Shoppaholicele Redouto-masochiste (109)
Raspunsuri - Pagina 5
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Eu inca nu am primit nici unul din cele 3 colete din1.07 si nici 2.07. Diseara e ultima sansa, ca miercuri plec si asta e...o sa le vad la intoarcere. Va invidiez ca ati primit produsele din 1! Mor sa vad si eu bluza mov-galben Antik-Batik si restul lucrurilor....
Clau, bluza e buna de purtat la mare, peste costumul de baie. In alte circumstante e musai un maieu pe dedesupt pentru ca e desfacuta pana aproape de talie si se leaga cu un siret la gat (guler tunica). Eu vreau sa incerc sa-i pun niste chestii din alea gen "mosh/baba", din alea cu carligutz (am explicat de m-am rupt, da' poate intelegi ce vreau sa spun)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Stiu ce e aia mos si baba. Acum am inteles e gen bluza aia cu lateralele descoperite la care am pus eu link si nu ati avut voi curaj (glumesc)
ANKA-iasi spune:
buna fetelor,stau si eu la cafea am primit si eu 2 bluze in pungute de alea frumoase sclipitoare...am luat geaca la 1 E pt sot ca sa ii verific masura,conform ghidului de talii de la ei,pt ca este pe site o geaca de blugi la vreo 35E si nu voiam sa gresesc.la maneci este buna dar in rest e uriasa...i-o dau socrului cadou,dar nu mai inteleg ce marime sa ii iau,m-au bagat in ceata complet
cel mai mult mi-au placut hainele Anne W.,nu mai luasem pana acum .imi plac materialele si stilul.imi pare rau ca nu am luat mai multe...
mai am niste chestii pt o doamna mai serioasa,i le dau mamei ca eu prin parc sau in jurul blocului...si nici nu sunt genul meu
pantalonii aia trei sferturi,parca ar fi de blugi,mi se par odiosi,si croiala aiurea..au fost 1E
mai era chestia aia lunga,liquette parca ii zicea,e foarte fin materialul dar credeam ca e ceva mai gros,gen sacou.merge eventual cu pantaloni si pantofi cu toc inalt ca sa arate cat de cat,dar mi-au pus si pernute pt umeri,urasc chestiile alea gen anii `80.sotului ii place mie nu..
vad ca acum nu imi merge nici un cod,toate imi spun ca promotia nu se aplica...care imi merg le-am folosit deja la comenzile de pana acum
miki68 spune:
Pantacurtii rosii merg cu "balerinii" de 3 euro
cristina d.
lizzy spune:
era un sacou mai lung, roz, la 7-8 euro. pusese cineva link-ul de vreo sapt-doua. il caut si nu-l gasesc. sunt chioara??
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
da, eram chioara nu-mi bausem cafeaua...
l-am gasit, ala fara captuseala de care vorbeati chiar ieri...
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Pantacurtii rosii merg cu "balerinii" de 3 euro
cristina d.
Si mai ziceati ca modista din Drobeta nu are dreptate!
Dari_Scumpi spune:
Diana, nu m-am putut abtine (ce daca n-are captuseala, las' ca vad eu.. , poate s-aseaza bine si asa) si l-am pus in comanda de ieri pe asta: http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324095433&DocumentID=321408&IntRef=0003&SecIntRef=00001
Vroiam neaparat si ceva roz!! si l-am gasit p-asta. Sper sa fie ok, va anunt cum e cand primesc. Poate pana vine toamna imi ajunge!!
mirunajr spune:
Buna dimineata!!! V-am citit repede inainte de sedinta!!!
Claudia nici nu nu ai nici o veste azi?????
miki68 spune:
Alooo, unde sunteti? V-ati dus cu Miru la sedinta?
Deci, dupa parada modei de aseara, raportez:
- sacou Laura Clement - nasol - de dat (as fi apreciat paspoil mai de calitate nu precum rejansa care se pune la tivul pantalonilor)
- cele 2 bluze cache coeur de voal cu maieu de satin pe dedesubt (roz+negru)- stau naspa - de dat
- tricoul ala care ziceau ca are si soie, cu maneca lunga si guler cazut pe un umar (celalalt umar gol) - am luat ecru, nu-mi place - de dat
- liquetele is de mamaie - am luat 2 - de dat
Ma mai gandesc si revin
cristina d.
Jasmine spune:
Neata!
aproape am terminat cafeua (si 3-4 tigari,normal).
am luat ieri de la posta coletul cu lenjeriile de pat.Nu stiu daca mai sunt pe site dar n-are rost sa caut linkuri,stiti despre ce e vorba,sunt foarte frumoase.
Cadou am avut "sac bronze" care e o borseta mica de culoare mai degraba kaki.Scrie pe ea ca e facuta pentru nu stiu ce liga de baschet din State.In fine,nu e cine stie ce grozavie,eu credeam ca e o geanta.