Mamici norocoase de sept-oct 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
citat din mesajul lui Corrina

Denisa, nr. de tel. al magazinului Chicco din Cta, bd. Tomis 105 (vis-a-vis de Sala Sporturilor): 0241 520 612. Eu am fost chiar acum o saptamana acolo, primisera marfa si am vazut si chestii din alea cum vrei tu, tip 3 in 1, nu cred ca au avut timp sa desfiinteze magazinul asa repede Fresh.

33s3z Mihnea Cristian

apucasem sa ii zic ca intr-adevar nu s-a desfiintat. neuronul meu gravid mi-a jucat o festa.

33+

AMR 44 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

uaua, ce minune cu ploaia asta s-a racorit, asa ca-s bucatareasa sefa, supa de pui, pulpe la cuptor cu dovlecei umpluti, porumb fiert. va astept.
denisa la tine si la burtica frumoasa.
ce mult ma bucur cind citesc vesti bune de la anca. multumim eva!
nausica, si noi tot 0-eu si A2-tati. si la prima sarcina mi-am dozat anticorpii, urmeaza si de data asta, dar spre rusinea mea nu-mi mai amintesc cu "suna" rezultatul.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

offf, ce bine ar fii sa dea o ploaie si la noi, mami de alexa... te invidiez. la cta e o atmosfera incarcata si umeda...cald de innebunesti, de 2 nopti ma trezesc de 10 ori sa fac dus sau sa schimb cearsaful...si daca ma ridic, e rost si de un 3.14 3.14, ca apasa bb pe vezica..numai 2 stropi
OF! Mai am 7 zile (lucratoare, fara azi) si stau acaaaaasaaa!!!Vreo 2 ani si cevaaaaaaaaa
33s3z Mihnea Cristian

Mergi la inceput

si eu le invidiez pe fetele care au parte de ploaie si de racoare
de ce nu ploua si la noooi

corrina chiar stai acasa 2 ani ?

33+

AMR 44 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

freshh,pai la mine e treaba de extractie...ca s-a rupt a mai ramas un coltisor si ma termina.....crezi ca poa sa-mi faca extractie?parca n-as crede....
nu prea am un dentist al meu ca nu prea avuse probleme pana acusi
off.....cand nu am fost gravida nu mi s-a rupt nika....

carla,30+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

ratonelu afla si tu un dentist bun si mergi la o consultatie
si iti spune medicul la consultatie daca poate sau nu sa iti faca
ceva
e mai bine decat sa te chinui inca vreo luna jumate/2

33+

AMR 44 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Fresh nu cred ca o sa stau 2 ani, dar as putea!!! Daca ma intrebi acum, as sta 3, dar sigur in vreo juma` de an o sa ma plictisesc, zic si eu. Initial mi-am propus sa stau in concediul atata timp cat o sa alaptez. Acum..sa vedem...

33s3z Mihnea Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nausica, Mami de Alexa, si la la noi e aceeasi situatie. Eu grupa OI+, iar tati A2+. La inceptul sarcinii am facut dozare anticorpi pt. incompatibilitate grup sanguin si a iesit ok.

Andreea
29+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eu cu siguranta o sa stau 2 ani si ceva acasa, am stat si cu alexa si o sa stau si acum. chit ca o sa munceasca tati mai mult... iar banii mei o sa acopere rata la banca ... noi sa fim sanatosi:)
fetele din constanta trimit la voi:)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Eu am dormit 1 ora si ceva -alta viata.

Corrina multumesc frumos Inca putin si scapi de munca. Eu sunt acasa de la 1 iulie si ma gandeam totusi ca mai bine ar fi fost sa mai merg dar de cand sunt acasa m-a mai lasat durerea de spate, ma simt mult mai bine desi e sarcina mai inaintata.
Mami de Alexa cat de bine ar fi acum cativa stropi de ploaie ca simt ca ma topesc. Multumim cate-ai gandit la noi.

La mine e groaznic in casa. Astia izoleza in dreptul meu stau cu geamurile inchise sa nu imi intre tot praful si zgomotul in casa, AC - il tin oprit ca l-am acoperit si le mai si pica lor apa in cap.. off - de-ar ploua putin as iesi afara in ploaie pt o racoreala

32 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput