Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
citat din mesajul lui LaLa_20

ramona lasa copilu in pace...si eu am o prietena care are o fetita de-o seama cu Bibi(dar nascuta la termen si alaptata...si evident si diversificata)care are la 7 luni 6700 pe cand Bibi are 8900 dar nu-i capat de tara,daca copilul e sanatos si vois...e bine...fiecare copil cu felul lui!!
LauraD eu sunt bine,la noi nu a plouat deloc si pe Bibi te invit,ca de altfel si pe celelalte zuze(daca aveti timp si dispozitie):
http://good-times.webshots.com/photo/2429952070102239560IZNkKH

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Sa-ti traiasca fata! Este superba! Si atat de mare!! Mie tot nu-mi vien sa cred ca s-a nascut prematur! Pup fetele frumoase!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

miri mamica si piticii .sunt doar putin cam obosita sa mai adaug ceva

lala. o iubesc tare tare pe bibi, e absolut grozava.

stancutza, pozele sunt foarte frumoase, clopoteii au fost de exceptie....o exceptie este si matei :-))) probabil nu a captat atentia obositul mamei

ma bag la somn . noapte buna zuze buburuze

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

ah sa nu uit, peste vreo 10-12 zile ajung iar in bucuresti, poate ne mai vedem

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Lala20ptiu ptiu ptiu, de 3 ori sa n-o deochi.Da ce mi-au placut chiloteii ei.hihihi, tare scumpa ii.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Am uitat sa zi ca i-am vazut si dintzucii, iepuras coconas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

seara buna! pe fuga-fugutza sa zic si io ce-am de zis.

mirikule, pupici jdemii!!! ma bucur tare sa te regasesc si remarc ca ai patru stele albastrele, hihihi! la mai multe! si felicitari pt noul program, asa chinuit cum e el, ca doar e program de working-mum. bisoux!

aweya, miki-finland, laurici dimitris, va imbratisez tare-tare si va multumesc de vorbele bune!

stancutz, vocea mea pripernicita se alatura corului de laude pt calitatea fotografiilor cu clopotzeii. sunt minunati si au fost surprinsi la adevarata lor "valoare". felicitari!

vreau si eu la intalneala viitoare, daca este in saptamana de urmeaza. problema este ca de joi pana duminica nu o sa fiu in bucuresti. ROG FRUMOS O ZUZA, pe cine vrea si are posibilitatea, :-))) sa imi dea un telefonash daca se stabileste ceva pt luni-marti, incolo, in parcul tineretului sau oriunde-n alta parte.

maine il duc pe rares la vaccin...mi s-a afcut rau cand mi-a cerut azi farmacista 3 milioane pt infanrix hexa, mi-au tremurat toate alea cand am numarat banii. fraaaaaaaaate! la matei bals nu mai aveau asa ca, aia e, scoate, irino, banu', ca sa se-ntepe copilu'. sper sa reactioneze bine si sa n-avem probleme, ca fix a doua zi o luam din loc in mini-vacanta mai sus amintita.

altfel, a fost o zi buna, inclusiv la culcare, cand protestele au fost extrem de timide. doamne-ajuta!

gabritza, o sa dovedesti febricica si de data asta, pupici!

lala_20, am retinut si eu invitatia, cand o sa am drum spre slobozia o sa-ti dau de veste.

ramona, razvanelul e bine conturat si proportionat si daca ai si o doctorita suficient de priceputa icnat sa iti spun asta, eu zic sa nu-ti mai faci ganduri negre!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Eu va las, noapte linistita.Vorbim maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

iaca buna seara!

Stoisor, pt. gat eu m-am dres f.f. bine cu trachisept de la Ozone, l-am gasit la supermarketul din Tohanu Nou ma gandesc ca o fi si in farmacii. cel cu miere si propolis, m-am refacut dupa 2 pastile.

gabritza, ma bucur ca si-a mai revenit Daria, pana in 38,5 e posibil sa fie d ela dinti. stiu ca daca e mai mare e de la altceva.

am vazut poze de intalniri in bucuresti, prin toamna imi reiau si eu escapadele de weekend, da' nu cred ca voi avea timp de ceva, lucrez pana la 9 seara sambata si duminica o tulesc repede la tren/microbuz/masina. sper sa ajung totusi si cu asta micu', sa ne cunoastem!

acu', eu am neshte curiozitati, poate aveti timp de raspundeti:
1. ochii se mai schimba la culoare? noi tot un albastru infinit cu norishori mici-mici caprui. imi plac taaare mult asa!
2. asta micu' face si el topaiala, la noi se cheama 'tzupa-tzupa'. mai nou sta singurel in picioare cateva secunde. il sprijinim sa nu o ia in parti si sa nu i se inmoaie genunchii brusc. mie mi-e teama, poate e cam devreme? in fund nu vrea sa stea, e direct homo erectus.
3. cu glutenul pana la urma de la ce varsta?

a, si cu carnita, mie dr. mi-a spus ca inainte sa ii dau carnita sa o dau in clocot, arunc apa si apoi o fierb impreuna cu legumele, si-i dau doar zeama intai o zi-doua, apoi carnita. ma gandeam sa fac asa, si facem supa noastra complet nesarata, scot legume si carnita pt. bebe si apoi pun sare. la fel si la ciorbita de legume. ce sa facem, de lene ne vin ideile! e ok?

va si toate alea-alea

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

monica-doc, io inca nu-s suficient de-n tema cu diversificarea, asa ca nu stiu sa iti raspund decat la intrebarea legata de culoarea ochilor. se mai poate schimba, cica s-ar definitiva intre 6 si 9 luni. se poate insa si muuuult mai tarziu, ca in cazul unui baietel ai carui ochi albastri au devenit verzi la varsta de 4 ani.

cu statul in fund m-ai lovit, ca nici rares nu da niciun semn ca i-ar face placere pozitia asta. asa ca il mai las intr-ale lui o vreme. in picioare cred ca ii e cam greu domnului inginer. pe de alta parte, daca o parte din initiativa-i apartine, inseamna ca e, cumva, pregatit pt asa un mare pas. macar sufleteste. :-)))

poop

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

doc de cap , iti raspuns si eu asa in miez de noapte caci nu pot dormi. acum nu mai stiu ordinea intrebarilor tale :-)

fara gluten pana la 8 luni

culoarea ochilor se definitiveaza in jurul varstei de 3 ani , dar se contureaza aproximativ pe la 6 luni. ochii caprui sau negri in nici un caz nu vor deveni albastri sau verzi, cei foarte deschisi si clari ,uniformi au multe sanse sa ramana asa ,iar cei usor "patati" pot capata o nuanta mai inchisa a aceleasi culori (asta de prin cartile frunzarite , nu din experienta)

am vazut mamici care isi tineau copiii de 4 luni fix in fundulet, am vazut copii de 5 luni care se ridicau singuri, am vazut o eleni care topaie mama-mama de ceva vreme,copii care merg perfect la 8-9 luni . eu banuiesc la voi o joaca de cateva minute pezi si nu cred ca ii face rau .eu pe matei abia la 5 luni si o sapt i-am ridicat spatarul si am inceput sa il pun intre perne. poate ca ei cer sa faca lucrurile mai devrem dar eu as mai astepta .

mai incerc sa adorm sa vedem daca imi iese figura .
noapte buna.......din nou:-)

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput