Mamici norocoase de sept-oct 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

am uitat sa va spun ca sapt asta am hotarat (in urma constatarii faptului ca sunt addicted de shopping) sa dau sotului cardul abn cu care faceam cumparaturi de pe LR
mi-am dat singura seama cd am vaz ca in 2 zile am cheltuit "doar" 1000 ron - bani de care aveam nevoie pt nastere
asa ca...nu mai pot face shopping online o perioada - nu mai pot acoperi gaura din cont decat in vreo cateva luni
o sa ma bucur cd o sa imi pov voi ce ati luat. si o sa ma bucur de ce am deocamdata - ma intind cat imi e plapuma

nu stiu dc poate ajunge verisoara mea la bucuresti pt ca i s-a spus de la cta si din bv ca nu exista tratament pt pblema ei cu trombocitele. exista medicamente dar sunt incompatibile cu sarcina. si culmea ca inainte de sarcina a vazut dr de fam ca are trombocite putine si i-a spus ca e ok. dc ii dadea de atunci tratament poate era mai bn...
eu ma gdeam ca poate ati auzit de cineva care a avut aceasta pblema in timpul sarcinii si a rezolvat-o cumva fara sa puna in pericol viata mamei sau a bbului

33+

AMR 44 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna ziua tuturor!!

Cd27- ma bucur ca sunteti bine. - multumesc , dar in cta nu are la Carefour si Cora nu avem aici. Freshana sau Corrina voi stiti unde pot gasi carucioare de la chicco aici la noi?
Anca- multa sanatate – ne bucuram sa auzim vesti bune
Bitza2008- multa sanatate – sa un mai ai probleme cu tensiunea. Sa-ti traiasca bebele grasunel
Gargaritza – asteptam vesti bune de la eco
Mussettepink – multa sanatate si multa odihna

Noua ne izoleaza blocul si este o galagie .... daca era racoare afara plecam la o plimbare sa mai scap dar asa...

32 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

denisa a fost un mag chicco pe bd tomis, sapt trecuta am vazut ca l-au mutat/desfiintat
daca aflu ceva te anunt

33+

AMR 44 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

denisa trec azi pe bd tomis si iti spun dc am vazut eu bine sau nu

33+

AMR 44 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna dimineata burtici

Ce de bebei in grafic avem ... Felicitari mamicilor pentru vestile bune.

Gargaritza bafta la echo

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata, neata!
De ieri am inceput si eu scarbiciul si ca atare m-am ocupat de diverse chestii... deh, ca-n prima zi! Azi insa imi fac timp sa va citesc asa printre picaturi!
Sambata am fost la controlul lunar, totul este ok, bebelina a ramas intoarsa, mi-a recomandat analizele pt. trimestrul III...in rest, ne vedem in august la sfarsit.
Felicitari tuturor burticilor care au schimbat semnatura si la mai mare!
Ma bucur tare mult ca Anca si Carla sunt bine, sanatoase.
Eva, am vazut burtica mare si miscareata... f. frumos!! Si bebelusa mea se misca asemanator, insa parca n-are forta lui bb Luca. Barbat in devenire, ce vrei?
Musette si Anis, un pt. fiecare si aveti grija de voi si de bebelusi
Gargaritza, te asteptam cu vbesti bune de la eco.

Andreea
29+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
citat din mesajul lui freshanana

eu ma gdeam ca poate ati auzit de cineva care a avut aceasta pblema in timpul sarcinii si a rezolvat-o cumva fara sa puna in pericol viata mamei sau a bbului

mamica de baietzel nu te supara ca nu ami cumperi lucruri multe, ai sa vezi cate vei si primi, de altfel tu trebuie sa stii m ai bine, nu esti la al doilea copil?

Cat despre cealalta problema pe care am lasat-o in quote, momentan nu am pe cine intreba, dar te-as sfatui sa deschizi un topic pe DC punand cat mai multe date (inclusiv un nume medical pentru boala respectiva) si poate cineva te poate ajuta cu mai multe informatii.

Am sa imi notez despre asta si o intreb si pe dr. mea cand ajung la ea, macar sa ma edific eu.

28+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu tocmai ce am dat comanda pe LR azi dimineata..dupa lungi oscilari si dupa n liste ..dar pana la urma a invins LR si am dat comanda..sotzul a plecat dar a luat si cardula zis ca sunt obsedata, ptr ca de cateva zile tot pe site am fost,am adaugat si am taiat de pe lista..
Apropo ar trebui sa primesc ceva mail de confirmare ca am dat comanda si am platit?
Fiica-mea imi face praf vezica...

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Buna dimineata, fetelor!

Mai stiti cind va ziceam aseara ca nu mi-au iesit anticorpi la analize? Ei bine, cred ca sint eu nebuna, nu stiu unde m-am uitat.

Deci, la dozarea de anticorpi anti-A, mi-a iesit un titru de 1/16. Stie cineva ce inseamna asta? (ca n-am rabdare pina dupa-amiaza, cind o sa vb cu doctorul).
E vorba de incompatibilitatea de grup sangvin (fara legatura cu RH) intre mine (0) si sot (A2).

Daca aveti idee ce inseamna, spuneti-mi si mie, va rog.

Nausica27+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

andy asteapta ca vei primi un e-mail de cfirmare
sotul nu a mai zis nimik ce sa zica daca eu singura am predat cardul - eu ma stiu de obsedata

300
am hainutze si de la primul copil, nu ma astept sa primesc nimik. ideea e ca pe LR sunt asa faine ca nu m-am putut abtine

mersi de idee. o sa ii transmit verisoarei mele mesajele voastre

33+

AMR 44 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput