Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Noua ne place la nebunie castravetele murat,asta nou,suge la el zici ca cine stie ce bunatate ii dai...Azi mancam papara cu castravete murat,si Bea statea langa mine,s-a intins la farfurie si mi-a furat castravetele...Macar ma laud si eu ca manca ceva.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Pentru ca ma plictiseam rrrraaaaau, am facut un capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman

quote:
citat din mesajul lui uberbax

Dar si eu ii dau inca la ora 17 un biberon de lapte si bea cam asa,dimineata 210 la 17 tot 210 iar la 22 are 240!!!!
Eu inca nu i-am dat la ora 17 iaurt ca din cauza alergiei pe care o are la lapte nu-i dau inca iaurt!Ea inca are lapte HA

Si eu i-am dat HA si in acelasi timp i-am dat si iaurt fara sa ii apara bubite,poti sa incerci sa vezi reactia

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Buna!Tu acum nu ii mai dai HA?ca eu inca ii dau dar nu stiu pana cand vad abia la controlul de 8 luni!Maine o sa ii dau si eu un pic de iaurt sa vad reactie,ca as vrea sa i-l amestec cu legumele am auzit ca asa poate o mai pacalesc la legume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
am vazut ca ati vb de cant. de lapte....nu mai pot sa zic nimic...acum la 22,30 a baut exact 50 ml...acum inca sta si se joaca..nu ii este somn...daca o pun in pat urla ca in gura de sarpe

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput