Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ah si inca ceva. ore e mult daca matei a papat un borcanel de morcov cu mar la numai o sapt de la inceputul diversificarii?asta a fost ieri, astazi a papat doar 1/2. sa vdem maine ce-o fi

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
citat din mesajul lui docdecap

iaca buna seara!

acu', eu am neshte curiozitati, poate aveti timp de raspundeti:
1. ochii se mai schimba la culoare? noi tot un albastru infinit cu norishori mici-mici caprui. imi plac taaare mult asa!
2. asta micu' face si el topaiala, la noi se cheama 'tzupa-tzupa'. mai nou sta singurel in picioare cateva secunde. il sprijinim sa nu o ia in parti si sa nu i se inmoaie genunchii brusc. mie mi-e teama, poate e cam devreme? in fund nu vrea sa stea, e direct homo erectus.
3. cu glutenul pana la urma de la ce varsta?

a, si cu carnita, mie dr. mi-a spus ca inainte sa ii dau carnita sa o dau in clocot, arunc apa si apoi o fierb impreuna cu legumele, si-i dau doar zeama intai o zi-doua, apoi carnita. ma gandeam sa fac asa, si facem supa noastra complet nesarata, scot legume si carnita pt. bebe si apoi pun sare. la fel si la ciorbita de legume. ce sa facem, de lene ne vin ideile! e ok?

va si toate alea-alea

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

- culoarea ochilor se definitiveaza in jurul varstei de 9 luni, un an . La cei alaptati se poate definitiva si dupa terminarea procesului de alaptare.
- topaim si noi de zor, nu-i bai daca este sustinut. Uite daca vrei sa te amuzi o jucarie care chiar asta face : http://jollyjumper.ro/video.html
Ei o recomanda cica de la 3 luni . Cu statul in fundulet : daca pana acum nu l-ai pus sa stea , poti incepe zilnic , cateva minutele niste joculete : tu stai in spatele lui pe pat, canapea , el pus in fundulet intre picioarele tale sa se sprijine cu spatele de burtica ta si cu manutele de picioarele tale . Sau pus bebe la marginea patului in fundulet, tu in spatele lui in picioare sau in genuchi in functie de inaltimea patului si il susti usor ori prin atingerea de tine , ori cu doua degete sub manute in timp ce ii dai in mainile lui o jucarie . Exercitiul asta se termina cu cate 2 rotiri ale trunchiului stanga- dreapta .

- gluten : eu i-am dat incepand cu varsta de 6 luni conform indicatiilor de pe cutiile de lapte / cereale sau borcanele.
E adevarat ca nu avem alergii in familie iar intoleranta la gluten sau boala celiaca in proportie de 90 % este genetica.
Cei care au inscrisa in codul genetic aceasta intoleranta o pot dezvolta indiferent de varsta de administrare a glutenului ( fie 6 luni, fie 8 luni fie 1 an )

- carnita : la fel mi-a spus si mie dr .

Pup frumosul mic

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
citat din mesajul lui miri_mik

si... iar mi s-a temrinat memoria:))))
oare pe cine am uitat???

Pe mine

Doamna imi era dor de dumneavoastra
Mai vreau mesaje lungi, lungi despre ce fac baietii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena
stancutza, pozele sunt foarte frumoase, clopoteii au fost de exceptie....o exceptie este si matei :-))) probabil nu a captat atentia obositul mamei

Uf, am observat, dar nu am mai avut timp ieri sa revin asupra postarii initiale . Au fost si poze cu Matei, dar "procesul fotografic" inseamna ca din 200 cadre trase initial raman 30, de ex, dupa ce sterge restul: "asta-i miscata, asta are focusul prost" etc.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

N-am zis "Neata", dar sunt pe fuga...

Am mancat ceva, astept sa se trezeasca copilul sa-i dau sa pape si ei si pe urma o tulesc la : la ortoped si la dermatolog, ca am niste nelamuriri...

Pupici la zuzici, numai de bine sa auzim!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Zuzici dragi, scumpe, iubite, bine va regasesc!!! Mi-a fost tare dor de voi si inca imi este.

In ultimile saptamani nu am apucat sa citesc decat sporadic cateva postari de-ale voastre. Si imi pare atat de rau ca nu mai stiu ce faceti voi si clopoteii iubiti...

Sa va spun putin despre noi... Dupa cum stiti fac naveta de la parintii mei la birou, in fiecare dimineata si seara. Sunt doar 50 km, n-ar fi mult, dar dupa o zi de munca nu prea iti mai arde. Ai mei parinti se comporta execrabil cu sotul meu (nu il plac absolut deloc desi el isi da silinta cat poate de mult sa ii multumeasca) si este acolo o atmosfera de kko. Noroc cu puii mei iubiti care ne aduc zambetele pe buze.
Care pui...ii iau pe rand in ordinea de pe tricouri:
Luca este in culmea fericirii acolo. Ar vrea el sa se joace mai mult cu copii si nu prea are, dar altfel zburda toata ziua, tipa cat vrea, se uda cu apa, alearga gainile mamei ca sa le ia ouale, se distreaza pe cinste.

Ana este domnisoara mare acum. Merge in picioare sustinuta. De fapt, vrea numai sa mearga (si asta de vreo 2-3 saptamani!!!). Nu-i mai place in carucior decat cat doarme ziua in livada, nu-i mai place in brate decat daca o cocotam cine stie pe unde. In rest, numai pe os, desculta sau incaltata cel mult cu sosetute, alergand si ea dupa puii mamei (care daca ajung in manutele ei cu greu mai pot fi scosi), smotocind catelusele alor mei (care stau si se lasa chinuite de catre Ana cu mare drag) si tipand in gurita mare de fericire.
Adineauri am vb cu tatal meu la telefon si mi-a spus ca Ana tocmai a mers singurica, sprijinindu-se de marginea patului.

Pentru toate cele scrise mai sus merita sa ma chinui oricat ca sa pot tine copiii acolo unde ei sunt fericiti...

Sper din suflet ca sunteti bine si voi si clontopeii vostri. Ma enerveaza ca nu am timp sa pot citi macar, chiar daca nu scriu. Azi am noroc ca sunt singura deocamdata la birou si pot sa trag putin mata de coada.

Ema, Alexandru Mihai, Raresucu' scump, Mariuca iubita, Beatrice scumpa, Stefana, Ioan baietel nazdravan, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!! La multi ani!!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Am uitat sa va spun ca am intarcat-o pe Ana si acum papa pe langa borcanase si lapte formula. S-a umflatit deja pentru are o pofta de mancare...mama mamaaaaa....

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna dimineata!

Dau eu cafeaua azi ca e nevoie!

Imi pica ochii-n gura ca domnul meu s-a trezit si are chef de joaca, cine mai e ca el! SUnt foarte happy ca de ceva timp nu se mai trezeste noaptea. Si mai nou, si-a stabilit singur ora de culcare ca inainte asa incercam sa-i fac o ora si neam! Deci adormim pe la ora 21.00 aprx si ne trezim fix la 7.20!!! E ceas. Si acuma are chef de joaca.

Sa fie o dimineata placutaaaaaa...si o zi foarte buna pt Andrei al meu care azi are examenul de licenta!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsaaaaaaaaa!
o cafea!
repede!
si scuze pt greseli ortografice!
banditii lu' mama o termina psihic, fizic si dramatic! mah, de-ar trebui s ane descurcam singuri cu ei, s amuncim amandoi... am ajunge repede la nebuni, unul dupa altul, ca deodata nu ne-ampermite luxul! sa vina tanti din vacanta! nu mai pot! vreau sa pierd si io un pic vremea:)))

deci, lala, tocma vroiam sa-ti spun ca aseara te-am uitat, dar din moarte clinica a neuironului, caci cititnd de dimineata raspunsurile pentru doc mi-am dat seama ca esti un fel de manual de referinta:) eu multe chestii le-am uitat de la bruno, la sacha se petrec din inertie:))) pup fata:))))

doc, la noi belea mare cu ochii! ai vazut ce ochi avea bruno cand fu mik... ei, la un an si trei luni s-au facut verzi, la 2 ani aveaud eja culoareamierii. nu mai pot dupa ei pe motiv ca sunt cameleonici! pe bune. si in forma asta de caprui auriu au uneori reflexe gri intens! sacha... nu maie important:))) e copia lui tati, cu ochi inchisi, clar vor fi negri!:))) cu glutenul

lala20, ce frumoasa e bibiiiiiiiiiiiiii! acolo unde rade pe scaunel de se vad chilotsii ei i se face rushinica:)))si ca model! m-am topit de dragul ei:)

stancutsa, ma intorc la poze, doar sa mai am 5 minute d eliniste,s a doarma amandoi dracii impielitsatsi! mor cand incepe concertul de chitscaieli la 5 dimineata!!!

ereena, pupic inapoi.:))) ama vut o tentativa s fac si eu un blog, dar n-am rigurozitatea necesara si ma intristez ca-mi spunea tata candva, nu e pacat sa nu poti sa facic eva, e pacat sa ai un har si sa nu-l imparti oamenilor:( si mi-e dor sa scriu. intr-o zi... cu soare:) deocamdata se pune de furtuna:)))

ceska, retroactiv, nush de fu vina mea sua nu, dar s-au linistit apele. in fiecare zi tre sa dau ochii cu dispatch si uraciunea aia cu "circu" e in concediu. sper sa... ma lase naibii in pace. astealalte ma iubesc un pic, deci am o sansa sa fie mai bine in curand:)) mi-e inca frica de check-in la BA, darla chartere e floare la ureche. sa vedeti diferenta de abordare: la BA vorbesti cu omu, dai explicatii in 3 limbi, alea alea, zambesti, acorzi timp... la chartere: pe banda rulanta. omu, bagaju si dumnezeu cu mila:))))cine nu pricepe sa intrebe in alte parti ca noi n-avem vreme, tre sa umplem avionu:)))

noh, pe mai incolo deci,daca mis e arata.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

BUNA DIMINEATA!!!!

La noi ploua de ieri. uneori torential, alteori mai linistit...stau la et 2 din 4 si azi dimineata am gasit balta in hol...era infundata scurgerea de pe bloc...deci bucurie!!! au rezolvat vecinii de la 4, ca la ei era mult mai grava chestia.

Miri, mercic. asa imi place si mie sa-l port, dupa urechi sau prins cu o cordelutza. abia astept sa pun si suvitele....

Lala, am vazut pozicile! Bianca e o scumpa. clar fotomodel o faci. si daca o sa semene cu mami ei, care e foarte frumoasa, o sa aiba un succes nebun. am vazut si dintzocii!!!

Doc, culoarea ochilor e definitiva in general in jurul virstei de 9 luni, insa nepotelului meu acum i s-au schimbat ochii, la 3 ani, din verzi in caprui. in legatura cu carnea, mie dr mi-a zis sa o fierb deocamdata separat de legume. si sa nu folosesc apa respectiva pina dupa 9 luni. cu glutenul, nu stiu ce sa zic, cica dupa 8 luni se poate da, daca e sa faca intoleranta o face insa si atunci. pe de alta parte, noi am papat gris cu lapte de la 3 luni si am molfait piine de la 5 luni. eu inca nu am introdus nici un fel de cereale pt ca noi sintem marisori si le evitam deocamdata.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput