Puiuti de Randunici 2008!! (61)
Raspunsuri - Pagina 16
Olgutzika spune:
Pucca, e vorba de bibele cu lapte sau de alte delicatese?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
pucca spune:
bibele cu lapte
ar fi bine de stiut si delicatesele, caci in curand vom incepe si noi diversificarea
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
Olgutzika spune:
Bibele i-l da soacra-mea tinand-o in brate. Io zic ca e ok si pe pernita, de ce nu?
Ioana, si eu o feliuta de pizza si putin suc
! Sa traiti, sa fiti fericiti ( ca am io o vaga banuiala despre ce e vorba! )
Clau?!?! Rebe?!?!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Delicatesele o sa i le dau in scaunelul de masa! Acum fetele cu experienta cred ca iti pot fi mai de folos....
Olga
mamica de
mimonix spune:
Olgutz, nu cred
. Toni si Teo au azi bilete la Metallica.Pe Lenny l-am/l-au ratat din cauza ca omu' trebuie sa mai si munceasca si maine pleaca la Cluj pentru o saptamana
iar eu raman singura cu copiii
Imi pare rau ca va ratez dar sper ca vara asta sa mai vii la Bucuresti!
Nu ti-e dor de scoala ta?![]()
Naty doar sa-ti zic helau si
asa inainte de scrisorica .Ma bucur ca Si-Mona ti-a placut mai mult 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
Saluti.Si noi p;aci.Eu ffff obosita si nu stiu de ce---o fi vremea?As motzai non stop.In schimb,Teo nu vrea sa doarma deloc ziua.Ne-a terorizat.Sta 3 ore in patutz,se uita,maraie,plange,rade,numai somn nu baga.La noi vad ca nu functioneaza metoda voastra de a o pune in 

gecko.Tare astept si eu pozici de prin viitoarele voastre plimbari!
Am vazut o bitza mik la mare!
Cris
Confirm si eu sperietura de zgomote la Teo.Ea,care se linistea la auzul zgomotelor de foen,se sperie acum cand ii dau drumul.
Mimo,ma bucur,bre ca revenish
cum ti s-a parut in frumoasa Belgik??![]()
Varuna
si mai vino pe la noi.Super pozicile cu iedutzul.
Maria,felicitari pt nepotzik Maria!Sa va traiasca!
kya
ai pus poze de la botez?Ca nu am vazut?
Despre dosarul CIC,eu zic asa:sa dai o fuga pe olari la fosta primarie,la registratura,iei cererea tip care e mare si o completezi frumos acasa,iti da foaia cu tot ce se cere si model de adeverinta de la serviciu care sa fie intocmai,ca risti sa te trimita inapoi cum m-a trimis pe mine.
luny,imi pare rau de cucuiul lui Mufa,sper sa fie bine.
fata speriata si cucuiul lui Mufa.
Trec la recuperat.
restul
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
blankar spune:
salutare randunici!
am ajuns si noi cu bine acasa
Eric s a mai linistit un pic numai ca nu mananca asa bine ca inainte
la instructiunile pediatrei i am schimbat formula de pe aptamil ha prev pe milumil 1
si vad ca nu prea ii place a mai si varsat
oare se obisnuieste?
in legatura cu ce a zis Tuchi sa stiti ca i am multumit lui Doamne Doamne ca noi nu avem asa probleme " mari" ca si altii pe care i am vazut la spital
langa salonul nostru era o fetita de 3 ani la 5 kg(Eric are 7400 la 4 luni)nu putea umbla,maica sa de 6-7 ori trebuie sa ii puna sonda ca nu poate face pisu
m a apucat plansul cand am vazut-o si atunci i am multumit lui Dumnezeu ca noi suntem mult mai bine
dar asa e omul vesnic nemultumit si cateodata turbam de bine
numai cand esti bolnav iti dai seama ce mult conteaza sanatatea
ma bucur ca suntem acasa ca psihic tare am obosit
fetelor va multumesc pentru sustinere

va pupez sa aveti o zi buna
luny spune:
neatza!
mimo chiar ca naspa vremea, se vede ca erati imbracati zdravan! inca mai vad poze, nu le-am terminat! ma bucur ca a fost dragutz, una peste alta...iar faza cu plansul si babele...no comment! eu ce era sa fac in locul tau, ca Mufa nu mai vrea pipa?..
aaa, Paris, poze vreau! Bullangerie??
gecko asa e, trebuie prins in carut, sper sa si stea..dar cum de nu mai colorezi tu si nu mai folosesti emoticoanele? am observat ca de ceva timp ai renuntat!
pidana frumoase pozele!
naty,criss si eu tot pe la 10 il culc pe baietel:) nu vad nicio problema, sa mai creasca si ne-ntelegem noi altfel!
ursu la tot mai multe intoarceri!
ioana, aniversare frumoasa azi!![]()
blanka bine ati venit acasa!
stela
a trecut cucuiul, e ok acum!
eu bag o tura de cumparaturi la Real!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
fetelor, v-ati luat scaun de masa inalt?..de care?..eu as fi vrut sa comand cu Roxana pe situl pe care ni l-a dat Olga,ca sa impartim taxele, dar e prea complicat..astept sugestii de la voi!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Multumim, Luny! Azi facem 3 ani de la casatorie!
L-am pus si eu pe david fa Pampers pe jos in sufgerie...a facut pipi pe sosete
si s-a jucat frumos...dar nu s-a rostogolit. Nu vrea... In shimb a capatat o personalitate f puternica. Daca nu mai vrea laptic din bibe ii trage pumni pana il arunca cat colo...
Mimo, eu ce sa mai zic ca ieri David mi-a stranutat cu gura plina de piure si mi-a facut o masca de toata frumusetea!?![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.