Gravidute & Mamici de IASI (58)
Raspunsuri - Pagina 20
iulia-stefy spune:
Salut!
O
tare... pentru cine doreste.
Irina, nici eu cu Stefy n-am avut probleme cu dintii, pina la iesirea caninilor. De atunci e ...jale. In iunie am vizitat doctorul din spital si pediatrul saptamanal. Multumim ca te-ai gandit la noi.
Cristina, drum bun si distractie placuta.
Alina, multumim. Drum bun si ditractie placuta.
Oana, Stefy are gatul rosu, dar cu cateva zile in urma a rontait o samanta din aia tare de la Nutline si dupa ce a scos-o afara a inceput sa-mi arate gatul, pe sub barbie. Si a mai continuat asa vreo doua zile. Apoi a inceput sa nu mai poata manca si sa faca febra. Eu m-am uitat in gatut si am vazut ca e rosu, dar sotul i-a zis pediatrei povestea cu samanta si ne-a trimis la ORL. Si de acolo o intreaga poveste...cu scenarii de groaza... ca daca s-a dus coaja in plaman.... si alte aberatii de n-am fost om vreo 3 zile.
Teo, ce fatuca dulce are micutu tau... e un scump. Eu la crize am dat "ignor" ca alta solutie n-am gasit. Acum s-a pototlit.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Alina,
lui David sa se faca repede bine. Imi pare rau ca nu mai plecati. Incearca sa-i pui in apa sau ceai saruri de rehidratare sa nu ajungi cu el in perfuzii cum am patit eu cu Stefy. Eu am folosit Electrolyt de la Humana. Multa sanatate.
Emma, multumim.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
tuscut spune:
Saluti!
Ce fac fetele?
puisorii bolnaviori sa se faca bine repejor. Noi am scapat de medicamente, Iustina si-a revenit cu scaunul
. Azi am fost de dimineata la biserica si am impartasit-o ca de vreo cateva saptamani tot vrem sa ajungem si mereu intervenea cate ceva.
Lacramioara, intradevar Iustinei ii mai iese un dinte, am vazut aseara un coltisor alb dar se pare ca sparge mai greu gingia decat ceilalti.
Alina, cum se mai simte David? Noroc ca nu ati plecat la munte! Ati vazut ce jale e prin Neamt si Suceava? Si unde mai pui ca eu am lucrat foarte mult cu farmaciile din zonele respective si cunosc anumite persoane iar situatia asta ma afecteaza si mai tare.
In alta ordine de idei, avusese Simo initiativa de a strage hainute pentru copilasii de la spitalul Sf. Maria (daca imi aduc eu bine aminte). Eu am pregatit de atunci cateva hainute iar acum cu varuiala, am mai scotocit prin sertare si am mai pus deoparte cateva haine care nu ii mai vin Iustinei si cateva de-ale noastre care nu ne mai folosesc. Cunoasteti pe cineva caruia i-ar prinde bine? Am vrut sa intreb azi la biserica dar preotul era f. ocupat plus ca Iustina incepuse sa se plictiseasca si sa faca vocalize (cum aude cantand incepe si ea sa "lalaie") asa ca am plecat fara sa mai pot vorbi cu el. Astept asadar un raspuns de la voi. 
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
Nushulica, nu m-ai mai sunat, am asteptat telefonul tau ieri! Ai vreun raspuns?
Irina,
ghinetz spune:
Irina, chiar nu cunosc pe nimeni. Da, probabil preotul ar trebui sa stie. La ce biserica mergi? Si eu tot zic ca ajung sa il impartasesc pe Victor, dar...
Pentru ca aveam cuptorul de schis si in plus niste piersici dadeau sa se strice am facut o prajitura. (acum e la cuptor). Asa cum ma stiu
, intai am facut prajitura, apoi m-am uitat pe reteta sa vad daca am facut-o bine. Am vrut sa fac pandispanul acela clasic cu 6 oua, 6 lg zahar, 6 lg faina. Acum am vazut ca tr sa mai pun: praf de copt, ulei, sare. Ce-o iesi!!! (pacat ca nu am aparat sa fac poze, sa vedeti si voi). (as vrea sa va intreb cam cat trebuie sa stea la cuptor o praji de asta, gen tarta cu fructe, dar pana imi raspunde cineva...o ard
)
Michelle, dovleceii au iesit aspectuosi. Sa vedem daca ii plac lui V. Nu am pus cascaval, ca nu am (am vazut dupa ce m-am apucat de facut). Am presarat deasupra pesmetul, iar la sfarsit, cand i-am scos din cuptor am presarat usturoi. Eu zic ca sunt buni, cred ca pap si eu.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
tuscut spune:
Teo, am inteles bine ca esti stabilita in Anglia? Unde anume (daca nu sunt prea indiscreta)?
Irina,
tuscut spune:
Buna Oana!
Cred ca poti incerca praji cu o scobitoare sa vezi daca se prinde de ea compozitita. Intepi cu scobitoarea in cateva locuri. Din cate stiu, e gata atunci cand nu raman firmituri pe scobitoare.
La bisreica merg aici in cartier, la Sf. Nicolae. E pe Socola, intre Casa Sindicatelor si semaforul dinspre Bucium.
Irina,
ghinetz spune:
Irina, da asa am facut. Am si mancat prima bucatica...
Desigur, tr praf de copt, acum s-a cam lasat. Ei, asta e. Din greseli invatam. Si ulei ar fi trebuit. Dar e gustoasa. Tava am uns-o cu unt si poi am presarat biscuiti macinati si cereale de-ale lui Stefan cu scortisoara, tot asa, macinate. Are un iz fin de scortisoara plus aroma piersicelor. Merge. Data viitoare o sa iasa si mai si...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
tuscut spune:
Oana, mi-ai deschis apetitul de praji. Merg sa fac si eu ceva. Sa vad ce am prin casa ![]()
Irina,