Puiuti de Randunici 2008!! (61)
Raspunsuri - Pagina 18
numeioana spune:
Eu sunt inscisa pe babycenter de cand eram gravi in cateva sapt. Si primesc saptamanal informatii f interesante. Acum primesc cate 2 idei de jocuri pe saptamana....
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ali_bia spune:
Neata
Hai ca scriu, ca pana ce citesc tot tot
terminati capitolul
Asa dar, am vazut poze de Mimo, fff frumoase ce mai , v-ati plimbarit nu gluma, ce frumos si mare s-a facut Vladut
,
din partea mea,
Dana sa va fie de bine cu botezul, superba e Teo
Ioana, aniversare frumoasa si sa aveti in continuarie multi-multi si cei mai frumosi ani impreuna ani petrecuti impreuna 
Ursule la cat mai multe rostogoliri
Pucca, eu ii dau culcata , ca in brate nu vrea si problema e ca nu vrea nici sa-i tin eu, asa ca ii dau bibe in gura si il sprijin pe o pernuta si papa singura
, bineinteles cu ochii pe ea
natynic spune:
Olgutz, tu esti la serviciu?
Ca vad ca pui link-uri interesante mamicilor! 
Da, Mimo, cu capul in jos nu se da biberonul, sunt de acord! 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
pucca spune:
Multumesc tuturor randunicilor pentru raspuns!
Eu stateam cu stress, ca daca ii dau culcata face otita. Mi-a intrat mie indeea asta in cap, gresita cred.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
mstela spune:
Randunoiul s-a apucat sa faca ciorba de pui
....din proprie initiativa
...sper sa o si termine.![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
gecko spune:
bag repede ca e treaza bursucul...si cu Spirit Sfant asta nu adoarme
a venit nenea. A REPARAT usa la garaj..HIP, HIP, HORRAAAYYYY...asa ca matura revine acolo unde ii e locul...in cui...ca eu nu o foloseam la altceva...pardon, ca stricasi aspiratorul
si poate ar trebui sa imi reconsider atitudinea fata de matura.
am facut prajitura cu mar...somnorica multam, multam, multam. cu ocazia asta am aflat ca mai am 2 compartimente in plus la frigider (cautam disperata unde mi-a pus sotul margarina)...si am aflat si cum se deschid dupa ce vreo 5 minute am scos cuvinte bipppppppp printre dinti.
prajitura e de mare valoare...sigur ca era bine dinainte de a face aluatul sa stiu ca daca razalesc marul, il dau cu zahar si scortisoara...va avea acelasi gust ca si cel din copilaria mea (gust la care visez de vreun an) si ca nu trebuie sa curga apele pe mine facand aluatul ca pot sa il mananc cu lingura. totusi, spre surprinderea mea, aluatul mi-a iesit...era mai bine daca citeam cu mai mare atentie reteta si retineam ca doar foaia de deasupra trebuie sa fie f subtire...si nu si cea de dedesupt (se scrie cu B sau cu P?)...asa ca acum prajitura mea are 2 foi subtiri, subtiri, subtiri...de nici nu stii ca sunt acolo....da' e buna.
luny nu mai scriu cu birbrizuri pe motiv de lipsa de timp...viata ce o traiesc in fuga...si internet cretin ce se blocheaza cand e viata mai frumoasa.
pup stolul....VIIINNNNEEEE MAAAAMMMMMMIIII!!!!!!!!
mstela spune:
...eu ma dau lovita..oricum mai sunt si alte treburi prin casa![]()
![]()
Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
mstela spune:
Mey,a pus toate legumele la fiert (inclusiv cartofii)inainte sa puna puiul
...le-am scos eu,ca se faceau terci pana la terminare..

Fug,sa nu ma prinda la calculator ca stau,in timp ce el face ciorba....![]()
![]()
Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
mstela spune:
quote:
citat din mesajul lui mimonix
Stelace te-am mai pomenit...sa-ti dea Dumnezeu sanatate pentru avertismentul de cod galben ploaie in Belgia, ca am pus umbrele si geci si tare bine ne-a fost![]()
S-a trezit "calatorul"...revin curand!
Simona,mamica de Teo(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
looool,bravo bre,ca nu ati inghetat sau nu ati stat pe acolo ca noi,cu puloverele matusii si geamantanele ful de maieute-fustite
Ai pus poze?Nu am recuperat tot...abia astept s avad

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) Pozici

Drumul vietii

(14 ani) si