Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Anes, si eu tot asa am gandit, ca trebuie sa incerc sa il desprind odata si odata de parinti. Si faptul ca mai asteptam un bb consider ca va contribui mult la revizuirea comportamentului, va trebui sa realizeze ca nu este el centrul universului (asta pe langa faptul ca bb2 este dorit pur si simplu). Oricum, de mic a avut un temperament dificil, nu a facut decat ceea ce i-a placut, nu am gasit modalitate nici de a-l constrange, nici de a-l rasplati. Daca vream ceva de la el, trebuia sa gandesc pe termen lung, sa il fac sa ii placa lucrul respectiv, altfel degeaba.
Lorena, este ata de mamaos incat imi este teama ca, atunci cand va fi mare, va face parte din categoria sotilor inca dependenti de mame. Cand l-am dus la gradinita a avut o lunga perioada de timp in care se pitea intr-un colt dupa ce il lasam acolo si plangea o juma'de ora. Nici cu bona nu a vrut sa stea - avea mai putin de 3 ani - si cand incercam sa il conving ca mamaie Lili vine si sta cu el pt ca il iubeste mi-a zis "da' dar nu ma iubeste ca tine" Am avut insa noroc si de educatoare si de invatatoare pe gustul lui.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

va iubescccccccccccccccccc,stiti voi de ce...,santeti M I N U N A T E

Andy,
what's uppppppppppppppppp?

Mamica stralucitoare
25+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Buna fetelor! am scris si eu un mesaj, dar l-am pierdut.
Am si eu o problema si as avea nevoie de un ajutor, o parere...De 2 luni ne-au invadat gandacii de bucatarie...apoi furnicile. am incercat sa-i omoram ,,mecanic'', curatenie f des....rezultat zero. S-au inmultit si mai tare. Asa ca am apelat la ultima solutie spray aroxol pt gandaci si furnici. L-am pus pe sot sa dea in zonele cheie si am fugit la parinti pt 3 zile, lasand geamul deschis sa se aeriseasca. Credeti ca mai e toxica substanta, pt mine si bebeu? Pe spray scria ca e activa 4 sapt ( ma gandesc ca pt insecte).

25+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

ca tot vorbeam de minunate...,pe unde umbla Diana,tot prin Ikea?

Lorena,
cum se numesc produsele pe care le-ai folosit din sua?

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Dandusa nu mai stiu..era un borcan mare iar crema semana mai degraba a untura...dar asa buna a fost! Of! Ca aici tot ce am gasit antivergeturi intra imediat in piele...si nu cred ca sunt asa grozave ca aia!Vine matusa mea in august, ea mi-a trimis si acum 3 ani crema aia...o sa ii spun daca poate sa mai imi aduca, dar am dubii ca mai nimereste exact
Simona greu cu mamosul mic..las ca se face el barbat!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui loren@

Dandusa nu mai stiu..era un borcan mare iar crema semana mai degraba a untura...dar asa buna a fost! Of! Ca aici tot ce am gasit antivergeturi intra imediat in piele...si nu cred ca sunt asa grozave ca aia!Vine matusa mea in august, ea mi-a trimis si acum 3 ani crema aia...o sa ii spun daca poate sa mai imi aduca, dar am dubii ca mai nimereste exact

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

scria ceva cu "butter..." pe ea?si avea o graviduta desenata cu maro parca?
te intreb pt ca acum doi ani,cand eram gravi cu Crinuta am vazut in sua produsele astea...si acum cateva zile le-am revazut in Cora
vroiam sa te indurm catre ele...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Cind tocmai ma pregateam sa iti scriu mi s-a blocat netul.
Merci pentru finuta....seamana cu nasu" ca nasa e trecuta de mult de epoca bella.
Iti impartasesc in totalitate punctul de vedere ref. la atingeri si imbratisari , comunicat Dandusei.

quote:
citat din mesajul lui anes

Off! Scrisesem un mesaj luuung cu raspunsuri pt. mai multe fete, dar intre timp ati deschis un capitol nou si l-am pierduuut!

Am schimbat semnatura pt. ca uitasem!

mav, mie mi se pare ca mai este muuult pana la final! Ai dreptate in legatura cu "complicitatea" o avem doar 9 luni, apoi, incepe o alta "dependenta"!

Andreyutza asa cum au spus si fetele, varsta bebelui tau este mica deocamdata, iar miscarile sunt mai fine. De acord ca te ingrijorezi. Eu ma ingrijorez acum daca nu il simt pe BB, mai ales ca are si circulara de cordon!

Maria_K, greturile "reactioneaza" diferit de la gravida la gravida! Dar asta inseamna ca bebele tau este bineee!

lorena, si eu si eu am probleme mari cu . Si inainte aveam. Dupa ce merg la toaleta ma simt atat de bine! Din pacate, la mine nu prea functioneaza fruntele sau legumele. Dr. mi-a spus sa pun supozitor cu glicerina.

Mirtha, este o "finuta" finuta ta! Sa fie sanatoasa!

Dandusa pt. informatii! Dpdv psihologic, atingerile mama-copil, mai ales in primul an de viata, contribuie la formarea unui atasament stabil intre cei doi si a unui comportament echilibrat al copilului pe viitor. Sunt babisme ideile potrivit carora copilul trebuie lasat sa plaga ca sa isi fomeze plamanii sau ca sa nu fie alintat . Sunt aberatii... si credeti-ma am studiat suficient psihologia copilului in facultate ca sa stiu ce vorbesc

25+

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Nush de she da" cred ca si reciproca functioneste !

quote:
citat din mesajul lui dandusa

va iubescccccccccccccccccc,stiti voi de ce...,santeti M I N U N A T E

Andy,
what's uppppppppppppppppp?

Mamica stralucitoare

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Ei zic ca nu ar mai fi pericol sa te intorci in casa. Problema e sa speli tot ce maninci in ideea ca mai poti pune mina pe ici pe colo pe unde ai dat cu spray si neaparat sa descoperi sursa gindacilor. De undeva trebuie sa vina.

quote:
citat din mesajul lui ancaoradea

Buna fetelor! am scris si eu un mesaj, dar l-am pierdut.
Am si eu o problema si as avea nevoie de un ajutor, o parere...De 2 luni ne-au invadat gandacii de bucatarie...apoi furnicile. am incercat sa-i omoram ,,mecanic'', curatenie f des....rezultat zero. S-au inmultit si mai tare. Asa ca am apelat la ultima solutie spray aroxol pt gandaci si furnici. L-am pus pe sot sa dea in zonele cheie si am fugit la parinti pt 3 zile, lasand geamul deschis sa se aeriseasca. Credeti ca mai e toxica substanta, pt mine si bebeu? Pe spray scria ca e activa 4 sapt ( ma gandesc ca pt insecte).

25+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Apropo de miscatul bebeului...eu am fost cu cortu' weekendu asta ca m-a mancat undeva (era prima data si nu cred ca era cea mai recomandata perioada) si din cauza stresului...duminica nici nu l-am simtit pe bebe, si astazi abia abia un pic. Ar fi fost frumos cu cortu'nu zic nu, daca nu aveam fobia insectelor (tot ce nu e musca, tantar, buburuza, furnica sau fluturas frumos colorat ma baga in sperieti)si problema toaletei si spaima animalelor salbatice (nu imi iese din cap episodul de anul trecut cand s-au trezit cortistii cu ursu peste ei). Ori...ca sa ies la toaleta trebuia sa ies din sacul de dormit, de sub patura, sa ma incalt, sa deschid cortu si sa ies afara...evident ca am sculat soata si am facut pipi cu el de mana. Ideea e ca din cauza stresului m-a cam durut burta, m-am si balonat de nu a fost adevarat, iar minunea mi-a dat palpitatii pentru ca nu a vrut sa se miste neam. Acum a miscat si el acolo de control, dar eram obisnuita cu suturi nu gluma. Avea dreptate lumea sa spuna ca sunt nebuna, pana sa miste...de abia astept, acum de ce nu misca atunci cand vreau eu...grea meserie...

Leeloo
24 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput