Mamici norocoase de sept-oct 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 18
andy.p spune:
CD
Ma bucur ca ai rezolvat cu banii.
Andreea_and felicitari ptr frumoasa Mina

32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
gargaritza85 spune:
burticilor,
imi pare rau ca nu am putut intra ieri sa va dau de veste cum a mers la eco dar internetul meu nu a vrut deloc sa mearga
multumesc mult mult pt agitate fetile 
deci...sa va zic cum a fost la eco...bebitza mea, s-a confirmat ca e fetitza, e o grasuna si o falcoasa

...are 910 grame si ca sa il citez pe doctor "este perfect sanatoasa", la masurarea cerebelului a iesit cu 1 saptamana mai micutza dar am intrebat si mi s-a spus ca nu-i un motiv de alarmare, nu e o diferenta mare deci sa stau linistita. am intrebat si daca cumva am probleme cu lichidul amniotic (imi faceam eu probleme ca poate pierd..
), a zis ca este in cantitate normala si sa nu-mi fac griji, ceea ce nu se vazuse la inimioara ultima data s-a vazut acum...astfel m-am linistit si eu ca ma speriase dr atunci cand mi-a zis ceva de genu " oricum daca are o malformatie la inimia pastrati copilul nu?"
deci va dati seama cum am stat pana ieri...bine ca a trecut
colul imi este lung si inchis, placenta inserata pe peretele posterior, totul in regula asa spuse nenea doctorul.

mai mergem pe 13 septembrie la ultimul eco![]()
anis imi pare rau ca treci prin astfelde clipe dificile,dar fii optimista, totul are o rezolvare, o sa fie bine 
claudinna 
musette
scumpa...chiar aseara ma gandeam la tine cum te simti...am fost prin mall si am dat cu ochii de magazinul musette...fix la tine m-am dus cu gandu...ce face bebe Luca?sper sa scapi de dureri si sa te simti mai bine ca nu-mi place deloc sa te stiu asa, deci fii cumintica acolo in patut, nu face efort nu nimic...odihnestete ca sa te pui pe picioare.
26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
tzitziri spune:
Andreea_and, felicitari pentru buzata..si colul lung
.Sa inteleg ca au adus baby comfort saltelute de cocos?Sau ai luat din altfel?
29+ 
bebe David
freshanana spune:
quote:
citat din mesajul lui kllemibuna fetele....vreau si eu sa va spun ca sunt asa de fericita ca de la 1 august intru si eu in prenatal.....vreau sa le intreb pe fetele care au intrat deja, ce acte imi trebuie sa duc in afara de cea de la dr.de familie????
27+ mami super fericita de
nu tbuie sa te duci decat cu concediul prenatal la serviciul personal
33+ 
AMR 43 zile !!!
puiutz
babytza spune:
Andreea felicitari pentru frumoasa printesica !!!! 

Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
Gargaritza felicitari pentru vestile bune !!!

Dar ce dr idiot...Cum sa iti spuna asa de inimioara..Ori vede ceva sigur , ori tace. Auzi la el "daca are o malf la inima il pastrati?".....Nu i-ai dat un pumn acum ca se vedea ca e totul ok ???
Oricum
pentru vestile bune !!!
Valentina
29 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
gargaritza felicitari ptr bb grasunica si sanatoasa si mai ales ptr toate celelalte vesti bune pe care le-ai primit

32+
bbelina
AMR 8 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
kllemi spune:
multumesc mult freshanana....

GARGARITZA felicitari maxime pt. bebitza grasun si sanatos ca pina la urma asta conteaza sa fie sanatos.......iar daca ar fi sa ne luam dupa dr. intocmai, ajungem si noi la nebuni...

27+ mami super fericita de 
Nausica spune:
gargaritza, ma bucur ca te-ai mai linistit.
poti sa-mi spui, te rog, la ce doctor ai facut eco? nu de alta, dar mie imi seamana cu doctorul la care le fac eu, adica Meclea de la Sanador. e highly recommended, dar cu empatia sta tare prost saracu.
Nausica
27+ si bebe Nedelcu
poze
gargaritza85 spune:
babytza laura
va multumesc
as fi vrut sa
doctorului care mi-a spus asa ceva...dar nu am mai fost la el, tocmai ca imi era sa nu-mi mai spuna cine stie ce tampenie...so..am fost la alt doctor care a fost foarte de treaba ...si a vb foarte deschis cu mine care l-am stresat cu 100 de intrebari...dar na...am zis ca macar niste raspunsuri merit si eu...atata timp cat platesc atatia bani pt cateva minute pe scaunul ala ce mama naibii![]()
aaa...ce uitam sa va zic...mi-a zis ca am gradul 2 de maturare al placentei...si sa nu imi fac griji ca nu e nici un fel de problema...dar eu stiu...sunt asa pe ganduri...acum ma apuca sa caut ceva info despre gardele astea de maturare...ca nah...luna trecuta aveam gr 0...acum 2...cam mult...sau mi se pare mie? voi stiti ceva despre ?
26+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

buna fetele....vreau si eu sa va spun ca sunt asa de fericita ca de la 1 august intru si eu in prenatal.....vreau sa le intreb pe fetele care au intrat deja, ce acte imi trebuie sa duc in afara de cea de la dr.de familie????