Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Vrabiuta Multumim de invitatie, tocmai am servit un ceai cu miere si lamaie!
Mirtha aseara am dormit in casa, bineinteles dupa ce am spalat si curatat tot. Gandacii vin din baie de pe gaurile de canalizare ( urca pe tevi de la vecinii de la unu sau parter). ma tot intreb cum vin, ca eu dau drumul la apa din cand in cand... Asa ca e posibil sa ma invadeze altii. Pana acum nu am avut probleme, se pare ca au aflat ca sunt ...
Eliov Pe prospect scrie ca subst nu sunt toxice pt oameni, numai pt insecte si organisme acvatice. Dar poti sa te increzi?
Criss703 Nu te alarma draguta, nu esti anemica, hematiile scad normal in sarcina cu 10% ( din cauza dilutiei volumuli sangvin, avem o cantitate mai mare de sange acum), la fel hemoglobina si hematocritul. Leucocitele cresc cu 30%. Poti lua fier suplimentar, asta daca nu esti constipata ( daca iei elevit contine suficient). La asemenea valori bebeul nu este afectat. Numai daca hemoglobina scade sub 10% se considera anemie.

26+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Elilov scuze, te-am botezat. Iti place carnea de miel?
Loren@ si a mea burta are tot 90 si ceva. Si tocmai am ,,implinit'' 66kg

26+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu 67 deja de 2 sapt.M-am uitat la poza da cu 17+...pai cu cite kg ai plecat in sarcina, ca pari atit de slabaaaaaaaaaaa?

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Lorena, stai linistita, ca n-ai batut recordul... Eu aveam circumferinta abdominala 95 cm acum o sapt.... si...68kg.
Andreyutza, intre timp, l-ai simtit pe bb? Al meu devine foarte activ daca beau multa apa rece dintr-o data sau daca mananc ciocolata...

O zi buna tuturor!

26+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata fetelor . Delicioasa cafeaua in dimineata asta.

Eu am 72,8 kg. Circumferinta taliei aprox. 97 cm. Ei sa vedem imi ia cineva coronita?

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Ah, m-am mai gandit putin.... Lorena, cum voi sunteti in urma cu doua sapt.... ai toate sansele sa bati recordul!

Azi m-am trezit umflata rau (oare de ce?!).... inca n-am plecat la munca... da' ma pregatesc acum...

26+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mirtha, am scris in acelasi timp! Eu iti cedez bucuroasa podiumul!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Buna dimineata,burtici!

Sunteti absolut formidabile! Am ramas socata cand am intrat la subiectul nostru si am vazut atatea urari pentru mine
Va pup dulce-dulce pe absolut toate(nu va enumar,pentru ca mi-e teama ca as omite pe cineva si n-ar fi drept),va multumesc si va iubesc muuult!!

Noi am schimbat semnatura azi si pot sa spun ca ma simt din ce in ce mai bine.M-au lasat greturile aproape detot si e atat de bine!!!

Dupa-amiaza as vrea sa-mi fac timp sa pun niste pozici cu burtica in albumul comun.

Va pupic si aveti grija de voi si de burtici.

------------------
Flori 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna dimineata gravidutzelor,
Am spus ieri ca voi incercasa aduc informatii ajutatoare de la curs. In principiu a fost interesant cursul, am avut discutii libere, fiecare cu probleme de sarcina specifice. Va comunic ca toate gravidutzele au sarcini usoare si toate din 90% din ele asteapta baietei si doar eu si cu o gravidutza asteptam fata. Cursul a fost sustinut de un doctor de la spitalul Elias, care vorbea in calitate de tatic, viitor tatic si de doctor de obstretica - ginecologie. Informatiile au fost cele care trebuie sa le stii sau ar trebui sa le stim in parte. Un sfat este sa... fii informat tot timpul cu privire la perioada de sarcina. Sa stii sa periezi informatiile pe care le acumulezi. Au fost gravidutze care au avut mai multi medici ginecologici. Si-au schimbat pentru ca nu le-a placut comunicarea. Din discutie a iesit in evidenta ca, comunicarea este foarte importantain relatia gravida - dr. ginecolog.
Multe din gravidutze prezente vor naste la spitale de stat, si doar 2% din gravidutze vor naste la clinici particulare, gandidu-se ca atentia pe care ti-a acorda cadrul medical este foarte important si bineinteles copilul.
S-a discutat mult importanta analizelor pe care trebuie sa le faca gravida si rolul pe care il joaca partenerul in aceasta perioada.
Cam atat pot spune in prima faza. Nu mai am timp s amai scriu, dar voi incerca sa mai aduc informatii de la curs.

O zi cat se poate de racoroasa si fruntea sus, pentru ca aceasta perioada a sarcini este f frumoasa.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Gand la gand cu bucurie . Si eu cautam cam acelasi lucru : o graviduta mai harnica asa incit sa pot sa ii cedez locul , coronita si ii dau si premiu daca vrea.

De multe ori constat ca sunt mai umflata dimineata decit seara. Si surprinzator nu picioarele sunt problematice ci mainile. Daca picioarele sunt umflate la nivel suportabil cu mainile e altfel. Sunt atit de umflate incit am sesnzatie dureroasa la inchiderea mainii in stil pumn.
In afara de faptul ca mi s-a explicat faptul ca fenomenul se numeste "impregnarea gravidei cu lichid" si mi s-a recomandat sa imi verific periodic tensiunea , nu am primit nici alte explicatii nici alte sugestii.

Servici usor Mav !

quote:
citat din mesajul lui mav

Mirtha, am scris in acelasi timp! Eu iti cedez bucuroasa podiumul!

26+

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput