Puiuti de Randunici 2008!! (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

David tocmai s-a luat sa citeasca o revista... dupa ce, mai devreme, a butonat tastatura

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Moama luny dar stiu ca ne fierbi!

Ti-au venit faimosii bani de CIC sau alocatia cupkilului?

Mergi la inceput

Mihuta, tare bancul!!

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nu stiu ce naiba are Sebaceul de cateva seri de nu vrea sa adoarma decat dupa ce urla si ne enrveaza bine pe amandoi!
Parca e iar de-o luna!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
citat din mesajul lui luny

stiti de ce, nu?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Esti ??
L-ai conceput pe Mufarin??

Mergi la inceput

Gudinde, asta e ultimul lucru la care m-as fi gandit...la cat de greu vin banii aia... Dar poate e asta...

Eu pana acum am primit trusoul si alocatia aia pt nou-nascut... Atat! Cand e sa primim bani dureaza tata, dar daca e sa-i dam noi trebuie sa-i scoatem cat ai zice peste! Pupici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

super bancul!

sa va zic din aventurile lui Tudor: sta la mine in brate la calculator, si am telefonul pe masuta...si el cu mana pe telefon apasa de zor tastele

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
citat din mesajul lui mihutza11

La banca se înfatiseaza un batrânel care cere sa i se acorde un credit destul de mare.Putin jenat angajatul bancii îl întreaba:„Ce vârsta aveti?" 85 de ani,raspunde senin batrânelul.Stiti,la aceasta vârsta aveti nevoie de cineva care sa garanteze ca veti achita împrumutul",îi explica functionarul.„A, nici o problema, vin cu tata!" Blocat, functionarul exclama: „Cu tata?Imposibil! Dar câti ani are?" „110", replica batrânul.Haideti,va rog,", insista el, „Stiti, avem nevoie de bani pentru nunta bunicului." Din ce în ce mai uimit, angajatul bancii întreaba: „Dar câti ani are bunicul dumneavoastra?" „140", veni raspunsul. „140?", striga functionarul. „Si la vârsta asta mai vrea sa se însoare?" La care batrânelul raspunse,facând cu ochiul: Ei, nu prea vrea el, dar îl împing parintii de la spate..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

distractia favorita a fiului meu : sa-i numar pana laq 20! cand ajung la 17 deja e isterie generala

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, ti-ai gasit alt job? Sau iubul?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput