Puiuti de Randunici 2008!! (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Nu scriu ca ma inerva Mimo ! Pai cum te dadeai tu de ceasul mortii ca nu pleci, ca ti-e frica, ca cum faci, ca nu faci...si iote ce frumusete de vacanta a iesit! HUO! Asculta la oameni batrani care-ti spun de bine aici ! Felicitari, sa va fie de bine si sa repetati cat de curand!!! Nu mai zic si eu ce pofta mi-ai facut...Ca ma inervez si mai rau!

Ma bucur sa o revad pe Varuna ( te-a chemat Naty telepatic, sa stii, si cand a mai strigat si Ursu' dupa tine... ) si pe iedutz, si pe Delphin, care a devenit rara avis ( adica rara Delphin, ca deh... ) Succes cu mutatul si eu una abia astept sa scrii din nou la fel de des!

Gecko, multam ca imi inveselesti diminetzile !

Tuchi, fa-te bine, dom'le, ca nu ne primesc astia pe stadion cu infectii urinare. Si cred ca parafa aia s-a inervat si ea pe Mimo si s-a dus in Belgia ( crez ca un semn, sa te duci si tu dupa ea, cu tot cu fameleon ). Btw, la cat zici sa ne intalnim sambata? Mie mi-ar placea sa plec pe la un 16:30 din Ploiesti, sa alimentez copilul la 16:00 si sa ramana cu numai doua mese de bibe. Asta inseamna ca la 17:30 sunt in Bucuresti, cu cautatul locului de parcare va fi mai greu..da' oi gasi eu ceva...A! Si vezi ca pentru gazon cica intram din Dr. Lister. Mai sap oricum!

Roxana, sanatate multa tie si Amirei!!! Maine ma alatur galeriei!

Simo-douazecisiceva, pun poze cu mine si cu Tuchi la concert .

Cris, Naty, nu stiu daca e babism ce spun acum, dar cica somnul cel mai odihnitor/eficient este cel de pana in 12:00. Acuma nici pe fii-mea nu o culc mai devreme de 22:30, eu nu mai zic...As cauta informatii despre asta, dar nu am timp acum.

Sigur am sarit pe cineva! A! Bitzule, citeste ghidul ala, e super destept si te va lamuri cu multe!!!

Azi-noapte la 4:20 m-am trezit cu Radu acasa . Bine ca plecase amantul .

Pupici!!! Poate mai scriu de la serviciu...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Buna dimineata Buna cafeaua si folositoare caci la mine in casa un copil nu se culca pina la 2 si altul se scoala la 8 sa manince ...iar mie 6 ore de somn trebuie sa-mi ajunga, asta e!
Si daca tot m-am trezit sa va mai povestesc cate ceva...ieri am facut un piure de dovlecei pt Vladut si am purces la treaba.Doar momentul n-a fost bine ales pentru ca lui ii era f foame asa ca a insfacat lingurita cu o viteza inimaginabila , a scos-o din castron plina ochi si si-a bagat-o SINGUR direct in OCHI imprastiind armonios dovecelul din crestet pina pe barba.Am baiat mare neica, mananca singur deja.Adica pardon, ca de mancat n-a mancat nimic...am incercat sa-i smulg lingurita, el s-a aparat dand din picioare si bineinteles ca a zdruncinat si castronul varsandu-si in acest fel jumatate de continut in poala.Dupa aceea s-a pus pe un plans ingrozitor din care s-a oprit brusc cand am reusit sa-i umplu gura LARG CASCATA cu dovlecelul salvat.A dat sa inghita fuga dar nu i-a reusit figura si dovlecelul iar a dat pe afara.Eu il adunam de pe barba si il bagam la loc in gura, el il impingea afaraIn felul acesta a reusit printre urlete sa manance vreo 10 lingurite si sa se picteze din cap pana in picioare cu restul continutului.A baut apoi si un biberon de lapte, a facut baie si a capatat haine curate.Azi ma gandesc sa-i dau sa manance direct in cadita ca poate legumele verzi diluate in apa infrumuseteaza tenul

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mersi Naty!!

Deci:

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ma bucur tare mult ca v-au placut pozele noastre si comentariile aferente (nu m-am putut abtine, deh)Madam Touseaud chiar m-a impresionat, am fost f atenta sa deosebesc statuetele de vizitatori si supraveghetori ca sa nu fac Doamne fereste poze si cu vreun cetatean oarecare cu tenul mai galbior din motive de ficat bolnav
M-au mai impresionat la Amsterdam casele plutitoare care au fost inventate din motive de lipsa de spatiu locativ (criza imobiliara).N-am emoticon care-si face cruce si tare-mi lipseste.Eu am crezut initial ca vasele alea cu ghivece cu muscate pe punte sunt fanteziile unor bogatani care in uiched se dau cu barcuta la vale pe apa...Dar nu nene, ei chiar locuiau acolo, erau racordati la curent electric, aveau incalzire si plateau impozit.Nu stiu unde faceau kk, sper ca nu direct in frumoasa apa curgatoare pe care platiram noi bani grei sa ne dam cu barcuta.Nu stiu daca am pus vreo poza cu lacustrele lui Bacovia la Amsterdam, dar am ramas cu gura cascata!
Iar despre turismul erotic si narcotic nu mai zic...era plin de tineri mahmuri pe strada, de toate natiile...asteptau cu nerabdare ora 9 seara sa apara exponatele in vitrina.Emoticon care-si face cruce si punct.

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Bre Olguta si bre Tuchi dar unde va duceti sambata impreuna si fara mine????Ha, aud????

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Am si eu o intrebare pentru voi: in ce pozitie le dati puiutilor sa pape. A mea vrea doar culcata pe spate cu capul pe perna.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgu, ziceai cumva dr Lister? Adica veniti la mine in imparatie?? Pai sa-ti opresc mami un loc de parcare-ceva, ca poate asa te gandesti sa-mi dai si mie binete!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Mimo, mergem la Lenny Kravitz, pi iarba de pe Cotroceni! Vii!!? Haideeeeee !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Mai nene, se cunoaste lipsa de exercitiu Am scris si am pierdut 2 mesaje din motiv de apasat aiurea pe bontoane...deci:
Gecko, anul acesta Teo a exersat French fries-ul , french kissul mai incolo.A fost cu taticul ei la Paris 3 zile,timp in care eu am vanat vrajitoarele alea la NiewPoort
N-am pus inca poze de la Paris, mai ales ca nu erau cu baiatul dar zilele urmatoare poate reusesc!
In prima zi au urcat 300 de scari la Sacre Coeur sa vada "panarama" si apoi le-au tremurat genunchii asa tare ca nu vor uita curand Parisul. Putin mai tarziu s-au asezat cuminti la coada la turn sa se urce si ei sa vada cum e aerul acolo sus, si dupa ce au asteptat vreo 45 de minute la rand a iesit una si le-a zis:escallier seulement Va dati seama ca au ales sa-si crute picioarele si ce-a fost la gura lor nu va mai spun! Nu s-au mai dus la Disney Land ca au ales sa mai viziteze una alta in timpul scurt avut la dispozitie...Teodorei i-a placut cel mai mult Montmartre unde si-a facut portret in creion si a mancat inghetata.Mie mi-au adus un croissant frantuzesc de la bullangerie (asa s-o scrie?)care jur ca era ca alea de la OMV Aaaa, copilul a fost uimit si impresionat de culoarea cetatenilor francezi:neagra rau

poze

Mergi la inceput

Naty, ovcors!!!! Si o vad si pe Iulia?!?! Pot!?! Pot!!??

Mergi la inceput