Puiuti de Randunici 2008!! (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

multumesc, ioana! imi zisese si naty de acea formula, iar cand m-am dus la sensiblue si am intrebat au zis ca n-au auzit de asa ceva. numai aptamil 1 au stiut sa-mi dea. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mamaruta, esti din Bucale? Daca da, parca Naty zicea ca de la Centrofarm ia ea laptele...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mamaruta, o masa lapte, o masa formula, mai mult nu stiu ce sa zic! Succes!
Am inteles ,Giani, te bazezi pe mama!
Hai sa va arat cum a facut Sebul baie aseara!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Multumesc fetele de aprecieri, ,
Naty, NU ma consider blonda , am avut eu o stare mai aiurea, deh,. varsatoare
Tuchi, ce fain face baita Seb
Roxana imi pare rau, sper sa treci usor de operatie
mamaruta nu stiu ce sa zic, vb lu' Tuchi, o masa cu formula si o masa san

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Helau aghen! Puii mei dorm amandoi (puiul mic + randunoiul), iar eu trebuie sa ma duc sa .
Sovi, i-am aratat randunoiului Jumperul si am facut comanda imediat .
Butucico, ce s-a schimbat Andreiul tau fata de cand s-a nascut. In prima poza cu freza facuta seamana leit cu ANdreea, ia uite aici.
Roxana, sanatate multa iti doresc si Doamne ajuta cu operatia!
Ali, iti sta super excelent cu noua coafura, sa-ti fie de bine!
Tuchi, sunt lototenent, ca sa echilibram balanta cu doctoresele.
Am fugit la smotru,

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

O sa mai pun si eu niste pozite cu Andreea la 3 lunite, dar mai pe seara,

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Mamaruta, eu am citit ca nu exista nici un motiv pentru care nu e bine sa amesteci laptele tau cu formula preparata. Tot asa cum nu e nici o problema daca ii dai lapte de san si formula (in completare) la aceeasi masa (daca ii dai la mese diferite, exista toate sansele sa scada si mai rau lactatia pentru ca se stimuleaza sanii din 2 in 2). Ceea ce nu se face sub nici o forma este sa amesteci laptele praf (adica doar praful) cu laptele de san. Unele mame cred ca asa se mareste aportul caloric, dar este foarte daunator pentru rinichii lui bebe pentru ca este mult prea concentrat.

Acestea fiind spuse, singurul motiv pentru care nu e bine sa amesteci celel doua tipuri de lapte este ca daca bebe nu mananca tot va trebui sa arunci restul, iar laptele de mama este foarte pretios. Dar daca prepari amestecul in cantitati mici, sa spunem cate 60 ml odata, poti sa incerci sa vezi daca ii place bebelinei.

Daca dai un google si cauti "mix breastmilk and formula" o sa vezi cate site-uri gasesti care sa confirme ce am spus mai sus.

Edit: uite www.babycenter.com/404_can-i-mix-breast-milk-and-formula_8883.bc" target="_blank">aici sunt si cateva postari ale mamelor care au facut amestecul asta

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ali, imi place foarte mult cum ti-ai facut parul!

Tuchiiiii, foarte haioasa chestia aia de pus bebe in cada. Iar Sebul are o mutrita foarte fericita in ea. Eu nu am vazut inca ceva asemanator. Ce este, cum se cheama?

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Maria, felicitari! Sa-ti traiasca nepotica!

Luny imi pare tare rau de cazatura lui Mufi. Pupici

Sovi ma bucur ca-ti merge asa de bine cu nenea Monti.

Ariel tu ce mai faci? Cum stai cu Monti?

Gecko imi pare rau de lucrare. Sper sa nu mai ai probleme.

Kya stai linistatita. Nici pe mine nu ma iubeste Varuna

Olga pupici Ioanei si ai grija de tine. Nu te stresa prea tare la servici

Tuchi asa-i. In momente din astea isi da omu' seama ca poate fi mult, mult mai rau si parca capeti o cu totul alta viziune asupra propriei existente.

Naty sa sti ca te admir. Sa stai cu ciorapi pe vremea asta nu-i putin lucru.

Mimo bine ai revenit!

Roxana multa sanatate tie si Amirei.
Si gandeste pozitiv ca-i f important. O sa fie bine.
Nu cred ca te incalzeste cu ceva dar sa sti ca si mie mi-au iesit departe de splendid ultimele analize si acum trec printr-o perioada de analize peste analize si destul de multe semne de intrebare.
Dar am convigerea ca o sa fie bine asa cum o sa fie bine si la tine.
In fond, orice boala (indiferent de cat de simpla sau complexa e) castiga in momentul in care te lasi rapus de veste, dominat de tristetea si uneori neputinta de a face mai mult.
Tin pumnii si te asteptam cu vesti
Si daca vrei sa te descarci, sa sti ca suntem cateva persoane pe aici care avem umerii solizi si-i punem la bataie.

Ccris ar trebui sa va uitati la absolut toate comisioanele si dobanzile noului credit si sa verificati cat de fixe sunt (toate!!!)
La creditele actuale trebuie verificat daca nu cumva achitarea anticipata implica costuri suplimentare si daca da, la cat se ridica.
Teoretic, exista solutii convenabile de refinantare. Practic, trebuie vazut in fiecare caz in parte. Si ca regula generala: in spatele instrumentelor de marketing si advertising bine puse la punct si a contractelor cu anumite clauze importante scrise f mic, banca este o institutie de facut bani, nu de ajutat oamenii.
So, teoretic exista solutii bune de refinatare pt anumite spete. Practic, ochii beliti bine, calculele facute in liniste nu sub presiune si luati oferte de la mai multe banci... studiati, calculati si vedeti daca va convine.
Nu cunosc oferta pe care o aveti dar sigur, sigur e totul fix 7 ani???

Simo Barosanel vaccinat.

Bubule memorabile perlele lui Vladut.

Ali iti sta superb!

Giani butu ce ma bucur sa te vad. Eiiiii, mai ai ibrice? Cum sunt peretii?

Tuchi nu mai tot masura cucul bietului copil! Pune burta pe carte!

Vio sper sa-i treaca repede lui Sean faza muscacioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stiti de ce, nu?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput