Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dupa cum vad eu pe la Odiseea noastra si nu numai , urmeaza generatia "NoSpa".

quote:
citat din mesajul lui elilov3

mirtha iubita si tu sa stai cumintica sa ai grija de Evita draga...stai calma eu o sa merg cu no-spa toata sarcina ca mai ma si rad iese fiumiu deja high cand se naste ii zice la doc 'hei doc un trabuc ai?'
23+Dimitrie

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mirtha esti totala o sa fie gata calmati..ia sa vedeti voi
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

cu intarziere
Flori,La muuulti nai,sa ne traiesti

Bravegirl,
santem alaturi de tinemai da-ne de veste cand reusesti sa te simti mai bine...
Wndy,
daca vaccinul este ok in sarcina...si daca dr spune ca-i naspa daca iei virusul,eu as face si restul dozelor...
zici ca o luna juma' le ia sa-mi aduca transportul cu cu vaporul?hmmm,urmeaza sa studiez profund...
Elilov,
vrei teren pe luna?!eu zic sa te bagi cu noi in afacere...Wndy isi ia pe insula,tu pe luna...eu vreau sa-mi fac casa la Agigea cu banii aia
Mirtha,
unde ai citit de col?da-mi detalii te rog.ultima data la control aveam col de 3 dr. a zis ca-i ok...am cautat pe net cate-n luna si in stele si n-am gasit nici o valoare/grafic ceva...,majoritatea dr. spuneau ca-i daca este inchis...

Mamica stralucitoare
25+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

dandusa pai ce sa mai fai gata facem un parteneriat ceva bagam banii si facem o afacere
auzi voi ma si enervati, dar eu ca am colul de 2,6 cm ...sa stea el inchis ca apoi mai vedem noi ce facem...cu Dumnezeu inainte, daca Dumnezeu crede de cuvinta ca nu meritam acest copil sau ca nu vom fi niste parinti buni atunci va face cum crede de cuvinta eu impotriva sortii nu ma pot pune..decat incerc sa previn unele aspecte negative...
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
citat din mesajul lui elilov3

auzi voi ma si enervati, dar eu ca am colul de 2,6 cm

vezi partea buna...,conduci detasat...
gandesc la fel ca si tine...,d-zeu are fraurile...eu doar le tin...am zis si-o zic mereu...,gandirea pozitiva face muuult
tine-o tot asa ,partner,imi place de tine

Mamica stralucitoare
25+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am mai intrat putin ianinte sa ma duc la nani...

Va multumesc din suflet pt urari fetelor Mirtha, Dandusa, WndyCtyGirl, Elilov sunteti nemaipomenite.

WndyCtyGirl eu as face vaccinul pana la capat atata timp cat dr a zis ca e ok in sarcina. Mai bine sa previi decta sa combati.

BraveGirl sper ca tratamentul sa dea rezultate bune si sa scapi curand de griji.

Noapte buna dragi mamici si viitoare mamici!

Babyzapi fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Hai ca am dat un refresh inainte de a inchide PC.
Dandusa nu am citit nicaieri. Pur si simplu gineca mea mi-a spus verde in fata , vinei la eco : "sper sa trecem de 28 de sapt. cu colul asata fara probleme. Colul tau trebuia sa aiba 44,24 mm la aceasta virsta a sarcinii. Si tzac mi-a bagat iar tratament si interdictii de deplasare , plus nospa obligatoriu etc. Nu reiau toate interdictiile ca o iau pe ulei.

Pup fetele , o noapte buna sa aveti.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Sic , sic , sic....ca io sunt ultima care scrie pe ziua de azi.
Dulcineelor, io chiar vorbesc serios cu afacerea, ce, ne strica niste bani????Va rog sa meditati corespunzator...
dandusa o luna juma dureaza transportul dar ti-l livreaza la usa si nu te doare capul...pentru ceva la modul un dolar/pound....cea mai ieftina alegere!
elilov cuscra, esti late, io am luat deja mosie pe luna, sa fii matale sanatoasa, am pus si-un bar acolo deja, m-asteapta campari=ul peste niscaiva luni!Acum prospectez Marte....da' cred ca cel mai bine tot la AbuDabi le facem zestre....
Merci frumos pentru sfaturile cu hepatita...mai bagati, mai bagati please...
MIRTHA sarumana pentru sfaturi..si eu am revenit la nonconformismul meu proverbial in al doilea semestru, mai trag un fum, mai halesc un carnat, icre la greu ca mi-e pofta....altfel o luam razna cu atatea reguli, corect!!!!

Babyzapi....Bon Voyageeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!sa ne scrii....te loggggggggggggg...nu fii rea!!!!! Da, sunt cam singurica si napastuita caci urasc sa fiu singura ca mie tre sa-mi toace gura 24/24 si tre sa am audientza....ei nu, glumesc, mi-e greu de cand sunt bortzo, inainte bantuiam pe peste tot si nu-mi era asa greu fara cavalerul teuton....acum tre sa trec singura prin toate si prietenii de aici sunt mai mult cunostintze, sa nu credeti ca se trezeste cineva la 3 mneatza sa te ajute daca ai nevoie de ceva!!!!
Cel mai nasol e ca dpdv social ofertele sunt limitate la capitolul prieteni de calitate( nu ma refer la bani, clasa sociala, pur si simplu calitate umana)...si zau ca nu sunt snoaba!!!!Dimpotriva, sunt supesociabila si zapacita, nebuna, nebuna....
Ma enerveaza cumplit faptul ca m-am blazat si m-am tampit, tre sa fac ceva sa ies din paralizia asta si sa imi folosesc potentialul....altfel ce puii mei imi pot invatza copilul daca io nu stiu exact ce vreau de la viatza????
Ei gata cu lamentarile de dupa-amiaza....va sciu maine dupa ce ajung la munca!!!! Pup you, noapte buna....

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata!
da' aveti ceva spor la scris... cine bea o cafea mica cu lapte?
mirtha - ginecologul mi-a recomandat sa iau tardyferon fol.

o zi frumoasa tuturor!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata si de la noi..
BraveGirl sanatate si sa scapi de contractiile astea naspa...pe mine m-au mai lasat durerile ca la ciclu, dar si eu bag cind si cind no-spa..
Babyzapi concediu placut si relaxant!
Wgirl daca e safe vaccinul fa si celelalte doze, daca nu, evita-l!
Elilov mama nene ce colulet ai! Grija mare..las ca stii si tu...
Intrebare: cit aveti burtile? A mea e deja de 93 cm!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput