Puiuti de Randunici 2008!! (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor....inafara de Olgutza....nu-mi raspunde nimeni?!
In ce pozitie le dati bebeilor lapticul? Eu ii dau Biencutzei, culcata cu capul pe o pernutza. Ma intrebam daca e bine asa sau nu.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Pentru cine ar timp! FFFF interesant!

http://www.babycenter.com/302_solids-finger-foods_1518480.bc

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Blankar, sanatate multa micutului Eric, sa dea Domnul sa se rezolve totul!!

Luny, eu o sa cumpar din ala normal, pe roti, dar sa vad de unde. Vad ca trebuie musai...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Tot de pe BabyCenter, o chestie pe care o stiam, insa nu gaseam nici un articol pe tema asta:

Minimizing nitrate exposure

Nitrates are a chemical found in water and soil, and they're a concern when it comes to feeding your baby. Babies who ingest an unsafe level of nitrates can develop a type of anemia called methemoglobinemia.

Preparing formula with well water that's high in nitrates is the usual cause of the illness, but some vegetables can also contain nitrates. The most likely sources are beets, carrots, green beans, spinach, and squash.

To be on the safe side, the American Academy of Pediatrics (AAP) advises parents not to feed babies these vegetables before 3 months of age. (Actually, the AAP doesn't recommend feeding babies any solid food until 4 to 6 months, but if you do decide to offer your infant vegetables before 3 months, you'll want to avoid these in particular.)

There are a few things you can do to make sure your baby isn't exposed to high levels of nitrates. If you have well water, have it tested. It should contain less than 10 ppm of nitrates.

Nitrates increase with storage time unless frozen. When using fresh vegetables for homemade baby food, prepare the food as soon as possible after purchase and freeze extra servings right away. You might consider using frozen vegetables instead of fresh for the foods highest in nitrates.

Nitrate fertilizers are not used on land where produce is grown organically, so the risk of nitrates is much lower with certified organic produce.

Baby food companies test their products for nitrates. Store-bought baby food #8212; including dishes containing beets, carrots, green beans, spinach, or squash #8212; should be free of these chemicals.

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Si o schema de diversificare americana pentru doritoare:

http://www.babycenter.com/0_age-by-age-guide-to-feeding-your-baby_1400680.bc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgutz, daca asa te pot momi sa ne vedem, da, o vezi si pe Iulia!
Pucca, eu am venit de la maternitate cam ingrozita ca Iuliei ii dadeau acolo bibe numai culcata, ba mai mult, cu "autoservire"-mereu avusesem cosmaruri sa nu se inece. Asa ca, desi la inceput nu-i placea, am tinut-o numai in brate. Alti copii insa papa bine si in pat, carucior etc. Cu diversificarea insa e alta poveste, cand incepi chiar cu lucrurile semisolide nu mai poti, e ca si cum am manca noi in pat-mai greu! Plus ca...vei vedea si tu mizeria aferenta! . Noi suntem un caz special pt ca Iulia e singura care nu-si tine capul asa ca o tin in brate, altminetri insa-direct scaunul de masa!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Naty si Olgutza

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vad ca Vladut inca doarme,se pare ca azi e mai normal.Doamne ajuta!
Pucaeu ii dau lapte cu bibe tinut in brate, cu capul pe mana mea , in pozitie aproape semisezand (intelegi ceva?) Dar nu cred ca are importanta cum tii copilul atata vreme cat mananca fara probleme si fara proteste...bineinteles ca nu e indicat sa-l tii cu capu'n jos de exemplu
Ioana, La multi ani si sa fiti fericiti! Cat despre stranut, am retinut sa-i curat bine nasul inainte de masa
Natym-am distrat rau la faza cu ciorapii.Cum mai merge, i-ai mai dat jos de atunci? Aveau si XXXXXXXXXXXXXLLLLLLLLL?
Arieltreci la vorbitor ca mi-e dor de voi...ce naiba, nicio peripetie, nimic? Si sa-mi zici de ce tu ai slabit doar 1.5 kg si Sovi 4.5 kg , ca am inteles ca Sovi a mai avut si abateri nu??? Hai ca mai am vreo 5 praline Belgiene la frigi si gata cu mancarea ca abia am incaput in scaun in avion
Luny,Cris, Cuscra,Clau,Gecko, Tuchi, Butucica,Sovi,Olguta,
Sigur am uitat pe cineva...Gudinde, Delphin,les americanos
Roxanapupici speciali, pumnii strasi si multa sanatate!La fel si Blankar
Stelace te-am mai pomenit...sa-ti dea Dumnezeu sanatate pentru avertismentul de cod galben ploaie in Belgia, ca am pus umbrele si geci si tare bine ne-a fost
S-a trezit "calatorul"...revin curand!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui Olgutzika

Si o schema de diversificare americana pentru doritoare:

http://www.babycenter.com/0_age-by-age-guide-to-feeding-your-baby_1400680.bc

mie imi place site-ul asta tare mult, il studiez de la inceputuri, de cand am ramas insarcinata!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

pucca, eu ii dau pe pernuta sau in carut cu spatarul ridicat la prima treapta. Asta e tot instinctul de mama... E ok daca tu asa simti...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput