Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)
Raspunsuri - Pagina 5
wndyctygirl spune:
Elilov cuscra draga, nora face bine, n-a prea dat din aripioare in ultimul timp dar incerc sa nu fiu paranoica...ieri am scos-o la innotat drept pentru care azi doaaaaaaaaaaaaaarme puternic....
Zanelor, vroiam sa va intreb ceva: io sunt copil cuminte care s-a jucat suficient cu p.... in nisip in asa fel incat sa isi formeze un sistem imunitar bun.......
N-am facut decat oreon si doar la unul din ganglioni.
Cand mi-a facut tanti doctoritza analizele a iesit ca nici macar n-am anticorpi la hepatita B si mi-a administrat urgent un vaccin, ca cica risc nasol daca nu-l fac. M-am tot uitat pe net , cica ar fi safe in sarcina pentru ca se face cu un virus inactiv...dar sunt superindoita si vreau sa stiu daca sa o las sa imi faca si celelalte doua doze sau nu....
Ce ma sfatuitzi?????
23+ cu
wndyctygirl spune:
Babyzapi darling, esti absolut incantatoare..nu stiu care pe care binedispune mai mult dar tu in mod sigur ma energizezi si optimizezi zilnic...
ei hai, gata cu complimentele ca se urca la cap si oripilezi soacra pe urma.....si ti-o dau pe-a mea!!!!!!Sa vezi trai pe vatrai!!!!
23+ cu
Mirtha spune:
W....girl - Dea nu sunt cel mai bun sfatuitor la acest capitol. Eu sunt anti din pricipiu. Nici DT , TT , QD n-am facut ca e ca la loto , nici vitamine (cu exceptia acidului folic) nu iau pt. ca nu cred in efectul lor asa zis benefic ci doar in cel de marketing .
Imi spal hrana - mai sirguincios - pt. ca nu am anticorpi toxoplasma desi m-am jucat ca si tine sufishant in the send.... Da' bag la greu mici cind plec spre Bucuresti (ne oprim la Albota) , maninc cite o clatita facuta la colt de rulota in parc si mai pipez si cite o tigara doua cnd am chef. Mai fac imprudente. Ca altfel ma sufoc in interdictii.
Acu" eu nu as face nici un vaccin genul indicat decit daca ti se pare mai sigur cu vaccin si daca administrarea chiar nu implica riscuri. Vaccinul are tinta sigura si rol clar definit in organism.
Poate fetele sunt mai bune sfatuitoare.
Mirtha 26+ Eva
BraveGirl spune:
Buna, nu am citit nimic pt ca vin cu vesti mai putin bune. Am fost acum la camera de garda la Filantropia si mi-a dat tratament pt ca am colul modificat si contractii. Ma doare ingrozitor burtica.
Va tin la curent.
==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu
wndyctygirl spune:
Corina baby, imi pare rau ca treci prin ce treci, dar va fi bine, capul sus, vei vedea! CEL MAI IMPORTANT ACUM E SA URMEZI TRATAMENTUL SI SA NU TE PANICHEZI( STIU CA SUNA ABSOLUT IMBECI CEEA CE SPUN).
Linisteste-te cat poti, respir adanc si ai incredere in tine, in bebe si in Dumnezeu!!!!
Noi iti suntem alaturi!!!!!
23+ cu
Amalia spune:
Flori76 LA MULTI ANI si multa sanatate! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara in continuare si o nastere asisderea
Corina imi pare rau ca nu te simti bine! Cum adica modificari ale colului? Stai cumintica intinsa si fa tratamentul, sigur stie medicul ce e bine pentru tine si bebe! Noi suntem aici sa te sustinem si sa-ti tinem de urat!
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 25+ Luca Gabriel
criss703 spune:
Bravegirl curaj ca tre sa fie bine , urmeaza tratamentul si stai cat poti de linistita ...si mai ales fi increzatoare nu-ti lasa moralul la pamant .I ti spun asta pt. ca pana in urma cu 1 ora eram si eu demoralizata din cauza analizelor de sange care indica anemie ...dar ce sa facem tre sa ascultam de dr. sa luam tratament si sa speram ca va fi ok
Criss 21+
http://community.webshots.com/user/criss703
Mirtha spune:
Corina mult curaj si sanatate!
Te inteleg oarecum pt. ca si eu vineri am luat in freza niste vesti destul de proaste.
Am colul inchis dar de 36 de mm. Normalul fiind de peste 44 mm. Gineca vrea sa ma vada din 2 in 2 saptamini la control exclusiv pt. col pt. ca ii este teama ca nu trecem fara probleme de 28 de saptamini cu aceste dimensiuni.
Sunt iarasi pe tratament se sustinere. Iau Nospa de 3 ori pe zi indiferent ca simt sau nu simt ceva.
Urmeaza tratamentul si incearca sa faci cit mai putina miscare.
Mirtha 26+ Eva
elilov3 spune:
corina dragutza sa stai linistita sa ai gria de bb mic nu te panica se mai intampla de astea ai grija de tine si calm mult...treci tu si peste asta
fara mers pe jos prea mult, fara ridicat greutati nici o oala de ciorba nimic cateva zile pana se stabilizeaza situatia...
dea o ce nora cumintica am , a si inca ceva eu vreau teren pe Luna vinde careva daca tu tot vrei sa cumperi insula na eu sa ma las mai prejos...sa las avere la copii
23+Dimitrie
elilov3 spune:
mirtha iubita si tu sa stai cumintica sa ai grija de Evita draga...stai calma eu o sa merg cu no-spa toata sarcina ca mai ma si rad iese fiumiu deja high cand se naste ii zice la doc 'hei doc un trabuc ai?'
23+Dimitrie