Gravidute & Mamici de IASI (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Am ramas in locul Monicai...ea dadea desteptarea si ne servea cu cate o cafeluta. Oana sper sa iti placa si cafeaua mea...
repede afara cat mai e soare...O zi minunata la toate!

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
am reusit azi dim cu patutul ala..treb sa mai apas odata pe butoanele de pe laterale sa se plieze complet..diseara ma apuc sa fac bagaje..nu pt. noi, dar pt fata tre sa iau ca nu se stie cum e vremea pe la munte..
Andrea, ai avut dreptate deci cu butoanele alea afurisite..
weekend minunat tuturor si fara ploi!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salut!
Cu greu si cu multe peripetii si semnaturi ca ce fac, fac pe raspunderea mea, am reusit sa venim acasa, dupa 3 zile si.... de stat in spital. E mai bine, mergem doar la tratament seara si dimineata....si.... cam asta e. Dupa ce imi revin, ca-s franta, am 5 nopti nedormite....am sa va spun ce am tras ....

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

lacra,imi pare rau..3 zile in spital?of, numai probleme ai avut..
incearca sa te odihnesti putin..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Michelle, te-am pus pe ganduri, ai? Si zici ca te simti mai batrana? Ca eu mai mult de 25 nu-ti dau. Asa ca pana la 30si...ai tot timp sa mai faci inca un baietel. A! Si sa stii ca la geam nu mi-e frica de furtuna. Cred ca imi place si mie, nu sunt inca foarte sigura Adica mie imi place orice nu ma pune in pericol Pe mine si pe ai mei. Nu stau la tv sau calc ca imi tot inchipui ca la un fulger de ala mai puternic o sa explodeze. Ma rog, nu stiu de unde ideea asta a mea.

Irina, iesit afara? E clar, vine ploaia, deci nu ma mai imbrac

Lacramioara, iar spital? Of!!! Esti sigura de faza cu imunitatea scazuta de la eruptie dentara? Mai fa niste investigatii ceva. Saracutele de voi, prin cate ati trecut....

Diana, si eu vreau ardei umpluti.

Kriss, drum bun. Vacanta placuta.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Ne-am intors si azi chiar ne-am plimbat serios . Oana, azi s-a schimbat norocul .

Cristina, drum bun si vacanta placuta. Sa aveti parte de vreme frumoasa.

Lacramioara, mare necaz cu Stefi. bolnavioara. Cred ca si eu as fi luat-o pe Iustina din spital. Nu stiu de ce dar imi lasa impresia ca mai tare te imbolnavesti in spitale decat te faci bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!!!

vin si eu cu o rugaminte mare mare la voi...daca este cineva cu grupa de sange b3 si rh negativ care este dispus/a sa doneze niste sange pentru a salva o viata va rog mult sa ma anuntati pe pm sau chiar aici !!! este vb de tatal unui coleg care are leucemie si are nevoie urgenta de sange din grupa si rh-ul pe care l-am zis mai sus!!

edit: merge si sange grupa 01 dar sa fie musai rh negativ!!

mii de multumiri!!!

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Nushulica, eu am 01negativ. E vreun impediment daca alaptez? Incerc sa ajut daca pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Irina am ras de tine si aseara cand a iesit la plimbare a inceput ploaia! Ne-am plimbat printre picaturi!
Am avut musafiri o colega de facultate cu sotul si copilul. Ei stau langa Bicaz si ne-au invitat la ei. maine dimineata plec cu baiatul pentru o saptamana, la munte. M-am tot gandit ce sa fac, mai ales ca Bogdan nu poate merge si am hotarat sa merg. Cred ca lui David ii va prinde bine aerul de munte.
Krissdrum bun!
Mihamora lasa ca vine el si bebe 2! Rabdare! Nu esti batrana! important e ca vi-l doriti!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Tuscut tu cu cine ai nascut? M-am uitat pe prima pagina si nimic. Si cum?

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput