Puiuti de Randunici 2008!! (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, giani, si mie mi-a zis pediatrul ca n-are nimic impotriva marii majoritati a fructelor, dar pepene (ca si pruna, struguri si, ca o parere personala, para) sa nu auda ca-i dau pana la 1 an! In schimb, banana de ce nu-i dai? E recomandata printre primele fructe de introdus, peste tot, drept dovada ca si cerealele tuturor firmelor care contin banana se dau de la 4 luni...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

am o prietena care are 10 cutii de nan 1 si le da cu 170. daca e cineva interesat sa dea pm. multzumesc. eu va citesc dar n u pot sa scriu deocamdata, am o perioada destul de dificila. va pupic!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Roxy, sper ca nu e nimic prea rau
Kya, asa am fost tentata sa zic si eu (si crede-ma, birocratie mai mare ca la sectorul 5 NU exista in Buc!) dar apoi mi-am zis, de ce nene, atat cat e, e dreptul copilului meu si pe copil il cresti cu cheltuieli uriase, oricat de econom ai fi tot iti rupe buzunarul; daca are dreptul asta, de ce nu???

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Helau!
Mai sunt inca in viata, ceea ce sper si de la ziua de maine, ca azi am facut-o nitel pe nesimtita si n-am mai rezolvat eu chiar toate lucrurile! sa vedem ce urlete-mi aud maine!
Tocmai am reusit sa-mi acopar firele carunte din cap, deci arat iar ca la 30 de ani nu ca la 50!
faza nasoala azi, care m-a intristat rau: vine un domn, 33 ani, nou descoperit cu diabte, il intreb eu una , alta, aflu ca are sotia bolnava si operata de cancer rectal, ca are doi copii, unul de 6 ani si unul de 6 luni! Si l-a busit plansul in fata mea, ditamai omu' de 100 kile, ca nu stiam ce sa-i zic si cum sa-l linistesc!
Groaznic!
Si m-am gandit la mine, si la noi toate ca indiferent de cate probleme aveam, ar trebui sa ne rugam in fiecare zi pentru sanatatea puilor si-a noastra, ca pe mine numa' gandul c-as putea sa patesc ceva si sa nu-i pot creste ma cutremura!
Hai ca ma duc sa citesc din urma, ca-mi vuieste capul si prea curand nu m-apuc de invatat!
Sebul e la plimbare cu randunoiul!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mi-am schimbat culoarea la par si , da, Butucico, poate din cauza asta am cativa gargauni

Mergi la inceput

Roxy, sper ca nu e nimic prea rau
Kya, asa am fost tentata sa zic si eu (si crede-ma, birocratie mai mare ca la sectorul 5 NU exista in Buc!) dar apoi mi-am zis, de ce nene, atat cat e, e dreptul copilului meu si pe copil il cresti cu cheltuieli uriase, oricat de econom ai fi tot iti rupe buzunarul; daca are dreptul asta, de ce nu???

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Tuchi, naspa faza, Doamne fereste. Intr-adevar, daca ai sanatate, ai de toate. Hai sa nu ne intristam! Sa-ti fie de bine vopsitul!
Sovi, multumesc pentru link. O sa caut si eu pompita Chicco pentru urechi. Nu e prima data cand se sperie, ci e prima daa cand se sperie asa de rau, de plangea fara sa respire si m-am speriat! Asa tresare si ea cand tusesc, stranut sau fac vreun zgomot cu care nu e inca obisnuita.
Ali, sa plece gargaunii.
Cuscra, sa va fie de bine shoppingul. Stai linistita ca nu fac prostii. Nu era vorba de batista bebelusului, ci de o pompita de cauciuc mica, dar, vorba lui SOvi nu are orificiu pentru ureche, nu intra. Lasa c-o sterg cu coltul unei comprese sterile, ca si pana acum.

Am terminat si eu cu epilatul, in sfarsit, sunt fresh.
Bubulina mea doarme, sper sa ne lase sa papalim cand o veni randunoiul, sa nu se trezeasca tocami atunci.

Ma duc sa incerc sa calc niste rufisoare de-ale ei.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Da, Tuchi, ai perfecta dreptate! Ar trebui cand ne lamentam atata din toate prostiile sa ne mai amintim si sa-i multumim Bunului ca suntem sanatoase (atat cat suntem) noi si sotii nostri, ca sa ne putem creste acesti copii ce dau tot sensul vietii noastre.
Ali, eu cred ca a fost ceva cu varsatorii zilele astea -ca vezi bine, nici eu n-am fost in apele mele si Tuchi de asemenea, a avut si zile mai bune. Numai Luny e ok, la ea supararea se datoreaza exclusiv tziganilor si manelelor! . Altfel insa, rade de ciorapii mei
Oricum Ali, baga o poza cu capul nou colorat!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Tuchi, naspa faza, Doamne fereste. Intr-adevar, daca ai sanatate, ai de toate. Hai sa nu ne intristam! Sa-ti fie de bine vopsitul!
Sovi, multumesc pentru link. O sa caut si eu pompita Chicco pentru urechi. Nu e prima data cand se sperie, ci e prima daa cand se sperie asa de rau, de plangea fara sa respire si m-am speriat! Asa tresare si ea cand tusesc, stranut sau fac vreun zgomot cu care nu e inca obisnuita.
Ali, sa plece gargaunii.
Cuscra, sa va fie de bine shoppingul. Stai linistita ca nu fac prostii. Nu era vorba de batista bebelusului, ci de o pompita de cauciuc mica, dar, vorba lui SOvi nu are orificiu pentru ureche, nu intra. Lasa c-o sterg cu coltul unei comprese sterile, ca si pana acum. Multamim de sfat, cred c-o sa-l facem pana la urma, n-avem alta solutie.
Kya, vorba lui Naty, daca e dreptul copilului, de ce nu? Ii iau, nu-i dau. Si daca-ti prisosesc, fa-i ei un cont si depune-i acolo, sa-i aiba mai tarziu. Parerea mea!

Am terminat si eu cu epilatul, in sfarsit, sunt fresh.
Bubulina mea doarme, sper sa ne lase sa papalim cand o veni randunoiul, sa nu se trezeasca tocami atunci.

Ma duc sa incerc sa calc niste rufisoare de-ale ei.

Edit: am comis-o, mi-a dat eroare si, daca tot nu l-a trimis, am zis sa completez mesajul!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

fetelor nu aruncati cu rosii in mine pt ca i-am dat Andreiului la padure sa suga un pic de pepene, atat, noi mincam cu totii si copilu' inghitea in sec , i-am dat sa vad cum reactioneaza , dar nu mi-am facut un obicei, atat a supt cateva secunde zeama.

Naty, banana nu- ca nu-i dau , nu ii place , se stramba de zici ca-l pune cineva sa faca asa.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput