Puiuti de Randunici 2008!! (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

quote:
citat din mesajul lui mstela

Mey,a pus toate legumele la fiert (inclusiv cartofii)inainte sa puna puiul...le-am scos eu,ca se faceau terci pana la terminare..
Fug,sa nu ma prinda la calculator ca stau,in timp ce el face ciorba....

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Stelutz, te sfatuiesc si eu ceva nu te mi baga peste el sau vei manca ciorba facuta doar de mana ta. Lasa-l s-o faca cu legume terciuite, prea sarata, prea acra sau cum o vrea el, dar lasa-l s-o faca el! Altfel va fi ultima oara!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

fug ca jar mananc

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,ca te-ai gandit al mine!
Sunt franta rau de tot...Barosanelul dupa vaccin a fost tare marait ,plangacios,nu a fcaut febra,dar m-a capiat!Zau,nu mai vreau copii!!!am ajuns sa zic si asta,dupa ce de la 1 pana la 5 am stat cu el si a plans...la 2,30 a venit sotu,ca deja erau ur#351;letele prea mari iar pe la 4 a aparut si David ,ca nici el nu mai putea dormi de tipete...mai urmau vecinii!in fine,am stat toti cu copilu,poate,poate il linistim...l-am linistit,dar noi suntem franti!Mama nu se simte bine,e bolnavioara si uite asa,suntem dati peste cap dupa 4 zile si 4 noapti grele....ca prea am boierit-o pana acum!eu cred ca i se intaresc gingiile,ca prea e frichinit de vreo 4 nopti,el care dormea legat 7-8 ore,acum dupa 2 ore se trezeste mereu....offfffffffffffffff

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, imi pare rau de necajeala Barosanelului. II dau dintii? Se simte ceva la gingie?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, imipare rau pt momentele astea grele..O sa treaca si bosanelul creste si poate faci si o fetita...

Chiar ai vazut ca ii dau dintii?

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mama Simo ce nasol cu puiutul tau! mie mi-e tare frica de perioada cu dintii

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Olga,Ioana nu simt si nu se vede vreum dinte la orizont,dar baleste ingrozitor,baga degetele,pumnul ca disperatul in gura si il apuca plansul ,asa din senin!stiu semnele de la David
...fug ca s-a trezit

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo! Calgel!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am fost la plimbare...in ciorapi! Acum fierb legumele Iuliei...in ciorapi! In curnad trebuie capitol nou...in ciorapi!

quote:
citat din mesajul lui ursuleata

Mama Simo ce nasol cu puiutul tau! mie mi-e tare frica de perioada cu dintii

Ursule, nu-ti fie frica! La cum ii stim pe Vladut si pe Sanziana o sa va treziti peste noapte ca au toti dintii in gura si n-au zis nici pis!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput