Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
citat din mesajul lui logam

Geta, cand afli ceva da un mesaj, plizz.

Noi azi sarbatorim 4 ani de casnicie! Iupiiii. Bem sampanie. Fac cinste.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Bem normal!!!!
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Geta eu ii fac in august prevenar

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Geta,trebuie sa ai grija sa nu vomite in decurs de o anumita perioada de la administr.Daca se intampla,trebuie sa ii mai dai inca o data doza-asa stiam.Bafta!
Miha,Dany,noua ne place asa.Nu stiu de ce este mai acru,poate ca este mai natural,fara potentiatori de gust si consistenta?
Dany, incearca sa il faci in casa, sa vezi cum il accepta (eu am mai facut cu iaurt, fierb lapele: daca vreau branza pun linguritele de iaurt cand da in clocot, mai las un clocot si apoi inchid si astept sa se separe; daca vreau iaurt pun linguritele dupa ce se mai raceste si astept pana a doua zi)

Eu sunt chiauna de cap,ieri chiar m-a durut rau. Am fost si intr-un magazin cu lucruri pt. bbi, la casa era o femeie draguta cu care am vorbit; la plecare i-am zis "nastere usoara" .Era o femeie superba,slabuta,nici acum nu imi dau seama ce a fost in capul meu. Poate ca mai intalnisem acolo printre rafturi o gravida,femeia de la casa avea si o rochie mai larga care nu lasa sa se intrevada clar burtica...Oricum m-am simtit penibil,sper sa ma fi luat de aiurita si sa nu fi crezut ca a fost aluzie la dimensiunile ei (ca oricum eu eram super-grasana,ea arata excelent..).Mi-am dat seama de greseala,mi-am cerut scuze,nu mai stiam cum sa fug..Pfiuu ...

I-am cumparat Stefaniei bluze subtirele cu maneca lunga,nu mai are nimic care sa ii vina, iar acum (mai ales la tara) este putin mai racoare.
Astazi a avut o tentativa de mers de-a busilea,dar dupa ce a luat pozitia s-a razgandit.Mi-a intins mainile si mi-a "cerut" sa o iau in brate!!
In rest,ii plac reclamele (prefera reclama la Orange cu maimutareli,cea cu laptele Nestle,..),danseaza (cum incepe muzica cum incepe sa se bataie-poate o inregistrez sa va exemplific,este simpatica foc),face "pa" la toata lumea de pe strada, da pupici zgomotos cu tuguiat din buzite,face ochi dulci la baieti dpa care se rusineaza si isi ascunde capul in bratele mele,facem "cucu-bau",etc

Lala,si eu vreau!poate de saptamana viitoare ne reintalnim in IOR,daca se face frumos...

Va pupam si va dorim multa sanatate!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Luminita, La multi ani , sa fiti fericiti!
La multi ani! si sarbatoritilor zilei.
Stiu ca s-a mai discutat asta de o mie de ori, dar mai repetati o data, cate pastile de calciu lactic pun la 250 ml laptic?

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Adra poti sa pui 2 sau o lingura de lamaie.Inca ii mai faci branzica?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Anca, multumesc pentru raspuns!
E prima oara cand ii fac branza, i-am mai dat iaurt dar nu prea l-a apreciat, incerc in seara asta si cu branza.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

nu cred ca o sa ii placa daca a refuzat iaurtul ...eu ii dau acum branza cumparata si o mananca,cred ca nu am mai facut de vreo 3 luni

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

mai anca, mai, cand citesc cum mananca ochi albastri ma ia cu lesin. ce as vrea si eu sa-i dau si sa pape de toate.
uffff

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

quote:
citat din mesajul lui ancadragoman

Geta eu ii fac in august prevenar

poze si filmulete

povestea nasterii

dar nu ii faci la 8 luni?
cum ii faci tu dozele ca noua dr ne-a spus sa facem prima doza la 8 luni.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ce fac fetele mele?

Ma bucur ca ai revenit Anacami. Sunt tare frumosi puiutii tai.

Adina, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre tine .

Referitor la branzica de vaci, nici eu nu mai fac de vreo luna. Ii dau branzica cumparata si ii place f mult.
Ieri i-am dat mancarica de mazare cu curcan pentru prima data. I-a placut f mult. Mai are o portie si pentru azi. In rest, am inceput sa-i fac diverse combinatii, diverse feluri de mancare (in general ii pun multe rosii pt ca le adora: fara samburi si coaja). In continuare mancam fara sare si doar cu ulei de masline sau de porumb.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput