Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
totulii spune:
aralia ce mai face nor-mea, tot intreaba fiu-miu de ea.
si cu bunica si mama ta cum mai este?
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
Aralia spune:
quote:
citat din mesajul lui mykidutza
Dragelor, Robert al meu nu merge de-a busilea in schimb doarme pe burtica,cu funduletul in sus sprijinit pe genunchi.E asa comic,din cand in cand il mai si leagana si ingana prin somn.
Mai nou a inceput sa-si muste buza de jos.
Voi spuneati ca alergati dupa cocute cu pampers-ul,iar eu nu stiu cum sa i-l pun mai repede ca imediat duce mana la putza,trage de ea si rade in hohote de ramane fara aer.
Eu aveam o manie sa-l las sa stea cat mai mult fara iar acum fac invers.
Voi patiti la fel sau doar al meu e dus cu capul ca mami lui?De fapt si in burtica la fel facea,de fiecare data doctorita il gasea cu mana la putza...si credeti-ma ca au fost muuulte eco la care de fiecare data era un mare poznas ca nu reusea mai deloc sa-l masoare si sa-l vada ,tot timpul era intr-o continua miscare,ca si acum se juca de-a v-ati ascunselea cu ea.
Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all
Daca isi musca buza de jos, sigur se pregatesc dintisori!
Si zici de baiatul tau ca se trage de putza, Alexia se trage de fofeaza, asa ca....ce sa mai zic?
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
Aralia spune:
quote:
citat din mesajul lui slimatei
neata am venit si noi la cafea![]()
vrem sa uram si din partea noastra la multi ani sarbatoritilor!
noi suntem varza...am amanat plecarea in vacanta ar fi tb sa fi plecat azi..dar nu putem pleca... niciodata nu mi s-a parut ca trece timpul asa de greu..astept sa vina dr. la cabinet sa vad ce ne zice... ieri asa ne'a palit pe amandoua o raceala ca niciodata..si cand ma gandesc ce activa era stefy in ultima vreme... dansa, chicotea si chiar s-a ridicat in picioare bineinteles ca se tinea de pat..
ieri am vazut frumusetea mea asa de ofilita cu ochisorii si nasucul curgand..ea tot mai avea chef de joaca dar nu si energia necesara..parca o vedeam asa doborata..mama ei de raceala...nici nu respira bine..am avut o noapte... numa' in plansete a tinut'o daca saraca nu respira decat pe o nara..si se enerveaza ca nu poate sa stea si pe partea cealaltadar nici nu reusesc sa o aspir si cu greu reusesc sa-i pun ser in nasuc...plange numai cand vede ca ma vede cu ele in mana d'apoi sa ma ami si ating de ea.. sper sa-i treca repede ..
va pup o zi buna! multa sanatate !
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
fetele sa se faca bine!Aralia
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA
Aralia spune:
quote:
citat din mesajul lui anacami
Buna dimineata!
Eu sunt chiauna de cap,ieri chiar m-a durut rau. Am fost si intr-un magazin cu lucruri pt. bbi, la casa era o femeie draguta cu care am vorbit; la plecare i-am zis "nastere usoara".Era o femeie superba,slabuta,nici acum nu imi dau seama ce a fost in capul meu
.
Poate mai faci un bebeeeeee!
quote:
danseaza (cum incepe muzica cum incepe sa se bataie-poate o inregistrez sa va exemplific,este simpatica foc),face "pa" la toata lumea de pe strada, da pupici zgomotos cu tuguiat din buzite,face ochi dulci la baietidpa care se rusineaza si isi ascunde capul in bratele mele,facem "cucu-bau",etc
Si Alexia danseaza si flirteaza cu baieti pe strada, dar de restul nimic...incearca sa bata din palme dar isi da cu o manuta peste cealalta..
Aralia
POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA
Aralia spune:
quote:
citat din mesajul lui totulii
aralia ce mai face nor-mea, tot intreaba fiu-miu de ea.
si cu bunica si mama ta cum mai este?
Nora ta e foarte bine, a inceput sa faca fitze daca nu primeste ce vrea, cand vrea..
Cu bunica organizam inmormantarea...stiu ca suna macabru, dar vrea ea sa stie exact cum o sa fie. Toata viata a fost o persoana foarte organizata si asta e ultimul lucru pe care il organizeaza. Asa ca facem lista de invitati, trebuie sa cumpar batiste si sa le leg cu banut si lumanare...
In paralel face 20 de tratamente naturiste, adica nu ne lasam! O lungim cat putem!
Ginerele meu ce mai face?
Aralia
POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA
Ank83 spune:
quote:
citat din mesajul lui ancadragomanquote:
citat din mesajul lui mariussimiucquote:
citat din mesajul lui Ank83quote:
citat din mesajul lui ancadragoman
Anca stai tu 2 ani dar o sa ai si 2 copii minunati...sau poate 3nu te potolesti???!!!!
Tu ar trebui sa te potolesti.![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
daaaaaaa
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
relelorrrr

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
Aralia spune:
Ma asez si eu la calculator sa fac o pauza binemeritata si sa citesc topicul nostru si oha! Ia puneti-va pe treaba ca ma plictisesc!![]()
Copilul meu perfect si cuminte astazi a fost ingrozitor, a tinut-o tot intr-o maraiala exact cand am mai multa treaba...maine e ultima zi de depunere a declaratiilor pt firma la Administratia Financiara si eu nu am facut nici una, si mi-au trimis scrisoare ca am de trimis si din urma, din aprilie...eu am crezut ca daca nu avem activitate, unicul angajat (eu) este in CIC nu mai trebuie sa depun, dar nuuuuu, trebuie sa depun cu toate rubricile 0(zero)....
mama lor de birocrati...sa te apuce pandaliile...
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA
Ank83 spune:
Noi daca nu aveam un copil marait azi i-am dat motiv....
..A venit tanti doctor la noi si i-am zis ca are cam multa mizerie adunata la cuculet si am ales decalotarea.A fost bine ca nu a curs sange deloc si pielea nu a crapat...Ce mila mi-a fost de el...
... dar mi-a aratat el ca e baiat mare si puternic si dupa 5 minute radea la doamna doctor
.Acum doarme... Sa speram ca va fi cuminte si va dormi la noapte sau ma va pedepsi el pt buba ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Aralia ...eu cat am stat in concediu ma gandeam ca voi fi in urma rau de tot cu DC-ul...dar uite ca fetele nu fac altceva decat sa ma incurajeze sa plec iar 
... Greu domnule cu prezenta...greu 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Aralia spune:
Ank, noi plecam in concediu dupa 4 august, aa ca pana atunci mai fac prezenta pe aici...si se aude ecoul...![]()
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

.Era o femeie superba,slabuta,nici acum nu imi dau seama ce a fost in capul meu
nu te potolesti???!!!!

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)