Mamici norocoase de sept-oct 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 16
babytza spune:
Andy felicitari pentru luna a 8 a !!!!!

ce putin mai este....si te intalnesti cu bb

Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
denisa.g spune:
Andy_garlo – multumesc si multi pupici
Babitza – vazut rochita frumoasa si sandalute!!Sa le porti sanatoasa si sa fie cu noroc
32 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
EvaF spune:

denisa bafta la eco!

DENISA 

claudinna felicitari pentru schimbarea semnaturii!!!
Mai ai asa de putin!
andy.p felicitari pentru intrarea in luna a8a!!! 
Babytza va urez Casa de Piatra si sa va iubiti toata viata! Ai emotii? Ti-ai luat rochita? 
Monique, pe unde umbli?
Nusha, nu e bine deloc ca nu s-au desumflat picioarele. Eu am patit asa intr-o seara, aveam pernitze la glezne, dar pana a doua zi s-au desumflat. Acum stau numai in cannapea, cu laptopul in brate, daca nu, vin din cand la birou, si nu mi se mai umfla! M-am speriat rau atunci! Trebuie sa faci ceva! Incearca si tu ceaiul ala diuretic de care vb fetele! Eu azi merg sa imi iau!
Bafta maine la eco!!

NUSHA & DAVID 

Poop si va urez o zi excelenta !!!
31+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 59 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
Ieri au nascut doua prietene . Una la 36 sapt , una la 37. Ambii bebelusi sunt bine, au fost doar grabiti...
Dar ce vroiam eu sa spun este ca de sapt viitoare voi incepe sa reduc din lista de cumparaturi....ca niciodata nu se stie.... ma pun pe treaba...
Valentina
29 +
David
poze
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui freshanana
fetelor v-am tot auzit cu ceaiul diuretic pt gravide
e bun doar la dezumflarea picioarelor ?
eu ma gdesc poate ajuta si la altceva: eu ma duc la toaleta rar si fac f putin pishu. cateva picaturi. si beau f multe lichide. si imi simt vezica plina si cd merg la baie pic pic si gata. oare ceaiul mi-ar folosi ? poate retin apa in organism...
ce parere avetzi ?33+
AMR 43 zile !!!
puiutz
Freshanana, pai tu vb de rel cauza-efect! Retentia de lichide duce si la umflarea picioarelor! Rolul ceaiului diuretic este sa scada retentia de lichide, sa faciliteze tranzitul lichidelor, in consecinta elimina si una din cauzele edemelor!

31+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 59 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
Am inceput sa am emotii de cand am citit de cununia mamicutei CD. Si acum , cu cat se apropie ziua...... Sper sa nu fiu in ziua aia obosita si sa pot sta si eu la petrecere cat mai mult....Am luat totusi in calcul ca s-ar putea sa nu rezist pana la capat....
Valentina
29 +
David
poze
nushulica spune:
eva
azi mai stau asa adik in pat cu picioarele in sus si beau mult apa plata, nu m-as baga la ceai am vazut ca unor fete nu le-a fost rec de medic deci mai sta u o zi pana maine ca nu mor
merci pt agitate
andy_galro 
babytza mai ai ff putin! ma duc sa vad rokita
27+
DAVID
andy.p spune:
ange,denisa,andy_g 

babytza
..felicitari prietenelor,sa aiba copii sanatosi si mancaciosi.Citeam undeva ca de la 35s e posibil sa nasti oricand si copii sunt bine..asa ca nu mai e mult.Lasa emotiile vei fi o miresuca ff.frumoasa.
Eva
32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
alexa si mami spune:
neata! ce zi mohorita, dar macar e racoare
noi ascultam vivaldi 
denisa
sa ne aduci vesti bune.
claudina, felicitari! Doamne ce putin a mai ramas!!!
ana si fetele din constanta, cum mai e vremea la voi? s-a mai racorit?
nusha, chiar nu functioneaza nik?! tre' neaparat sa vb cu dr. eu am scapat de picioare umflate la prima sarcina si nici acum nu am nici un simptom, sper sa ma tina tot asa, dar numai eu stiu cita apa beau si de cite ori vizitez toaleta 
anis
si de la noi.
laura, felicitari pt lunitzele trecute!
babytza, felicitari pt eveniment! pe cind religioasa?:) superba rochita si papuceii!!!
alexa si
mami
babytza spune:
Multumesc pentru urari si va pooooooooop pe toate 

Valentina
29 +
David
poze