Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Oana - Ghinetz, sa-ti traiasca barbatul si va doresc din suflet multi ani fericiti!

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

quote:

Mamici de strumfi de 1 anisor, ati trecut pe lapte junior? De care?

milumil, inainte ii dadeam lactogen. sunt foarte multumita de asta.

quote:
Au facut puii vostri vaccinul de un an? Lui Raducu nu i l-a facut pediatra cand a auzit ca plecam la mare peste trei saptamani. A zis ca dupa acest vaccin, copilul nu trebui expus la soare o luna. A mai auzit cineva asa ceva? Am tot cautat pe net informatii si nu am gasit nimic de acest gen.

azi a facut si alex vaccinul la picior si ror si picaturile polio. Nu trebuie intepat copilul timp de 1 luna dupa vaccinul din picior, ca e antitetanos, de soare zau ca n-am auzit pe nimeni.

quote:
Raducu are la un an 10,2kg si 79 cm. Eu sunt multumita.
Pediatra mea spune ca fara ROR nu iti primeste copilul la gradinita. Stiati?

alex avea 10,8 si 76 cm, acum cred ca a scazut cateva grame, a facut o amigdalita si apoi reactie diareica la antibiotic, n-a mancat aproape nimic o vreme, acum e ok, dar vizibil mai slabuta, desi se tine chiar bine . ROR eu stiu ca e obligatoriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

quote:
citat din mesajul lui brazuca25
[

Eu pt ca sunt cea mai sunt alaturi din voi cu grupul de slabit, dar pentru ca la mine numarul de kg de pierdut e de ordinul zecilor nu ma mai inscriu ca sa nu stric statisticile. Va pt toate si fug la sala ca de ieri sunculitele mele au cunoscut o profa de aerobic ce a promis ca le vine de hac. Sa vedem care pe care.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

draga mea, eu am 82 si tind catre macar 65 asa ca hai in club!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

cu scuzele de rigoare ca intru atat de tarziu, vreau sa urez si eu sarbatoritilor de astazi , sa creasca mari , sa fie snatosi, sa va bucure pe voi#65292; cele care le-ati dat viata...

am admirat-o astazi pe alessia si pe mara(scriu de la munca si nu merge)

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!
Sma, Victor, Nicolae si Veronica. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata!

Multumesc pentru raspunsuri tuturor.
Lulu i-ai facut in aceeasi zi si vaccinul de un an si ROR? Intelesesem ca se face o pauza de cel putin o luna intre ele . Nu stiu despre ce picaturi vorbesti.

Mie nu-mi admira nimeni odrasla ? Nu ma supar ca oricum e cel mai fumos (pentru mine ).

Plec la serviciu ...

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
citat din mesajul lui andreea c

Mie nu-mi admira nimeni odrasla ? Nu ma supar ca oricum e cel mai fumos (pentru mine ).

Ba da, ba daaaaaaaaaaaaa, l-am admirat eu. E un frumos, sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata!! Sa aveti o zi minunata!

Vivela, scuze pentru neintelegere, doamne fereste! Cred ca m-am exprimat gresit, vroiam sa spun ca atunci cand voi avea burtica am sa ma uit la ochii albastrii, poate prind si eu ceva "esenta".

Andreea, l-am admirat si eu pe Raducu si, da asa e - e cel mai frumos!!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
citat din mesajul lui andreea c

Neata!
Sma, Victor, Nicolae si Veronica. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata!

Multumesc pentru raspunsuri tuturor.
Lulu i-ai facut in aceeasi zi si vaccinul de un an si ROR? Intelesesem ca se face o pauza de cel putin o luna intre ele . Nu stiu despre ce picaturi vorbesti.

Plec la serviciu ...

Iote-te s-a trezit vecina mea de dimineata si s-a apucat sa scrie. Pai tu nu ai treaba, de ex, sa pleci la serviciu?
Pai nu spuse toata lumea ce frumos e Raducu si ce ochi are si ce alea alea pai te mai plangi... stii si tu ce copil reusit ai. si care mai si merge la mare.

spor la treaba la servici, sa imi spui ce mananci astazi

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Buna ziua!

Uffffffffff, abia am reusit sa "alerg" sa va prind din urma.
Am vazut multiiiiiiiiiiii copii frumosi si nu mai dau nume ca sa nu uit ceva, pe careva ca ar fi pacat.

Oana, sa fiti sanatosi la cei 7 anisori de casatorie, sa va iubiti mult si sa aveti grija unul de altul. Sotului cred ca o sa-i pregatesti un cadou special la venire pentru cei 30 de ani, insotit de mancarurile si superciocolatele tale de gospodina moldoveanca. Sa nu se supere nimeni, dar la gatit si gospodatit nu le intrece nimeni pe moldovence. La placinte, nu mai spun...Si pe langa harnice, mai sunt si frumoase.

Cine mai slabeste, cine mai slabeste? Si eu sunt in cursa. Am inceput dupa motul Ilincai.

Mergi la inceput

Poze de mot? Care poze? Sunt ultradezamagitaaaaaaaaaaaaaa! Mai bine le faceam eu. Am selectat totusi cateva:

www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput