Puiuti de Randunici 2008!! (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

naty, ai perfecta dreptate ! kk in fiecare zi e o minune, asa ca e normal sa ne bucuram

multumesc tuturor de urari!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

so, bine-ai revenit Mimonix!
Bitza, am admirat si eu pozele de dimineata, dar n-apucai sa scriu!
Luny, ce sa-ti zic de cazatura...imi pare rau, dar e doar inceputul! Si nu trebuie sa te invinovatesti prea tare!
Ariel, ce frumos zici tu ca Teo v-a ales pe voi! Nu te mai oftica de laptele altora si nu te mai chinui cu al tau!
Kya, cum fu la botez? POZE!!!
Hai ca intre timp ai povestit de minunea mica cu comportament exemplar!
Ccris, la credite nu ma bag, ca am un economist in familie! dar tu ce militar esti, muica! Deja sunteti cam multe cu epoleti in stol!
Varuna, bine ai mai trecut pe-aici si mersi de floare! am vazut poze cu iedutul s-a facut frumoasa tare fata!
Underqueen, felicitari pentru nepotica!
Iar asta cu kk in fiecare zi e o minune, e tare rau de tot!
Simo, bravos pentru vaccin! pe ala de la 6 luni cand o sa i-l faci?
Ursuleata, sa stii ca bebelusul tau e perfect( sau nu te plangi tu deloc!), dar stii ca se zice ca lucrurile se schimba cand cresc!
De-asta esti asa frumoasa, c-ai supt lapte de mama mult!
butucica eu cred cu tarie ca foamea e cel mai bun bucatar si ca nici un copil nu moare de foame! daca nu vrea nu mai insista, cand l-o lovi foamea sa vezi ce urla!
Ali, te-ai facut blonda?
Roxana, chiar ma gandeam la tine si vroiam sa te strig! Sper sa treci cat mai repede si mai usor peste perioada nefasta! Noua ne e dor de tine!
Naty, pe tine doar te pupacesc, n-am nik de comentat( decat ca ma bucur ca te-ai prins repede ca sunt mai bune legumele pasate decat zama chioara si ca mai zici si la altii!)
Sovi, spor la Monti!
Am uitat sa va zic ca si Sebul se sperie de tipetelor altor copii! oricum, el e parfum fata de cum a fost Ilinca, o sperioasa absoluta!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
citat din mesajul lui tuchita

Ali, te-ai facut blonda?

poze

Pe aproape
Hai ca pun poze, le incarc acum

Mergi la inceput

Am uitat s-o pup pe Bubulina gospodina care-a cheltuit chenzina!
Ali, astept!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Poze

O sa fac si din fata,(cand se trezeste sotul..) ca mi-am facut numai pe la spate

Nu e cine stie ce dar am vrut o schimbare RADICALA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Tuchi, doamne fereste de omul bolnav si , sa stii ca si eu am un nod in stomac la gandul ca as pati ceva , brrr,cat despre foame, asta e metoda pe care am adoptat-o , il las sa vad cind maninca.... pt sustinere.

incarc si eu niste poze mai recente cu Andrei

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

, chiar ca radicala! Acum arati si tu a doamna, mama de 2 fete cucuiete, nu a pustoaica de 15 ani!
asteptam si pozele cu fata!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crisule, mersi!

Mai, am o mare lene pe mine...nu m-am dus la sala...pe tipul cu masajul nu l-a sunat sotul si mi-e lene de ma doare ...mi-e si somn...ma duc sa stau putin in patut.

Naty, si eu i-am dat lui Vlad banana pe la 5 luni, dar nu-i dadeam partea cu seminte ca auzisem ca e alergena. Unii zic sa o dai pe la 1 an...ma rog...

Hai sa va scriu cum l-am diversificat pe Vlad:
4 luni:
- papa Milumil 2
prima saptamana:- suc d emar: 5ml, 10ml si tot asa, era si cu putina pulpa
a doua saptamana:- suc de morcov: 5ml, 10 ml, 20 ml...
- la masa de la ora 10- piure de mar cu cereale si suc de mar cu morcov(sau portocala, dar mai putina- adica puneam jumate mar, jumate morcov si un sfert portocala- cokteil )
a treia saptamana:- la ora 14, supa de legume: morcov, telina, albitura, o lingura cu orez, ceapa si ardei pe care le scoteam si nu le pasam: 30 ml, 60 ml etc+ lapticul
5 luni:
- in supa am adaugat cartof si dovlecel si devine piure de legume, mai gros
- in piureul de legume se introduce carnita de pasare si apoi vita(cate 1 lingurita pana la 6-8 lingurite)
- in piureul de fructe se adauga branzica de vaci, facuta cu tablete de calciu lactic(8 buc la 1 l de lapte- lapte cu 3,5% grasime). Eu faceam din juma de litru pt. 2 zile, restul bea mami . Se adauga treptat 1 lingurita de branza pana la 6-8 lingurite. Ca sa iasa fina branzica o treceam prin strecuratoate mica si o pasam cu lingurita.
- tot in piureul de fructe am adaugat piersica sau caisa
NU SE INTRODUC MAI MULTE ALIMENTE NOI DEODATA. SE LASA DISTANTA DE CATEVA ZILE, APOI SE INTRODUCE ALT ALIMENT. COPILUL TREBUIE SA FIE SANATOS!
6 luni:
- in piure am introdus rosia fara seminte si coaja
- galbenus de ou fiert tare: un sfert, jumate, trei sferturi si un galbenus intreg, in piureul de legume
- la masa de la ora 18 se introduce iaurtul natural. Eu il faceam cu jumatate de banana si biscuiti Hero, de la farmacie sau cu cereale.

Meniu 6-7 luni:
7- 180 ml lapte
11- piure de fructe(mar cu piersica) cu branza de vaci si cereale
15- piure de legume sau pilaf cu legume- 2 zile cu pui/ 2 zile vita/1 zi galbenus de ou
19- iaurt natural cu 3 biscuiti Hero si 1/4 banana
22- lapte cu cereale- 210 ml
Vlad nu mai papa bibe cu lapte dupa masa, nu mai putea

Mancarici:
- ardei/dovlecei umpluti cu carnita d epui
- pilaf cu legume si carne
- mancare de cartofi cu rosii si carne
- supa cu galusti(doar din galbenus)
- ciorbita de perisoare de pui cu o canuta de bors(7 luni)
TOATE MANCARURILE FARA SARE!

8 luni:
-alimente noi introduse treptat: cateva bobite de mazare, fasole verde, spanac, paste fainoase, ficatel de pui
9 luni:
- budinci la cuptor cu ou intreg cu albus(testat putin la inceput), orez cu lapte sau gris cu lapte pasteurizat cu putina dulceata deasupra
- para
- telemea, cascaval, carne curcan
10 luni:- o lingurita de smanatana in ciorbita
- peste(salau)
- kiwi
11 luni:
- mancarea este pasata cu furculita
- fructele moi le mananca bucatele: banana, mandarina, piersica
12 luni:
- omleta cu branzica in tigaie de teflon, fara ulei
- nu-i mai gateam separat, manca ciorbita de la noi
1 an jumate:
- pepene galben si rosu

Cam asta am notat eu in agenda, poate va ajuta.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Butucel, ti-ai gasit bona?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ali sa-ti fie de bine frezura noua!:)imi place culoarea!!

bai, cuscra Roxana se simte destul de nasol si joi se opereaza, iar norei mele Amira i-au iesit din nou E-COLI...va dati seama, au cam venit toate gramada peste ele, si nu prea are chef de nimic...dar ne citeste! O mai pup si eu o data si joi ii vom tine pumnii toate sa scape repede si usor de operatie!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput