Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Tocmai ne-am intors..a facut tati cinste pe terasa la grec. Clara a facut atmosfera..a cantat de mama focului de ramanea lumea cu furculitza in aer. Scumpa lui mama!!!

Ceska si noi tot la Pre suntem. Pediatra a spus nici sa nu ne atingem de 2 sau 3: pana la 1 an Pre si apoi laptic de vaca. Comparatia a fost ceva de genul: ai invatat copilul sa manance salata usoara si o papa cu usurintza si fara probleme iar acum vrei sa-i bagi pe gat ciolan afumat (Eisbein in original :)). Drum bun, sa ajungeti sanatosi, sa va distrati bine!!!

Anca..super..atunci e si blender-ul o solutie buna. Stiu ca puiutzul tau papa tare bine asa ca nu are cum sa fie rau.

Elenutza..chiar ma gandeam ce e cu tine ca disparusei. Apropo pediatru..e ok daca imi dai si mie detaliile medicului tau? Ca pp ca e prin zona si vreau sa am o adresa ceva cand vin in tara daca e ceva cu Clara.Cat sunt in Bucuresti nu o sa am masina asa ca e bine daca e cumva pe aproape. By the way...se poate merge cu bus, tramvai cu bebe in Bucuresti? (nu ma bateti dar eu sunt plecata de 5 ani si de atunci am fost de 3 ori a 3 saptamani iar aici e absolut normal sa circul asa)

Si ca tot veni vorba de Aptamil..am vazut ca s-a facut lansare in Rom in martie. Exista prin magazine? Ca daca da am scapat de un stres si de un pachet in plus de facut.

Pupici si pe mai tarziu

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Offf Elenutza, imi pare rau pt micuta ta, draga de ea.Calgelu , da, e cam apa de ploaie.Mi-e mi-a zis doctora ca decat sa ii dau cu asa ceva mai bine ii dau sa roada ceva, sau daca ai inel gingival care se pune in frigider.Calgelu ii amorteste un pic gingia si numai o face sa saliveze mai mult si efectul trece foarte repede si nu ai rezolvat nimic.Gandeste-te cum e atunci cand te amorteste la dentist, cum simti in gura senzatia acea ciudata, asa simte si ea.
Sper ca ai inteles ceva, da ist mic nu mai are rabdare.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Elenutza pupici la Eva mica.Sper sa treaca repede. Off..noi inca n-am ajuns acolo dar si cand va fi. Noua ne-a recomandat pediatra Osanit - sunt pastile homeopate. Iar in caz de dureri mari un supozitor cu paracetamol.

Fetelor..victoria nr 2 pe ziua de azi!!! Nu stiu de ce nu mi-a venit mai repede ideea. Am gasit razatoare de sticla pe Ebay la un pretz de nimic 3 €. Ba chiar in germana i se si spune razatoare de mar Apfelreibe. Yuhuu!!!..ce ma bucur.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui stancutza
! In schimb fiica-mea zici ca a baut prea mult in poza asta: http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2695596693/in/photostream/ :-))))

[
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

asa estssste
sorry!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica dr pediatru e aici aproape, sta cu mama in bloc. o sa-ti dau toate detaliile, Doamne ajuta sa nu aveti nevoie de doc cat veti sta aici. cat despre mijloacele de trabnsport in comun .. forget it .. teoretic te poti urca, practic nu .. unele autobuze sunt echipate cu rampa dar te vor injura toti caci dureaza s-o coboare si s-o urce .. daca busul e liber, te poti urca.

ramona da, i-am dat inele gingivale bagate la frigider .. saracuta asa le rodea pe toate partile ..

am uitat sa va spun cu ce a calatorit eva la intoarcerea din cismigiu .. cu autobuzul ... initial am spus c-o iau pe jos dar a venit 136 foarte liber si m-a ajutat un domn sa urc .. era bitzi cu ochii ca girofarul .. hi hi hi

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Stancutza, Tudor plange foarte rar...este razacios tare. Pescuieste privirile celor din jur...poate poate il baga si pe el in seama si atunci rasplateste cu zambete largi si rasete...Este si tare cuminte...singura mea reclamatie e ca papa tzitzi noaptea prea des.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

laura , ce draguti sunt bebelacii , am vazut pozele. uffff, oare am sa reusesc si eu sa stau vreodata mai mult pe la intalnirile astea?

ellenuta ,mii de scuze si de plecaciuni.....nu ca sa gasesc motiv , dar probabil ca m-am gandit la felul cum mananca matei, in liniste si m-am gandit sa nu o deranjez pe bitzi,nici lui stefan nu i-am facut,din acelasi motiv.

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Vai, mersi frumos, dar mai am de dat kg bune jos! Dar parca ma simt mai bine cand sunt apreciata!

quote:
citat din mesajul lui CameliaH

Ana am vazut si eu pozele. Fain la mare. Sa va fie de bine vacanta. Si ce mami sexi esti! De copil nu mai zic nimic. David e baiat mare, mai are un pic si merge singur. Si e frumos si seamana cu mami.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

irinouka, am vazut pozele cu ingerasul rares. e genul de copil pe care mi-l doream eu ,blond cu ochii deschisi la culoare si tare tare vesel. felicitari pt evenimente

noi am sarbatorit ieri 8 ani de la nunta. nu prea a fost sarbatorit pt ca eu am uitat ,sotul nu a mai gasit cofetarie deschisa sa ia ceva, asa ca am baut bere si ne-am giugiulit putin :-))))

stancuta, au dreptate fetele, sotul tau face poze grozave,eu mereu le savurez cand pui unele noi

isidora, sunt pur si simplu fara cuvinte dupa ce am vazut pozele. am fost asa impresionata de pozele de la nasterea lui ioan ca de cate ori scrii ceva (ccea ce faci cam rarut_ imi vin in minte imaginile alea

ellenuta, am vazut si pozele tale , ce dulce dulce e eva.
mititica maraita

matei a papat iar un borcanel hipp mar-morcov si nu a vrtu san decat peste 3 ore. asa repede isi scot mesele de lapte?

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

ufff ce am uitat
am vazut poze de david iubit care roade covrigei , dudu razacios si mai revin cu edit ca am uita

fac si capitol nou ,daca nu face deja cineva

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput