Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)
Raspunsuri - Pagina 16
ioanaiub spune:
Cafera, tare dragute fetele tale, si cum altfel decat imbracate la fel ![]()
cand il aveam doar pe David mi-era ciuda ca gaseam in magazine mai multe haine pentru fetite decat pentru baieti, acum ma bucur ca am si o fetita si o pot imbraca cu tot felul de rochite ... zilele trecute a primt Mara o rochita de la niste prieteni din State (va spun si voua pentru ca m-a dat gata), e pentru cand va fi ea mai mare, poate pe la 3 ani, dar e foarte tare pentru ca la fel cu ea are o rochita de papusa, e asa dragalasa, mi-a placut tare mult ideea ... cred ca am sa fac o poza sa va arat si voua ![]()
Andreea l-am admirat si eu pa Raducu, e tare dragut si e de o varsta cu Mara mea ... iar ochii lui m-au dat gata, au o culoare deosebita ...
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
greierash spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
neatza feteleee
Mi-a explicat clar ca nu are de ce sa se trezeasca noaptea si ca acest lucru trebuie sa inceteze.
Mami de Alexandru din 13.07.07
Si Alexandru e de acord?
Fetelor eu nu cred ca daca renunta copii la san nu se vor mai trezi noaptea. Am o vecina care a intarcat fetita la 1 an si 6 luni. Dar tot se mai trezeste noaptea si bea ceai!! Bine, fiecare cu "stilul" lui!! Eu credeam ca atunci cand il voi diversifica si va manca mai consistent seara(nu numai san) nu se va mai trezi. Da de unde!!! Acum mananca masa de seara + san, si tot se mai trezeste o data in jur de 4. Asta e , m-am resemnat! Dar sunt optimista , am speranta ca odata si odata tot o sa doarma si el toata noaptea....
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
mamii spune:
greierash bineinteles ca nu este deacord!ar fi prea frumos ca sa fie adevarat!Am tot incercat noaptea ba cu biberon ba cu apa dar nu acceptaaaa sub nici o forma.Am incercat prin multe metode linsihtit pe umar vorbit in shoapta..cantat de noapte nany nany..micshoarea portiei de biberon cand o accepta..dar nu vrea si basta..tzatzic e amica lui.Faza este ca eu am ajuns la capatul puterilor sunt foarte stresata, obosita si asta nu numai din cauza lui dar una peste alta se strang.Ceai nu bea ![]()
claucia spune:
Si eu sper sa nu se trezeasca atunci cand va avea dantura completa, pe laaaa 2, 3 ani? ca nu ma pricep. ![]()
sau isi va da seama ce dulce e somnul de noapte cand va merge la servici ![]()
eu deja nu ma mai stresez, are nopti cand doarme cate un calup de 3-4 ore, are nopti cand se trezeste la fiecare ora (ca o dor dintii, vrea pe mami etc) si eu nu alaptez. De unde si ideea ca din pacate, chiar si dupa ce o sa intarcati poate se vor mai trezi.
Eu nu ma mai agit, o mai iau dimineata pe la 7 l anoi in pat, uneori pe la 5 si-mi e tare draga si o iubesc de nu mai pot si nu ma mai supar pe ea.
Ca e buna la suflet tare tare si ma iubeste si-mi da pupic (adica imi da fruntea sa o pup cand ii spun sa imi dea pupic, e haioasa tare cum se lasa in fata cu capsorul).
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
mamii spune:
claucia nush ce sa zic poate sunt slaba:( dar asa nu mai pot!ma simt depashita ....nu mai vorbesc de faptul ca il iau mereu in pat in cand se trezeste si s-a obishnuit la noi in pat..
Iar cu dantura completa nush ce sa zic alex are deja 3 masele shi 8 dinti ....alti 2 canini care stau sa pocneasca shi ink o masea...imi rontzaie sf. shi ma doare ingrozitor...un lucru e clar m-a ajuns oboseala si nu imi revin...
greierash spune:
A mi-am adus aminte! Azi fac eu cinste cu
! Implinim 9 ani de la casatorie! Ne cunoatem de mai multi
! Sper sa imi faca o surpriza
, ca altfel va avea el una, ca frigideru' e gol si doar nu o sa gatesc tocmai azi!![]()
- "Traieste clipa" -
greierash spune:
Mamii daca ai putea sa dormi si tu un pic cand doarme el, in timpul zilei.... Stiu ca e greu de pus in practica, dar eu asa mai faceam cand stateam acasa. Cateodata , desi eram obosita nu puteam sa adorm ca ma gandeam la ce am de facut(spalat, calcat, curatenie, etc.).
Off.. sa stii ca si eu il mai iau in pat noaptea. Si imi propusesem sa nu il invat cu noi in pat, dar de cand am inceput serviciul e mai greu. Seara dupa ce adoarme la san il pun in patutul lui. Cand se trezeste , pe la 3, 4 sau 5, il iau, il pun la san si adorm si eu. Si el ramane cu noi in pat pana dimineata, cand se trezeste. Intre timp eu plec la serv....Tare mi-e teama sa nu se invete numai cu noi in pat , dar nu imi fac pre amari probleme: orice invat are si dezvat.
- "Traieste clipa" -
greierash spune:
Multumim, la fel!
- "Traieste clipa" -