Mamici norocoase de sept-oct 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 4
Corrina spune:
Buna dimineata,
Eva, multumim pentru vestea buna referitoare la ANCA & CARLA
Anca si Carla, felicitari, multa sanatate si sa nu stati prea mult in spital, sa veniti acasica bine.
Mami de Alexa, multumesc pentru lamuririle legate de body urile acelea.
Azi am avut o experienta taaaare ciudata..care s-a mai repetat de vreo 2 ori, mai demult. Pe scurt: sambata noaptea am visat ca imi spunea cumnata mea ca e insarcinata (dupa ce a pierdut o sarcina asta iarna) , i-am spus soacrei mele acest lucru duminica, iar azi dimineata m-a sunat aceasta din urma sa imi spuna ca doar ce au sunat-o si chiar e insarcinata!!!!! Si-a facut testul dimineata si i-a iesit pozitiv!!!!Ce coincidenta ..pe mine ma sperie fazele astea!!!
la fel am visat ca bb-le meu e baiat inaite sa se vada la eco lucrul asta...
Ce mi se intampla????
33s3zMihnea Cristian
ratonelu spune:
fresh...ai dreptate.....cirese as mai papa.....da nu mai sutn....offffffffff
acum bag prune si pepene .pepene si prune....si piersici
pepene asa baga cat ma mult....dar dupa o felie ma sufoc....asta e....as baga ca sparta....dar nu ne lasa bebe.
stia ca schimb semnatufra....sa nu va mai induc in eroare
carla,30+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
ratonelu spune:
musette....imi pare rau ca nu te simtit bine...
dar la doctor ai fost?
oricum...stai in pat...si lasa tot...sanatatea ta si a lu bebe e cea mai importanta
pup
carla,30+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
Muuh spune:
anis eu iti recomand cu mare caldura agentiile de plasare bone etc. Te sfatuiesc deasemenea ca, daca vei mai sta tu cu fetele acasa sa ceri menajera interna si nu bona (au mai multe calificari dar si mult mai multe pretentii). In rest stand tot timpul cu ea acasa iti vei da seama in destul de scurt timp ce si cum este cu ea. Ii poti plati tu analizele pe care le vrei. Cat despre mama ta...nu am cuvinte dar am mai spus-o si o repet decat sa te chinui cu cineva apropiat mai bine te intelegi si descurci cu strainii. Iti doresc multa, multa sanatate si putere sa treci peste perioada asta mai grea si ma bucur ca totusi sarcina merge bine.
anca bine ca totul este bine si ca micuta Carla a crescut.
Miruna 32+ si Alexei (13.07.2006)
alexa si mami spune:
neata!
ce bine ca s-a racorit, ce ploaie a fost de dimineata...
bitza, felcicitari pt bb grasunel! ai grija cu tensiunea. la fel si tu claudina.
anis fi optimista. eu ma ghidez dupa un motto, tot raul spre bine, sunt sigura ca soarele o sa vina si pe strada ta:) miruna are mare dreptate in ceea ce priveste strainii, parca's mai de baza decit fam e cam trist, dar asta e.
musette, fugi in pat! sa nu-l superi pe bb.
corina, sunt doar vise nu traim din ele. eu cred ca e pura coincidenta.
fugim la piata.
alexa simami
angelynna82 spune:
Neatza burtici
Claudinna ,Bitza felicitari ptr bb sanatosi si maricei
Anis un mare
Fresh verisoara ta ar trebui sa mearga in Bucuresti..sper sa fie bine pana la urma si ptr ea si bb
Eva multumim si ne bucura vestile despre Anca si micuta Carla
Musette stai in pat linistita.
Corina daca ai sti ce visuri aiurea am si eu...dar nu am luat in seama.
Eu de cateva zile abia adorm seara, adica inspre dimineata si la job mi-s somnoroasa rau
Pup pe fiecare in parte
28+
Bebe
Eco
andy.p spune:
musette stai cumintzica in pat si nu mai fa efort
corina si eu mi-am visat amandoi copii inainte sa mi se spuna la ecograf ce sex au...si asa a si fost
31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
kid2003 spune:
Bravo Anca pentru Carla cea lunguta!
Anis, imi pare rau de vestile tale. Bine ca nu e sindrom antifosfolipidic, ca si la ala se da Clexane si e tare rau, pe mine m-au banuit de asta sarcina trecuta. Eu am facut tromboflebita de la anticonceptionale la 23 de ani si am facut la Clexane in burta de mi s-a acrit!!! Mi le faceam singura, numai sa nu mai stau in spital. Ai grija te rog la ranile de tot felul...Ca abia se mai opreste sangerarea. Apoi mi-au spus ca nu mai pot lua AC toata viata, iar in timpul sarcinii voi face Clexane. Noroc cu Tutu ca mi-a mai facut niste analize si mi-a zis ca nu am nimic, a fost numai de la AC, niciodata nu mai iau asa ceva, contraceptie hormonala....
Iti tin pumnii sa iesi cu bine din toate astea...In septembrie in Grecia, la peste 32 de sapt? Un piculet mi se pare riscant, cu masina sau avionul? Recomand si eu o agentie de plasare de personal, poate incerci ceva in Ploiesti, eu de acolo (de la agentie) am o femeie care a devenit intre timp bona full time.
Daca as avea spatiu, mi-as lua una interna...
Va , Musette, ai grija de tine!!!
bb2
300 spune:
Musette, ratonelu, andy.p . Eu sunt bine, ma bag la munci atata cat mai pot. Nu'mi vine deloc sa stau pe-acasa, mai ales ca daca nu as mai veni eu chiar ar fi greu pentru cei noi, mai ales pentru inlocuitoarea mea, care inca are multe de invatat. Vestea de ieri inca ma apasa, nu o sa dau detalii, este ceva ce am convenit sa nu mai venit aici cu problemele altora, atata doar ca am simtit nevoia sa imi zic si eu oful ieri, ca tot omul.
Imi disloca asta mica toracele, plus ca imi simt un muschi intins pe unde e stomacul, dar da doamne sa ma oplang eu doar de asemnea mici neplaceri si totul sa fie bine in rest.
Musette, fetele aud reptate, ar fi bine sa iti suni doctorul, ai cam asteptat destul sa treaca de la sine.
28+ fara nume
freshanana spune:
bitza acum imi dau seama ce maricel e bb al tau
ca am aflat ca a nascut o ruda un baiat de 2700 g (la 40 s)
mai are de crescut bb tau acolo. inca 6 sapt si 1 zi ;-)
33+
AMR 44 zile !!!
puiutz