Puiuti de Randunici 2008!! (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Giani, pai daca intr-o saptamana incepi..ce naiba faci! Vezi ca tre' sa stai cu ea de proba cateva zile, sa-i arati cum se utilizeaza Andreiul!
care s-a facut un scump!( si el are cucul mai mare ca Seb )

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, Luny...saracuta de ea...

Ioana, eu ii puneam pt. gust. Iar mai tarziu ii puneam lapte normal, pasteurizat, la fel cum faci piureul si pt. tine. Dar nu-i musai, normal!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

salutare, randunici!
va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
raisa nu mananca la san, doar la bibe. nu mai reusesc sa mulg cat ar vrea si m-am hotarat sa-i dau completare. i-am dat Nan (cand ii era foame, ca dupa bibele cu lapte de la san nu a vrut) si a varsat in jet. acum i-am luat Aptamil (dulce si buun) si tot nu-l vrea dupa laptele meu. scuipa si plange, desi inca ii e foame. ce sa fac, sa-mi vad si eu copilul satul?!

Mergi la inceput

sa-i dau si aptamilul cand ii e foame, adica nu dupa ce ii dau lapte de la san, sa nu mai faca diferenta? o vecina mi-a zis sa-i amestec in biberon laptele meu cu laptele praf, dar nu-mi suna bine deloc mixul asta...

Mergi la inceput

ceva trebuie sa fac! m-am imbuibat astazi cu galactogil si am stat cu pompa legata de gat, dar nu reusesc si pace. ea mananca 150-180 ml la o masa. dar nu stiu cum sa fac....sa mai incerc si humana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui mamaruta-

sa-i dau si aptamilul cand ii e foame, adica nu dupa ce ii dau lapte de la san, sa nu mai faca diferenta? o vecina mi-a zis sa-i amestec in biberon laptele meu cu laptele praf, dar nu-mi suna bine deloc mixul asta...

mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04

exact! nu e ok sa amesteci masa de lapte praf, cu al tau, adica amandoua odata..da-i la mese separate, cel mai bine seara ca sa doarma bine,da-i doar formula..in niciun caz nu amesteca formula cu lapele tau in bibe!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

iesim p-afara prin zona, vorbim mai pe seara!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

naty, ziceai de ramo_cata ca si ea la fel, cu pompa ''alapteaza''. stii cumva de ce nu mananca la san bble?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mamaruta, daca tu inca soti ceva de la tine vezi ca exista la Aptamil o varianta care chiar pt asta este, se amesteca cu laptele de la san. Daca nu gasesti nu amesteca cu Aptamil normal. Ciudat ca nu-l accepta, mai ales ca e dulcel.

Incearca atunci cand ii e foame sa-i dai doar Aptamil... Nu stiu ce sa mai zic... Bafta multa!

Roxana, iti tin pumnii la operatie! Sanatate multa!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Tuchi, situatia e cam asa , eu incep munca intr-o sapt , dar acum este mamy-a meu la mine si sta pina in septembrie cind vione bona si ii arata modul de intrebuintare al cupilului., sau imi voi lua o sapt de concediu sa o initiez.. hai ma ca in poze nu se vede bine cat e putza si in plus va conta cit va fi de jucausa nu cit de mare.

Ali esti
Ioana sigur ca biscuiti fara gluten, mi ia adus cumnata mea din spania, dar am inteles ca biscuitii populari nu au , am citit pe cutie., oricum eu am acum cam 2 pachete, apoi o sa vad.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput