Shoppaholicele Redouto-masochiste (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
citat din mesajul lui ionela-roxana

Am incercat din nou sa finalizez comanda si imi apare tot mesajul cu hostese ..... cu ce card ati reusit sa platiti?Eu am incercat cu visa de la ING.
Merci.

Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002

Nu ai bani suficienti sau cardul nu e bun pt plati internationale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

buna...dimineata!
am primit si eu coletul din 2 - uraaaa!
nu prea am timp acum sa bag link-uri, maine mai incerc...ca mi s-a cam facut somn!
i-am luat mandrei toate maieutele alea colorate, toate culorile...de cand le tot asteptam...sunt superbe...i-am luat 102 si ii sunt numai bune, mulate si usor scurtute...adica pana-n talie!
marea dezamagire a fost costumul de baie okaou - ala 1 piesa + pareo...102 ii este mic-mic-mic, i-a lasat urme pe spate de la barete numai cat l-a probat...pai ce marime sa-i iau??? abia in sept face 3 ani, are 102 cm (astia zic ca-i pt 4 ani)...sa-i iau pt 5-6 ani???
i-am mai luat unul din 2 piese, portocaliu, nu-l mai gasesc, sa vad ce-i fac la sutien ca ii e scurt dupa gat! de cand isi doreste..l-a purtat peste maieu, sa se vada!
www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-soft-grey.aspx?productid=324096928&documentid=555908&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=2" target="_blank">puloverul pt sot e super, bumbac, suficient de lung, ca de-asta aveam emotii....mai vrea!
2 camasi "best" tot pt sot, tot cu 1 euro...ma zgarii ca n-am luat mai multe...
www.laredoute.fr/vente-la-veste-de-treillis-mixte-active-wear.aspx?productid=324068164&documentid=555908&categoryid=23112374&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pt tatal meu "adolescent", i-am luat 162 si se pare ca-i si vine bine...a vrut ceva pe bej cu multe buzunare, arata bine!
cam atat deocamdata, revin maine
cadou am avut "chemin de table - griotte", cu ocazia asta am aflat si eu ce inseamna...fata de masa rosie+4 servetele rosii cu portocaliu+4xcutite, furculite, linguri, lingurite cu maner portocaliu...daca mai stie cineva codul, mai vreau unul! pls...

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!Nimeni la cafea?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Neata. Vin eu cu cafeaua! si tigarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Neata. Vin eu cu cafeaua! si tigarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

'Neataaaa! Eu imi beau cafeaua in "dulcea intimitate" a biroului unde ma freaca 3/1 minut. Tigara... mai tarziu. Poate pleaca sefu' pe undeva si pot evada 5 minute. Offf, viata mea!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor....nu am mai intrat demuuult si acuma vreau si eu sa dau o comanda...si ma intereseaza niste coduri...unde le pot gasi? Pe prima pag nu le-am vazut....
Multumesc mult!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

quote:
citat din mesajul lui claujro

quote:
citat din mesajul lui ionela-roxana

Am incercat din nou sa finalizez comanda si imi apare tot mesajul cu hostese ..... cu ce card ati reusit sa platiti?Eu am incercat cu visa de la ING.
Merci.

Nu ai bani suficienti sau cardul nu e bun pt plati internationale...

Este cardul cu care platesc de obicei pe ebay si laredoute , si sunt bani suficienti pe el, este primul lucru care l-am verificat.
Al doilea card este Visa Bussines cu care facem cumparaturi cand plecam din tara , la fel cu destui bani pe el...
Am sa sun astazi la banca , pana nu se goleste cosul pe site.
Multumesc de raspuns.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui dordia2000

Buna fetelor....nu am mai intrat demuuult si acuma vreau si eu sa dau o comanda...si ma intereseaza niste coduri...unde le pot gasi? Pe prima pag nu le-am vazut....
Multumesc mult!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Pe prima pagina ai situri cu coduri.

Mergi la inceput

Eu inca nu am primit nici unul din cele 3 colete din1.07 si nici 2.07. Diseara e ultima sansa, ca miercuri plec si asta e...o sa le vad la intoarcere. Va invidiez ca ati primit produsele din 1! Mor sa vad si eu bluza mov-galben Antik-Batik si restul lucrurilor....

Mergi la inceput