charming, cum ar spune englezul.
In unele poze aduce mult cu Albastrel.Si tu arati ...hot hot hot!
CarlaV, muuuuulta sanatate Sabinutzei, sunt comvinsa ca isi va reven repede, asa cum sunt sigura ca nimeni de aici nu e capabil sa doreasca raul unui copil nevinovat!
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
loredana_76 spune:
Buna dimineata si de la noi.
O cana mare de cafea pentru Nikol.
Asaaa...deci am vazut poze cu Raducul ,superb cum deja ne-a obisnuit.
Apoi poze de fetite de Cafera,da putine do`mle ,putine,doar ne amagesti Cafera.Dragalase si frumoase (tot ca de obicei).Iar poza de care zice Nikol(ca eu nu stiu sa pun linkul :-) )ma face sa ma grabesc sa-i fac un fratior sau o fratioara lui David.
La fel cand vad si pozele stelutelor de Luna.Cum se iubesc ei si au grija de cei mici.Numai vazindu-i pe ei si imi dau un sentiment asa de fericire si implinire sufleteasca ,dar sa-i vad tot timpul cum se joaca si au grija unul de celalalt,cred ca mai mare fericire nu exista..
otim spune:
LA MULTI ANI Veronica - Maria
LA MULTI ANI Victor Christian
LA MULTI ANI Smaranda
LA MULTI ANI Nicolae
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Mai dau si eu o cafea sa ajunga la toata lumea
!
Andreea ti_am admirat eu odrasla
Ai dreptate sa crezi ca e cel mai frumos pentru tine! M-a omorat cu culoarea ochisorilor
... si zici ca e arvunit Alesiei lui Claucia sau mai accepti oferte?![]()
Cafera am admirat si printesele tale! Sunt tare tare frumoase! Mi_au placut tare mult rochitele; si una din poze in care e Ilinca cu o mutrisoara tare hazlie! Nu am cum sa dau linkul ca sunt la servici si nu am mult timp sa ma desfasor...
La multi ani celor aniversati astazi: Victor Christian si
Nicolae ! Diana nici tu nu ai mai intrat de mult! ça va?
Sdit ca am uitat sa felicit fetitele: La multi ani! Smaranda si Veronica Maria!
Sa fie toti sanatosi si sa va umple zilele de fericire cum au facut deja de un an!
Sa aveti o zi minunata strumfilor si mamicilor de strumfi!
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
claucia spune:
Mada, m-a topit Emily cu pozele ei in bazin si in fotoliu. Si voi sunteti asa o familie frumoasa! Toti 3!
Lasa ca pana la maritis om vedea cum facem si cu Raducu (il trimitem la bazin sa cunoasca fata) si cu alti pretendenti la ochisorii albastri ai fetei tale.
Printesuca mea l-a cam tras de par aseara pe Raducu si radea, cred ca nu mai vrea sa vorbeasca cu ea...![]()
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
madabout2003 spune:
quote:
citat din mesajul lui claucia
Printesuca mea l-a cam tras de par aseara pe Raducu si radea, cred ca nu mai vrea sa vorbeasca cu ea...
printesa mea Alessia
Multumim Clau!
Ce bine ca stati aproape si strumfii vostri sunt prieteni ... noi avem un vecin vis à vis dar abia are 2 luni... mai asteptam pana ne imprietenim!MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
Simo78 spune:

pentru ieri
Horia Andrei - de andutzy
Miruna - de Mirela1974
Armin de Armin23
Dan stefan de Orchis
si Dora de Maria1111
sot de Oana si Oana, felicitari Oana si Andra!
pentru azi ![]()
Smaranda si Veronica Maria
Victor Christian si Nicolae
Ma bucur sa vad ca au timp sa ne mai scrie fetle de care nu mai auzisem de mult ![]()
Am vizionat o groaza de poze, care mai de care mai frumoase, atat mamici cat si strumfi.
Ma duc sa sclavagesc, am adus sotul acasa si tre sa fac precum aparatul de aer conditionat, ca de suflat in fund oricum ii suflam si inainte.
P.S. Fetele de Bucuresti, urasc traficul la voi....vroiam sa fac si io o vizita doua, dar am fugit impuscata de condus prin minunata capitala 
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
mamii spune:
neatza feteleee
la multi ani strumficilor de ieri si astazi!
am vizionat poze de claucia,madabut,cafera si pot sa zic ca sunt exagerat de frumoase cu toatele![]()
am fost la pediatru Alex are:9900gr shi 80 de cm deci suntem sexy fitness instructor![]()
.Ne-a zis ca putem sa ii dam sa manance ORICE am intrebat ce inseamna acest orice si am sa va spun si voua..:omleta, chiftelute, carne la gratar de toate culorile etc..Mi-a zis sa ii alternez laptele junior cu alte marci ( noi papam lapte junior de vreo 3 luni)si eventual de ce nu din cand in cand si putin lapte de vaca nu ii strica.
Mi-a explicat clar ca nu are de ce sa se trezeasca noaptea si ca acest lucru trebuie sa inceteze.Trebuie dezvatat neaparat.Am intrebat cum sa il dezvat de san noaptea ..a zis sa imi dau cu usturoi sau ceapa pe sani..nu sunt deacord cu acest lucru dar voi incerca alta solutie nu vad mai ales ca de ieri este ultra mega lipit de san il dor dintii ingrozitor si nushu ce sa ii fac 
Mami de Alexandru din 13.07.07