Puiuti de Randunici 2008!! (61)
Raspunsuri - Pagina 3
natynic spune:
Da, giani, si mie mi-a zis pediatrul ca n-are nimic impotriva marii majoritati a fructelor, dar pepene (ca si pruna, struguri si, ca o parere personala, para) sa nu auda ca-i dau pana la 1 an! In schimb, banana de ce nu-i dai? E recomandata printre primele fructe de introdus, peste tot, drept dovada ca si cerealele tuturor firmelor care contin banana se dau de la 4 luni...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
am o prietena care are 10 cutii de nan 1 si le da cu 170. daca e cineva interesat sa dea pm. multzumesc. eu va citesc dar n u pot sa scriu deocamdata, am o perioada destul de dificila. va pupic!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Roxy, sper ca nu e nimic prea rau
Kya, asa am fost tentata sa zic si eu (si crede-ma, birocratie mai mare ca la sectorul 5 NU exista in Buc!) dar apoi mi-am zis, de ce nene, atat cat e, e dreptul copilului meu si pe copil il cresti cu cheltuieli uriase, oricat de econom ai fi tot iti rupe buzunarul; daca are dreptul asta, de ce nu???
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Helau!
Mai sunt inca in viata, ceea ce sper si de la ziua de maine, ca azi am facut-o nitel pe nesimtita si n-am mai rezolvat eu chiar toate lucrurile! sa vedem ce urlete-mi aud maine!
Tocmai am reusit sa-mi acopar firele carunte din cap, deci arat iar ca la 30 de ani nu ca la 50!
faza nasoala azi, care m-a intristat rau: vine un domn, 33 ani, nou descoperit cu diabte, il intreb eu una , alta, aflu ca are sotia bolnava si operata de cancer rectal, ca are doi copii, unul de 6 ani si unul de 6 luni! Si l-a busit plansul in fata mea, ditamai omu' de 100 kile, ca nu stiam ce sa-i zic si cum sa-l linistesc!
Groaznic!
Si m-am gandit la mine, si la noi toate ca indiferent de cate probleme aveam, ar trebui sa ne rugam in fiecare zi pentru sanatatea puilor si-a noastra, ca pe mine numa' gandul c-as putea sa patesc ceva si sa nu-i pot creste ma cutremura!
Hai ca ma duc sa citesc din urma, ca-mi vuieste capul si prea curand nu m-apuc de invatat!
Sebul e la plimbare cu randunoiul!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Ali_bia spune:
Mi-am schimbat culoarea la par si , da, Butucico, poate din cauza asta am cativa gargauni
natynic spune:
Roxy, sper ca nu e nimic prea rau
Kya, asa am fost tentata sa zic si eu (si crede-ma, birocratie mai mare ca la sectorul 5 NU exista in Buc!) dar apoi mi-am zis, de ce nene, atat cat e, e dreptul copilului meu si pe copil il cresti cu cheltuieli uriase, oricat de econom ai fi tot iti rupe buzunarul; daca are dreptul asta, de ce nu???
Naty
Iulia mea
ccris_ccris spune:
Tuchi, naspa faza, Doamne fereste. Intr-adevar, daca ai sanatate, ai de toate. Hai sa nu ne intristam! Sa-ti fie de bine vopsitul!
Sovi, multumesc pentru link. O sa caut si eu pompita Chicco pentru urechi. Nu e prima data cand se sperie, ci e prima daa cand se sperie asa de rau, de plangea fara sa respire si m-am speriat! Asa tresare si ea cand tusesc, stranut sau fac vreun zgomot cu care nu e inca obisnuita.
Ali, sa plece gargaunii.
Cuscra, sa va fie de bine shoppingul. Stai linistita ca nu fac prostii. Nu era vorba de batista bebelusului, ci de o pompita de cauciuc mica, dar, vorba lui SOvi nu are orificiu pentru ureche, nu intra. Lasa c-o sterg cu coltul unei comprese sterile, ca si pana acum.
Am terminat si eu cu epilatul, in sfarsit, sunt fresh.
Bubulina mea doarme, sper sa ne lase sa papalim cand o veni randunoiul, sa nu se trezeasca tocami atunci.
Ma duc sa incerc sa calc niste rufisoare de-ale ei.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
natynic spune:
Da, Tuchi, ai perfecta dreptate! Ar trebui cand ne lamentam atata din toate prostiile sa ne mai amintim si sa-i multumim Bunului ca suntem sanatoase (atat cat suntem) noi si sotii nostri, ca sa ne putem creste acesti copii ce dau tot sensul vietii noastre.
Ali, eu cred ca a fost ceva cu varsatorii zilele astea -ca vezi bine, nici eu n-am fost in apele mele si Tuchi de asemenea, a avut si zile mai bune. Numai Luny e ok, la ea supararea se datoreaza exclusiv tziganilor si manelelor! . Altfel insa, rade de ciorapii mei
Oricum Ali, baga o poza cu capul nou colorat!
Naty
Iulia mea
ccris_ccris spune:
Tuchi, naspa faza, Doamne fereste. Intr-adevar, daca ai sanatate, ai de toate. Hai sa nu ne intristam! Sa-ti fie de bine vopsitul!
Sovi, multumesc pentru link. O sa caut si eu pompita Chicco pentru urechi. Nu e prima data cand se sperie, ci e prima daa cand se sperie asa de rau, de plangea fara sa respire si m-am speriat! Asa tresare si ea cand tusesc, stranut sau fac vreun zgomot cu care nu e inca obisnuita.
Ali, sa plece gargaunii.
Cuscra, sa va fie de bine shoppingul. Stai linistita ca nu fac prostii. Nu era vorba de batista bebelusului, ci de o pompita de cauciuc mica, dar, vorba lui SOvi nu are orificiu pentru ureche, nu intra. Lasa c-o sterg cu coltul unei comprese sterile, ca si pana acum. Multamim de sfat, cred c-o sa-l facem pana la urma, n-avem alta solutie.
Kya, vorba lui Naty, daca e dreptul copilului, de ce nu? Ii iau, nu-i dau. Si daca-ti prisosesc, fa-i ei un cont si depune-i acolo, sa-i aiba mai tarziu. Parerea mea!
Am terminat si eu cu epilatul, in sfarsit, sunt fresh.
Bubulina mea doarme, sper sa ne lase sa papalim cand o veni randunoiul, sa nu se trezeasca tocami atunci.
Ma duc sa incerc sa calc niste rufisoare de-ale ei.
Edit: am comis-o, mi-a dat eroare si, daca tot nu l-a trimis, am zis sa completez mesajul!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
gbutucica spune:
fetelor nu aruncati cu rosii in mine pt ca i-am dat Andreiului la padure sa suga un pic de pepene, atat, noi mincam cu totii si copilu' inghitea in sec , i-am dat sa vad cum reactioneaza , dar nu mi-am facut un obicei, atat a supt cateva secunde zeama.
Naty, banana nu- ca nu-i dau , nu ii place , se stramba de zici ca-l pune cineva sa faca asa.
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu