Puiuti de Randunici 2008!! (61)
Raspunsuri - Pagina 8
gudinde spune:
quote:
citat din mesajul lui luny
stiti de ce, nu?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
![]()
Life is to precious to worry about stupid Shit!
S-au mutat manelistii din cartier?
luny spune:
hai, premiez pe cine ghiceste!!
gudinde
n-am eu atata noroc!
tuchi cat de tare e Sebul la baita!! ce e chestia plutitoare, de unde ai luat-o, vreau si eu!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Vio, ca de obicei ma impresionezi cu ceea ce stii despre alaptare, lapte etc!
Chestia aia se numeste scaunel de facut baie, cred, il am de la sora mea! E un scaunel cu ventuze care se lipesc de cada si cu jucariile alea bune de lins si rontait! acuma am incercat doar de proba, o sa-l folosesc zilnic cand o sa vina Ilinca, sa le fac baie la amandoi odata, sa-mi fie mai usor!
Luny, daca tot nu ma simteam in stre sa-nvat, am baut un pahar de bere, asa ca nu ma prind de ce te bucuri!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
ursuleata spune:
esti insarcinata????? 
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
VioletaH spune:
Luny, ai castigat la Loterie? Atatea emoticoane de fericire n-am mai vazut de mult pe crenguta!
Gudinde, vad ca Sean s-a mai dat pe brazda cu muscatul![]()
Varuna, ti-o pup pe iedutza frumoasa
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
numeioana spune:
Gata m-am prins!!
Lui Mufy ii da primul dinte!!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
VioletaH spune:
Tuchi, deja m-am apucat sa caut si eu un scaunel din ala pentru Sean. Sa vad ce gasesc.
As vrea sa ii transmit Roxanei, mama de Amira un gand bun si sa o incurajez ca va trece cu bine peste operatii, iar Amira va scapa de balaurul E-coli.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
numeioana spune:
Am vazut si eu scaunel din asta pt cada, dar simplu. Cica se foloseste de la 6-7 luni in sus... Vreau sa-i iau si eu lui David, ca in curand ne pica vopseaua de pe pereti de atata stropeala
.
Luny, avem voie mai multe incercari? Si cu ce ne premiezi?
Mai am o idee: Azi i-ai dat prima data lingurita cu suc de morcov...![]()
Hai, zi daca am ghicit!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mihutza11 spune:

La banca se înfatiseaza un batrânel care cere sa i se acorde un credit destul de mare.Putin jenat angajatul bancii îl întreaba:„Ce vârsta aveti?" 85 de ani,raspunde senin batrânelul.Stiti,la aceasta vârsta aveti nevoie de cineva care sa garanteze ca veti achita împrumutul",îi explica functionarul.„A, nici o problema, vin cu tata!" Blocat, functionarul exclama: „Cu tata?Imposibil! Dar câti ani are?" „110", replica batrânul.Haideti,va rog,", insista el, „Stiti, avem nevoie de bani pentru nunta bunicului." Din ce în ce mai uimit, angajatul bancii întreaba: „Dar câti ani are bunicul dumneavoastra?" „140", veni raspunsul. „140?", striga functionarul. „Si la vârsta asta mai vrea sa se însoare?" La care batrânelul raspunse,facând cu ochiul: Ei, nu prea vrea el, dar îl împing parintii de la spate.. 
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara