Mamici norocoase de sept-oct 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 17
andy.p spune:
babytza vazut si rochitza...imi place taaare mult.Vei fi super dragutza
Alina
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Mamicilor...cand mai facem si noi o intalneala ????
Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
freshanana spune:
alina la ct s-a racorit un pic (desi nu a plouat) si e mai bn
dar a ap soarele si cred ca iar se face cald dupa ora 14
totusi e mai bn ca pana acum
eva mie nu mi se umfla picioarele, deci nu e vba de efectul retentiei de lichide prin edeme (la mn, cel putin pana acum)
33+ 
AMR 43 zile !!!
puiutz
CD27 spune:
babytza felicitari pentru programare, sa nu ai emotii
, totul va iesi super si nici n-o sa-ti dai seama cand trece timpul
claudinna felicitari pentru semnatura, ce putin mai ai 
andy felicitari pentru luna 8 

Am scris si eu la redoute s ale zic ca mi s-au luat banii de 2 ori pe o comanda si sa intreb e se intampla daca mai pot face comenzi etc...si au zis ca pot ace alta comanda si am toate sansele sa nu fiu taxata de 2 ori
, acum nu stiu ce sa fac...idiotii de banca nu m-au mai cautat...
30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andreea_and spune:
Neatza fetele, am intrat repejor sa va dau si eu vestile bune ca am fost ieri la eco. Azi ne ducem cu rezultatul la doctor, sper sa recuperez de citit din urma dupa ce ne intoarcem. Va pup oricum pe toate si sper ca sunteti bine!
Sooo Minutza mea are 2078g
, dupa masuratori are un avans de crestere de o saptamana fata de UM, s-a intors cu caputzul in jos si ne-a distrat tare ca isi baga ba piciorusul, ba manutzele in gura si nu reusea d-na doctor sa ii faca poza la fata. A reusit cu chiu cu vai, mai mult din profil, si ne-a zis ca e o buzata
, din profil buzele sunt mai mari ca nasucul care este carn de altfel, ce mai, o viitoare Angelina Jolie
. Colul este inchis, 33mm, LA normal, placenta grad 1-2, esarfa de cordon si "sistem pielocaliceal vizibil rinichi drept", dar a zis ca nu e nici o problema, sper sa fie asa. DPN dupa ultimile masuratori s-a mutat pe 8 septembrie dar nu ma iau inca dupa asta pt ca eu stiu ca am ovulat mai tarziu.
Am reusit sa amenajam si camera bebelinei, sambata toata ziua am montat la mobila, ieri am trecut si pe la baby comfort si am luat salteluta, promit sa pun poze cu camera azi, maine.
N-am apucat sa citesc decat foarte putin, am vazut ca avem deja un bobocel (felicitari ClaudiaH, multa sanatate tie si fetitei!) si m-a apucat plansul si tremuratul, am vazut ca Anca si Carla sunt bine
(multumim Eva pentru vesti) si vroiam sa ii urez la multi ani cu intarziere lui Joy
!
32+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui freshanana
eva mie nu mi se umfla picioarele, deci nu e vba de efectul retentiei de lichide prin edeme (la mn, cel putin pana acum)
Cu atat mai bine ca nu ai edeme!!!
Edit: Sa iti traiasca printesa Mina, Andreea, si sa fie sanatoasa, ca frumoasa ca Angelina Jolie ne-am lamurit!

Au adus saltele la babycomfort? Ca pe site sunt inca indisponibile!
31+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 59 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
kllemi spune:
buna fetele....vreau si eu sa va spun ca sunt asa de fericita ca de la 1 august intru si eu in prenatal.....vreau sa le intreb pe fetele care au intrat deja, ce acte imi trebuie sa duc in afara de cea de la dr.de familie????

27+ mami super fericita de 
andreea_ada spune:
neata fetele am ajuns si eu la munci asa ca sunt prezenta la apel 

30s+ 
http://good-times.webshots.com/album/564187359ukRxhq
CD27 spune:
am sunat la banca, gata cica mi-au dat banii inapoi...diseara ma duc sa verific
, doar ca mi-au oprit nu stiu ce comisioane..pe care mi le vor da si pe alea candva..30 mii lei vechi,nu e cine stie ce dar....si problema a fost de la sistemul bancii cu leu portocaliu, la mai multi clienti dupa spusele lor, as ca nu uitati sa verificati ![]()
Asa ca astazi dau comanda de carusel
30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

, abia astept sa te vad imbracata cu ea