Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Tocmai am primit analizele de sange , se pare ca am ceva anemie :
hematii - 3.470.000/mm3 -----3.800.000-5.800.000 val.normale
hemoglobina - 11,8 g/100ml ------ 12-16
hematocrit - 33,4 % ------- 37-47
MCV - 96,2 -------- 82-92
MCH - 34,0 -------- 27-31
neutrofile - 71,70 -------- 45-70
Ca - 8,75 mg/100 ml --------8,9-10,2
in rest Magneziu , Creatinina , Uree ,glicemie ,sideremie ,trombocite, leucocite sunt in limite normale .
Fetele care ati mai avut sau aveti anemie ati luat tratament in timpul sarcinii? oare sunt afectati si bb-ii ?
Off ma gandeam ca asa ies la cat de slabita ma simt , nu-i de mirare ca am lesinat sambata

Criss 21+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

babizapy aha aha cine isi ia zborul aha aha ...auzi da sa ne trimiti o vedere...
bebecris revin sa caute pe google orice inf legate de def de tub neural sunt convinsa ca isi va schimba parerea!!!
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

criss era de asteptat dupa faza cu lesinul...de urgenta prenatale, fier, magneb6 vb cu doc o sa iti dea exact ce iti trebuie a si ref la intreb daca il afecteaza pe bb ei bine il afecteaza daca nu este tratata...adica ceva in genul 'iau eu vit numai din mancare' sufletu ca org nu asimileazza chiar orice.
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Fericito ! - Edit Vai de capatina mea ! Soacra ta e buna.....rau . Sa te simti bine in Franta !

quote:
citat din mesajul lui babyzapi

Buna fetele! ce vitezomane sunteti la scris...
Eu sunt foarte happy! A luat sotul biletele de avion si maine la 15:00 ne luam zboru' , am gacut deja bagajutul, pregatit tot si la noapte parca vad ca nu o sa pot dormi de nerabdare

Elilov, Ramo mersi frumos

Monicus si eu citesc superbebe, dar se pare ca articolul despre fundatie l-am omis.

Simona sper sa se acomodeze Raducu in tabara si pana la urma sa se si bucure de ea. Altceva nu stiu ce sa spun ca nu sunt inca mamica, iar eu cand eram mica eram cea mai fericita cand scapam intr-o excursie fara ai mei.

Anes felicitari pt semantura! Si la mai mare!

WndyCtyGirlmersi frumos.
Abia asteptam sa intri sa ma binedispun si mai mult, credeam ca te-a lasat sotul de tot fara vlaga. Dar cand nu e el, stai singurica? Mai ai pe cineva acolo? Eu una daca tre sa plece al meu sunt distrusa, pt ca mi-e mie frica sa stau singura noaptea in casa. Chiar si cu toate luminile aprinse si muzica si tv si tot tremur toata. Am si eu o fobie...mi-e frica de nopti singuratice si intuneric.

Mirtha noi inca nu am luat nimic pt bebe si nici nu ne-am uitat. Poate acum cand mergem la ai lui o sa merg cu soacra sa alegem ceva care sa ne placa, pt ca o sa cumpere familia lui cam 90% din ce avem nevoie pt bebe. Asa e traditia la ei...la noi se dau bani la botez...

toate mamicutzele!

Babyzapi fericita 22+ cu

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Palmer's butter cumva?????

Lorena,despre prod astea vorbeam eu...,deci se gasesc in Cora Pantelimon
mersi Wndy

Mamica stralucitoare
25+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Babyzapi,
drum bun,sa va simtiti bine
Wndy,
bate palma cu mine,partener da' cum le aducem in Rom?adica cumva pe shustache/moca
Otiliaaaaaaaaaaaa,da un semn ca santeti ok
Mirtha,
dupa ce ma chinui sa-ti scriu pe mess...si-ti scriu...si-ti scriu...si caut link la carut...si-ti explic...tu-mi spui ca nu merge?!

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mercic mult fetele....unde in Cora gasesc? La raionul de cosmetice? Daca vad recunosc eu daca e vorba de aceiasi cutie!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Vedeam eu ca ma tot anunta :"Dandusa v-a trimis un mesaj"...Sorry. Nu am fost inspirata sa va scriu inainte.

quote:
citat din mesajul lui dandusa

Babyzapi,
drum bun,sa va simtiti bine
Wndy,
bate palma cu mine,partener da' cum le aducem in Rom?adica cumva pe shustache/moca
Otiliaaaaaaaaaaaa,da un semn ca santeti ok
Mirtha,
dupa ce ma chinui sa-ti scriu pe mess...si-ti scriu...si-ti scriu...si caut link la carut...si-ti explic...tu-mi spui ca nu merge?!

Mamica stralucitoare

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui loren@

Mercic mult fetele....unde in Cora gasesc? La raionul de cosmetice? Daca vad recunosc eu daca e vorba de aceiasi cutie!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

la raionul de cosmetice bebelusi

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Dandusa dear partner, transportul e faza cea mai usoara... nu chiar moca, dar relativ foarte putin si fara taxe vamale...ajung intr-o luna jumate si ajung bine si safe, garantat!Ideea e ca tre sa organizezi tu piatza de desfacere acolo...caci io nu pot! Cand ma uit la cate chestii ar merge in Ro....zau ca-mi pare rau ca nu m-am apucat de asa ceva...
Asa ca pune creierul la contributie, e-mail me....whatever...............vreau sa-mi cumpar insula!!!!!Ha ha ha.....

23+ cu

Mergi la inceput