Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Simona cu multa placere. Si eu zic asa cum au spus si fetele : Radu va fi ok iar amenintarea a fost a la santaj - pedepsire.
Numai faptul ca initiativa de a pleca a venit din partea lui si asta spune multe.
Faza cu statul intr-un colt o ora , doua pina ma acomodam cu mediul imi este foarte cunoscuta. O practicam la greu. Iar daca incerca cineva sa imi intre in gratii in acel interval si-o lua in freza la greu. Acela era program single si numai dupa ce condsideram eu socializam. E cred , o chestiune tipica pt. copii singuri la parinti si destul de singuratici. Pina la urma la mine s-a rezolvat partial. Adica m-am transformat intr-un aldult destul de sociabil si comunicativ. Asa ca Radu fiind si baiat sigur va elimina din greutatile copilului "single".

Ce , ce fetelor credeti ca-i usor sa fi copil single ? S-o credeti voi...ca eu stiu...e foarte greu . Desi surprinzator multi din exterior ar putea spune ca e mult mai simplu single ca ai tot : afectivitate , avere , atentie etc. Nu e asa deloc. Totul ala , pe care cica il ai , e cam singur daca ma intelegeti...

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

radu o sa fie bine....o sa se obisnuiasca destul de repde....o sa vezi si o sa-io fie greu sa plece spre casa....asa este la inceput..a fost cumva rupt din mediul lui unde se simte in siguranta...dar...treptat o sa se integreze...te santajeaza...
am terminat psihologia si d-asta imi permit sa ma mai dau si eu cu presupusul. nu dati cu pietre!!!
am facut o lista cu necesarul pt camera lui bebe, fara hainute: 15.000.000 lei vechi...fara carut....

23+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Buna de ziua zanelor...mai asa, pe la apus...I hate Mondayyyyyyyyyyyyyyyyssss!!!!
Am citit si io cat am putut...ca la viteza voastra fratilor.....
elilov cuscra, ce faci????ce-mi face ginerele?????
babyzapi honey, esti o dragutza, intalnirea cu soatza cu ochi albastrii a fost minunata insa din nefericire, dupa ce s-a carat la coasa m-au apucat iar trairile demonice si apucaturile de paranoica buna de tratat la spitalul 9....sau cum s-o mai numi acum, nu conteaza, tot portocale tre sa-mi aruncati pe geam....
Mi-am mai revenit acum....concediu placut in Francia!!!! Nu ne uitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

23+ cu

Mergi la inceput

Asaaaaaaaaaa...mai departe...
loren baby, crema ti-o trimit io, no problem...ma umfla si rasul pentru ca am ramat dupa mustela pe aici pana am gasit-o iar voi spuneti ca produsele americane sunt cele mai bune...Palmer's butter cumva????? Ca e un sfert din pretzul mustelei.....
Si iar m-am uitat la pretzurile caruciaoreleor de care vorbeatzi si iar am inlemnit, si tot compar pretzurile d ela voi cu astea de la noi si zau ca-mi vine sa o pun de o afacere cand vad ce scumpe sunt la voi si ieftinoare la noi...............careeeeeeeeeee va bagati....facem o ditamai firma cu toatele si pe urma ne cumparam o insula in pacific unde il vom atrage pe George Clooney dupa ce slabim si ne re-transformam in nimfe....hai ca am luat-o razna clar!!!!
Mirtha , Mav bine ca v-ati sctuturat de depresii...asa e, nu e genul vostru....sau al meu...haide, ca nu degeaba ni s-au bagat in cap Ecaterina Teodoroiu , Fefeleaga....samd....noi suntem mioritice destoinice!!!!
Andreyutza ce bine ca ne cheama la fel! Stai listinita ca n-ai nici o sansa sa iasa copilul stressat, am mai intalnit o tona de cazuri de mamici atomice ca tine si ca mine( scuze, n-am vrut sa te insult, dar in ceea ce scrii ma regasesc total si daca io sunt atomice...ghici si mai cine???) care au nascut copii calmi si normali...

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Gagici ia uitati ce pont mi-a fost vinduta de mamica Raluca despre o noua marca Mag England :http://www.barza-ro.com/koli4ki.html

Rog mult nu imi lasati mesaje pe mes. Am un o problema cu mes-ul in sensul ca e tembel. Daca nu e deschis nu imi preia mesajele , nu le vad. Doar imi apare mesaj pe mail cum ca cineva mi-a trimis un mesaj pe mes.
Dar daca vreau sa vad mesajul ioc. Nu de putine ori m-am trezit ca sunt intrebata daca sunt suparata de respectivele persoane.
Nici vorba : daca nu primiti raspuns sa stiti clar ca mesul meu nu imi pastreaza mesajele ! Mai bine da-ti pm.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Scuze pentru greselile gramaticale...asa sunt io, scriu repede si fac porcusori, mananc litere...de-aia imi rupea tata foile din caiet...si tot nu m-am invatzat minte!Asadar, ca sa nu va mai plitisesc de acum incolo imi cer o data scuze si gata....n-aveti decats a dati cu pietre, ca dau si io, ce, ha?????javascript:insertsmilie('')
amorezat
Carmendu bravooooooooooooooooooooo pentru rezulatele bune!!!Si pentru ca esti o mama responsabila si ai facut cumparaturi...io n-am luat decat doua trei body-uri acolo si imi rod unghiile ca zau ca habar n-am ce sa cumpar si presiunea ma omoaraaaaaaaaaaa.....sunt prea multe optiuni aici si nu stiu ce sa aleg!!!!
Citisem de rezulatele tale pe pagina de garvi prin FIV caci am intrat sa anunt ca prietena mea alina a nascut gemeneii prematur ca sa va linistesc...ea m-a co=optat la DC....
Cu ocazia asta m-am si linistit, vroiam sa ma car de nebuna la mare in Mexic vreo 3 zile dar mi-a trecut subit ca n-am chef sa-l nasc latino....
Dandusamultumim pentru linkuri....ce tare esti, mama informata si responsabila. Pe masura ce va citesc mai mult realizez ce nauca si aburitza sunt io....
ank83 si io am carcei....l-am speriat pe Cristi( asa-l cheama pe bietul meu sclav-sotz) si cred c-am traumatizat si cainele vineri noaptea caci m-am trezit urland....massajul soatzei m-a ajutat mult, in rest, eu innot cat pot, ce numai fii-mea sa se bucure de sportul asta in lichid amniotic????
Ma retrag acum caci am o tona de chestii de facut....o saptamana placuta la toata lumea si multe pupicuri!

23+ cu

Mergi la inceput

Hai ca nu m-am putut abtine...uite caruciorul de care vorbeati mai devreme...

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2813887

AAAAAA, si inca ceva...are cineva cont paypal????Cum functioneaza in Romania????

23+ cu

Mergi la inceput

Si ia uitati-va ce misto e asa...hai gata, ca nu mai pot o sa-mi pierd income-ul ca stau pe net...da asta chiar e mishot, nou aparut...

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2878552

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna fetele! ce vitezomane sunteti la scris...
Eu sunt foarte happy! A luat sotul biletele de avion si maine la 15:00 ne luam zboru' , am gacut deja bagajutul, pregatit tot si la noapte parca vad ca nu o sa pot dormi de nerabdare

Elilov, Ramo mersi frumos

Monicus si eu citesc superbebe, dar se pare ca articolul despre fundatie l-am omis.

Simona sper sa se acomodeze Raducu in tabara si pana la urma sa se si bucure de ea. Altceva nu stiu ce sa spun ca nu sunt inca mamica, iar eu cand eram mica eram cea mai fericita cand scapam intr-o excursie fara ai mei.

Anes felicitari pt semantura! Si la mai mare!

WndyCtyGirlmersi frumos.
Abia asteptam sa intri sa ma binedispun si mai mult, credeam ca te-a lasat sotul de tot fara vlaga. Dar cand nu e el, stai singurica? Mai ai pe cineva acolo? Eu una daca tre sa plece al meu sunt distrusa, pt ca mi-e mie frica sa stau singura noaptea in casa. Chiar si cu toate luminile aprinse si muzica si tv si tot tremur toata. Am si eu o fobie...mi-e frica de nopti singuratice si intuneric.

Mirtha noi inca nu am luat nimic pt bebe si nici nu ne-am uitat. Poate acum cand mergem la ai lui o sa merg cu soacra sa alegem ceva care sa ne placa, pt ca o sa cumpere familia lui cam 90% din ce avem nevoie pt bebe. Asa e traditia la ei...la noi se dau bani la botez...

toate mamicutzele!

Babyzapi fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

dea gineritu face bine se joaca de zor la mami in burtica , auzi da norumea ce face?
bebecris te rog vb cu prietena nu e de jucat revin cine nu a avut un copil cu probleme nu intelege ce inseamna asta
iti dau un link ref la spina bifida unul dintre multele defecte de tub neural...NU IL DESCHIDE DACA NU TE TIN NERVII
http://www.scienceclarified.com/images/uesc_02_img0090.jpg
sau
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1094
hidrocefalie :
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/print_article.php?id=821&catname=Pediatrie
te rog insist sa vb cu ea. nu vreau sa sperii pe nimeni dar trebuie sa inteleaga macar sa fac un echo cum au zis si fetele intelege ca aceasta prob apare si in trim III de sarcina la bb Pavel la 7 luni si jumatate sa vazut problema. sau macar sa faca iarasi TT
ancaoradea pe prospect ce scrie e toxic pentru oameni? daca da mai stai macar pana la o sapt la parintii tai...revin orice e toxic e periculos pt organism
Simona off puiutul tau...are dreptate inv sau supraveghetoarea renunta la a vb cu el decat de cel mult 2 ori...trebuie sa vada si alta lume nu numai cea dea acasa...sunt convinsa ca totul va fi bine...alintatul mamei...o sa se schimbe situatia dupa nasterea bb-lui..ai sa vezi
leeloo tare greu suntem noi de multumit gravidele...hehe daca da de ce? daca nu de ce nu?
Ale multumim de noul capitol sa auzim vesti numia de bine
Ramo hai cu rezultatele
23+Dimitrie

Mergi la inceput