Gravidute & Mamici de IASI (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

CELIA condoleante

felicitari pt licenta

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
citat din mesajul lui mihamora

Diana - deabia cand ti-au mai rams 2 ardei ma chemi, ce sa mai... acu sigur nu mai ai nici unul, poate am sa fac si eu vreo-data, nu am facut in viata mea si nici sarmale.
Da eu nici nu sunt asa de harnicuta. Ia zi drept cine te-a ajutat?

nu-ti zic! nu-i zic!

promit ca data viitoare cand mai fac te chem de cand ii pun pe foc, ca sa fii prima cabd sunt gata! eventual stai sa ai tu grija de ei!!!

celia zgatiile mele sunt bine! cresc...rasfatate si alintate!

kriss daca toate lateralele s-au pliat (si asa vad in poza-toate 4) n-ar trebui sa-l mai "tina" nimic... eventual putin fortat!
si eu m-am chinuit o gramada cu el, l-am mai desfacut putin si iar l-am strans pana s-a strans de tot! incearca sa strangi (adica sa aduni gramada) intai lateralele mari si apoi cele mici si daca nu ...invers!!!... sper sa intelegi! nu ma prea pricep la explicatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

tot eu...
kriss, poate se agata in material cumva ... sincer si eu m-am chinuit! si doar nu era prima data cand l-am desfacut si impachetat!

cat despre furtuna de aseara... fulgere din toate partile!
si acum sa ma dau mare: eu am siguranta fuzibila si daca vin prea multi V pe teava sare si nu patesc nimic electrocasnicele din priza!
va spun pentru ca aseara cand au inceput fulgerele eu fuga fuga sa sting si calculator si tv, mai aveam putin si scoteam si frigiderul!!! si m-a instruit al meu sot in ale curentilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Kriss, eu cred ca butoanele de pe mijlocul lateralelor mari trebuie apasate inca o data. Sa ne spui daca reusesti.

Multumesc ca ati incercat sa ma lamuriti cu zimbraria. Nepotii mei veniti din America ar vrea sa mearga, sa vada cum mai e cu vremea.

PS Sunt singura careia ii place cand tuna si fulgera si toarna?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Hello!
De data asta am reusit sa stam mai mult de 15 min afara Iar se anunta o noapte furtunoasa...

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui amironeanu

Kriss, eu cred ca butoanele de pe mijlocul lateralelor mari trebuie apasate inca o data. Sa ne spui daca reusesti.

Multumesc ca ati incercat sa ma lamuriti cu zimbraria. Nepotii mei veniti din America ar vrea sa mearga, sa vada cum mai e cu vremea.

Pupici,
Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze mai vechi si mai noi

Se pare ca da, deocamdata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

quote:
citat din mesajul lui tuscut

Hello!
De data asta am reusit sa stam mai mult de 15 min afara Iar se anunta o noapte furtunoasa...

si noi, vreo juma de ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

quote:
citat din mesajul lui amironeanu

Pupici,
Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze mai vechi si mai noi

bbbrrr
nuuu
si mie imi place, dar sa vad la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!

Alynta - deja Domi trebuie tuns din nou, ca i-a crescut parul si transpira.

Oana - la geam nu ti-a fost frica de tunete si fulgere? Defapt m-a pus pe ganduri varsta mea si faptul ca inca nu am realizat 2 Dodo...

Irina - super doarme Iustina , si Dominic a reusit o data

Diana - urraa!!! o sa stau langa ardei tura viitoare.

Andrea - cred ca esti singura

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

?

Mergi la inceput