Gravidute & Mamici de IASI (58)
Raspunsuri - Pagina 19
moldoveanca spune:
Iar intru si eu pe net cand dormiti voi
Alynta iar plecati?Ce viataaa
Mihamora care e problema,nu ai timp de bebe 2?Ei na cred ca esti cam de aceeasi varsta cu mine si eu chiar mai astept inca 2-3 ani pana la urmatorul.
teo
moldoveanca spune:
Al meu copilas face crize de nervi cand il gonesc de la aragaz sau masina de spalat,cand il schimb, cand il pun in caru,cand il imbrac,nu stiu ce sa ma mai fac cu el.
teo
moldoveanca spune:
Dar cand ii vad fetisoara lui dulce ma topesc toata,uitati-va si http://good-times.webshots.com/photo/2486109400102537454KELcJpvoi
teo
alynta27 spune:
!
Noi nu mai plecam, din pacate. David a varsat azi noapte si continua cu scaune moi, care pana acum erau rare si sub control. De dimineata iar voma! Cred ca are indigestie! Trebuie sa luam legatura cu pediatra. Uffff!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Teo e superb grasunelul vostru!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
gabiarama spune:
Buna dimineata !
O cafea la filtru , tare , cu lapte are cineva ?
Vremea asta oribila ne-a afectat si pe noi .
2 zile am stat fara curent .Va imaginati ca la casa asta inseamna fara apa calda ,fara apa la robinet ,doar din fintina .A trebuit sa car tot de prin congelatoare ,ca mi se dezghetau.
Ma duc sa imi fac repede o cafea ,ca m-am dezobisnuit de cea la ibric .
moldoveanca spune:
Off Alynta ce rau imi pare ,baga-l la regim imediat pana te duci la doctor.Pupam Davidutzu bolnavior
teo
tuscut spune:
Buna fetelor 
Iustina e mai bine acum. Am fost la dr. asreara, a examinat-o si se pare ca nu e nimmic grav. La fel mi-a zis sa-i dau smecta 2 pl/zi dizolvat in ceai de menta sau pojarnita (pe care l-a scuipat in sec. 2
) sau hidrasec (pe care nu l-am mai cumparat ca nu am gasit la farm. din zona). In schimb a baut zeama de la mucilagiul de orez. De supa de morcovi nici nu a vrut sa auda! Aseara ii era asa de foame si uita asa cu jind la noi cum mancam incat n-am rezistat si i-am dat si ei cateva inghitituri de piept de pui la gratar. Azi dimineata a papat un pic de banana si acuma face ture de patut, e vioaie ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic ![]()
Va doresc un weekend minunat!
PS: Vacanta placuta Kriss (desi cred ca ti-am mai zis
)
Alina, imi pare rau de Davidutu!
sa se faca bine repede!
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
ghinetz spune:
Irina, din cate stiu eu (e bine sa mai intrebi, dar s-a tot discutat si pe aici) Smecta e una si Hidrasec e alta. Smecta e ca sa opreasca scaunele diareice, iar Hidrasec sunt saruri pentru rehidratare. ASa ca...eu zic ca e bine sa-i dai din amandoua. Nici Stefan nu voia sa ia Smecta. Nu vrea nici acum. Lui mai bine sa-i fi dat pastile de supt, de bait cu apa decat siropuri sau de astea.
Alina, sanatate multa lui David. Atentie mare cu dezihdratarea. Nu e de gluma. Stiu ca se poate verifica pe piele, daca o ciupesti si ramane alb. Ceva de genul asta.
Noi azi nu am iesit afara. Cand amaerisit mi s-a parut chiar rece. Poate iesim dupa ce se trezeste. Macar o fuga pana la mama tot dam, ca are supica buna de pui.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alynta27 spune:
Teo, Oana si Irina multumesc! Am vorbit cu pediatra si-i dau hidrasec, smecta, saruri de rehidratare de la Humanna, ceai de menta si orez cu morcov fiert. de varsat nu a mai varsat, in schimb mai are scaune, care acum incet, incet devin mai consistente.
Gabi sper sa se remedieze problema curentului electric!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!