Gravidute & Mamici de IASI (58)
Raspunsuri - Pagina 18
tuscut spune:
quote:
citat din mesajul lui alynta27
Tuscut tu cu cine ai nascut? M-am uitat pe prima pagina si nimic. Si cum?
Alina-Mirela cuDAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Am nascut natural, cu dr. Holicov. Noi aseara am fost prin Mircea dar n-am mai sunat ca deja incepuse ploaia. Sigur ca-i va prinde bine lui David la munte. Cui nu-i prinde bine? Distractie placuta!
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
iulia-stefy spune:
Daniela, Ella, Michelle, Miha, multumim ca v-ati gandit la noi.
Daniela, am vazut pozele cu Amalia, e tare frumusica.
pentru mersul dea busilea.
Emma, cu intarziere, La multe lunite! lui Andrei. Sa creasca mare si sa fie sanatos.
Alina, sa o stapiniti sanatosi. Si am vazut si pozele. Faine.
Irina, ce soacra „sensibila” ai..... parca e sora cu a mea.....
Ella,
micuta care a zis ta-ta.
Oana, cu intarziere, casa de piatra si La multi ani! sotului.
Doctorul nostrum din spital, e in concediu sin e-a zis sa mergem la o doamna mai tanara si ….care stie meserie, dar e mai “fricoasa” ca sa zic asa. Mi-a facut analize, cate n-am facut eu in 30 de ani. Inclusiv electrocardiograma, care nu stiu ce treaba are cu gatul. O avea, nu-s medic…. Ca daca era dr. nostru, nu stateam deloc in spital. I-a fost frica sa ii dea drumul acasa. Dar ieri, cand ORL-ist-ul a propus Bronhoscopie la care trebuie anestezie totala la varsta asta….. a venit sotul impuscat si s-a dat la ele….cum sa-i faca anestezie la varsta asta? A mancat o samanta si am zis ca poate i-a ramas in gat de-mi tot arata gatul, ca o doare, dar ea avea rosu in gat…. Si de aici o serie de povesti de groaza…. Ca daca in gat nu mai e, poate s-a dus in palman si niste scenarii de n-am fost om, pina cand m-am vazut scapata de acolo cu copilul. Eu am vrut contol oftalmologic sic and mi-a zis ca trebuie anestezie totala am renuntat.
Acum mai mergem doar la tratament seara si dimineata, ca face injectabil, pe gura inca nu are voie si mai are aerosoli, pe care ii face singurica.
Lulu, bun venit.
Celia, condoleante. E tare greu cand pierzi pe cineva drag. Felicitari pentru licenta.
Miha, tare fain bagajul vostru. Concediu placut. Noi n+am mai plecat. Speram sa terminam repede tratamentul si sa venim si noi.
Cristina, patutul ala trebuie sa aiba pe mijloc o bareta de material de care se trage in sus si apoi se strange de la incheieturi. Daca vrei, cand vii sa iei sandalutele iti arat pe al Stefaniei cum se strange. Trebuie apasat pe butoanele de dedesubt de vreo doua ori.
Irina, Stefy a adormit de mai multe ori in aceeasi pozitie ca Iustina…..
In ce priveste spitalul, Stefy 3 zile n-a mancat mai nimic, de dormit, ziua o jumatae de ora, maxim o ora… ea care doarme 3 ore , chiar 4 uneori. Ca de asta am vrut cel mai mult sa plec. Toata ziua striga dupa tati, iar cand venea, nici nu se uita la el, parka il pedepsea ca n-o ia acasa. Mi-era asa mila de amandoi, ca ea dup ace pleca el, iar plangea dupa el, iar el cand iesea din salon, ii dadeau lacrimile, ca Stefy se indepaarteaza de el. A fost crunt pentru toti trei. Bine ca s-a terminat.
Andreea, nu esti singura. Sotului meu ii place la nebunie cand ploua, si mie …..iar Stefy…n-are nici un stres.
Cristina, multumesc. Ar trebui sa ma odihnesc, dar cand am ajuns acasa, Stefy a picat franta iar eu m-am apucat de desfacut bagajele in baie, de frica san u scap vreun gandac in casa. Fetelor, cand am tras sertarul la miezul noptii sa iau ceva, un val de gandaci din aia mari a luat-o la goanna pe dulap in jos…. E o mizerie de nedescris. Si infirmierele, vin sit e freaca la cap ca nu e asezat cearsaful pe pat la dunga. Asa m-am certat cu una ieri, ca ma bazaia la cap sa tin geamul inchis, ca se poate aerisi sip e usa, de unde venea miros de medicamente si mancare. E o caldura infernala, noaptea nu poti tine geamul deschis ca intra hoarde de tantari…. Ca de plase la geam nu au auzit. Prima noapte, Stefy s-a scarpinat toata noaptea si n-a inchis un ochi… si am inchis geamul si era uda, am stors tricoul de pe ea. Era toata transpirata. A doua seara mi-a adus sotul aparatul pentru tantari si am stat cu geamul deschis. Am zis ca daca mai zice careva de inchis geamul, il arunc pe geam.
Cand ploua cu galeata noi eram in spital. Eu n-am inchis un ochi 5 nopti, dar din cauza ca ii tot verificam ei temperature, dar ea a dormit bustean cat fulgera si tuna.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
tuscut spune:
Mai fetelor mi-a venit randul sa ma plang. Iustina mea, ca niciodata, pana acum a avuut azi 4 scaune... APA!! Doua au fost asa, unul dupa altul. Astept sa vina sotul si merg cu ea la dr. sa vad ce are. E drept ca-i iese un dintisor dar nu vreau sa ma las numai in baza asta, mai ales ca ea pana acum n-a avut nici o reactie urata la eruptiile dentare. I-am dat morcov fiert si nici n-a vrut sa guste. De altfel are cateva zile de cand nu pune gura pe mancare. Vrea numai san si apa. Ieri a mancat niste piure de cartofi cu ficatel si azi dimineata am pacalit-o cu jumatate de banana. Dupa mintea mea de la mancare nu prea are cum sa reactioneze asa. Acum ii pregatesc mucilagiu de orez sa vad daca vrea sa bea pana ajung la dr. Voi ati mai patit-o? Cum v-ati descurcat?
Irina,
tuscut spune:
Vai Lacramioara prin ce ti-a fost dat sa treci! E groaznic cum poate arata asa un spital de copii. Sincer, nu stiu cum as reactiona. E o mizerie totala, la propriu si la figurat! Asa ceva nu ar trebui sa existe intr-o tara care se vrea civilizata!
Irina,
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui tuscut
Nushulica, eu am 01negativ. E vreun impediment daca alaptez? Incerc sa ajut daca pot.
Irina,de Maria Iustina- 12.10.2007

colegul meu se duce maine dim la centrul de donare si i-am zis sa intrebe daca e ok ca alaptezi...daca poti sa faci asta ti-as multumi din suflet
foarte greu gasim persoane cu rh negativ, sa speram ca gasim destule ca nici pt weekendul asta nu are sange destul(ca ii face transfuzie)multumesc mult si iti zic maine exact daca e ok!

28+
DAVID-MIHAI
kriss79 spune:
am culcat-o, mai strang ceva prin casa, fac un dus si ma bag la somn ca maine dim plecam devreme..
va pup pe toate
ne auzim peste cateva zile!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui kriss79
am culcat-o, mai strang ceva prin casa, fac un dus si ma bag la somn ca maine dim plecam devreme..
va pup pe toate
ne auzim peste cateva zile!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
concediu placut kriss si drum bun!!!

28+
DAVID-MIHAI
alynta27 spune:
Lacramioara imi pare rau ca treceti prin asta- spitale, boala, injectii!
Sanatate si rabdare!
Tuscut la al 2-a dinte si David a avut diaree. I-am dat de regim-ceia ce ai scris si tu, smecta-1 pe zi, hidrsec-3 pe zi si ceai de menta cu glucoza. Nici el nu avea pofta de mancare.
Aproape am terminat bagajul. Maine dimineata plecam. Imi i-au la revedere de la voi! Sa ne scriem numai de bine! De boala si necazuri sa nu mai fie cazul sa amintim!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ghinetz spune:
Sal. Multa sanatate puiutilor bolnaviori.
Irina, sa ne spui ce a zis medicul...
Lacramioara, si pana la urma ce are stefy??? Of! Groaznic ce povestesti despre spitale. Eu am stat cu Stefan la Recuperare. Nu era cine stie ce...dar nu se compara cu ce povestesti. Curatenia era curatenie.
Ce-or face fetele noastre la mare?
Kriss, drum bun! Sa faci poze multe si frumoase.
Alina, drum bun si voua.
Michelle???
Diana???
(m-ati lasat singura aici)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
nushulica, nu te pot ajuta, din pacate.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor