Mamici norocoase de sept-oct 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Corrina asa am zis si eu inaint sa il nasc pe Alexei. Acum as vrea sa mai stau nu 2 ci vreo 4.

Miruna 32+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pup fetele!
care e treaba cu dozarea de anticorpi??? ca si eu am 0I si sotul AII...Rh + amnadoi...eu stiam ca e problema daca aveam unul dintre noi negativ, nu stiam ca si grupa sanguina poate pune probleme. lamuriti-ma si pe mine, pls!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

33+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

La mine statul acasa e si in fct de serviciu. Adica in mod normal daca e sa ma intorc tot aici e mai dificil ca tre' sa plec de acasa la 6.10 dimineata si ma intorc la 19 ceea ce e cam mult cand ai bebe mic acasa. Am zis ca, daca am noroc si imi gasesc ceva in cta program gen: 8 - 16 pot sa incep mai devreme munca, depinde si cand se gaseste vreo ocazie buna.

32 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

claudinna daca tu ai 01 si sotul AII e incompatibilitate de grupe si tre sa faci dozare de anticorpi , asa am si eu :( :(

30s+

http://good-times.webshots.com/album/564187359ukRxhq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

va ustura si pe voi stomacul rau de tot?
Eu am zis initial ca e de la alimentatie (mancasem ardei umpluti)dar de vreo 1 sapt ma doare zilnic si cu o alimentatie corecta.
daca aveti si voi probleme, luati ceva?

32 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mai fetelor ce-i cu dozarea asta de anticorpi..ca n-am inteles,la noi e la fel ,dar nimeni nu mi-a spus pana acum ca ar trebui sa fac asa ceva.Si mai avut o sarcina si nici atunci n-am facut nimic.

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

eu cand mi-am facut analizele de sange la inceputul sarcinii si a vazut dr ce grupa avem , mi-a zis sa fac dozarea ca e incompatibilitate

30s+

http://good-times.webshots.com/album/564187359ukRxhq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

laura, eu am facut analiza la indicatia dr gine, dr de fam s-a uitat cam crucis ca ea nu auzise de incompatibilitate de grupa, numa' de RH.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

denisa intreab si tu dr sa nu fie vreun inceput de gastrita ceva. sau o fi pur si simplu de la sarcina, desi dc zici ca te alimentezi corect...

am fost si noi la dr de fam , facut anti-tetanos (doareeeeeeeee) si tensiunea e ok 10.8 si am luat doar 2 kg intr-o luna (am ajuns la 87 kg). acum asteptam ctrl sa vedem pe bb.

garga nimik de la eco ? nicio veste ?

33+

AMR 44 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alina la fel si la mine..Rh era important in rest ...

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput