Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Sa indraznesc sa apar si eu pe aici dupa o absenta atat de mare????

+19saptamani cu Eduard

Mergi la inceput

Wndyctygirl - si eu am facut Hep B. Am facut 3rd dose cand eram deja gravi in 4 sapt dar habar nu aveam. M-am interesat si am intrebat pe la 4 doctori si m-au asigurat ca e safe pt bebe. Unul m-a vazut asa de disperata ca mi-a aratat in carte, negru pe alb. Asa ca eu zic sa mergi mai departe si sa faci si celelalte doze.

+19saptamani cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sa iti traiasca nasica mica si s ava bucurati de ea atat nasii vostrii, cat si voi. Ce superb, este o veste intr-adevar frumoasa.

Eu va spun noapte buna si sa aveti grija de voi dragi gravidutze.
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
pe mine ma omoara vremea asta stau numai lata in pat fac temperatura 37 de grade..si cand ma gandesc ca pana vineri ploua ma ia cu plansul...inca cateva zile de voma, dureri si temperatura...
Maria k asteptam inca vestile
dea cuscra numai da ca ne doare zau auzi da ileana ta cosanzeana are avere mare de ai asa pretentii vad eu ce fac si tot le las ceva avere mancaiar mama de copii
miky-ea asteptam si vestile tale
babizapy speram ca ai ajuns cu bine si ei sanatoasa si tu si bb mic
Mirtha te surprinde ca e prin magazine vraiste si eu am avut acelasi sentiment dupa o tura prin magazine
bravegirl felicitari pentru fetita sa nu te grabesti sa ajugi acasa sa mai stai sa fi tu linistita ca otul e ok vb catalinei
Catalina eu urez prima la multi ani sa fi sanatoasa si sa te ajute Dumnezeu in indeplinirea celor propuse
Amalia felicitari ne bucuram ca nasterea a decurs ok sa auzim vesti numai de bine si la noi la termen
ginye acuma na chiar te dam disparuta...a si nu numai pe tine...
loren@ scarlatina este declansats de streptococcul beta hemolitic..dupa cum sti el afecteaza sarcina...oricum microbul in sine se trateaza cu penicilina si alte cele...sa speram ca nu se va intampla nimic rau
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
citat din mesajul lui wndyctygirl

sorry, fratilor nu pot pune ticker-ul neam....please, ajutati o handicapata....am incercat sa dau reply cu quote pe mes dianei da' uite ce-a iesit...

Mamica stralucitoare
25+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Amalia,
sa va traiasca micuta nasica
da doamne sa nastem si noi la fel de usorrrr
eu sant un pic stresata cand vine vb de nastere...,ma gandesc ca am o bufla in burtoi,care va depasi 4 kg dupa spusele dr...,o sa fie vai de pasa mea...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Corina,
ce ma bucur ca esti bine,sa va traiasca fetita sa creasca mareeee

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Amalia felicitari si sa va traisca nashica, sa fie sanatoasa si sa creasca mare. Sa dea Dumnezeu sa avem toate o nastere usoara. Mi se pare ca mai e atat de mult pana atunci....

Corina sper ca sunteti bine, si tu si fetita.

Si bebe Eduard misca jos, m-am speriat si eu. Mai ales ca aici nu se face examen intern si nu se uita nimeni la colul tau. Ca cica nu e nevoie daca nu ai avut probleme inainte. La ecografie s-a vazut ca e bine.... dar stiu eu. Si eu am un pui de paranoia. Cateodata am senzatia de arsura inauntru, dar asa, mai adanc si mie frica sa nu se deschida. Of, stiu ca suna a prostie.... dar imi fac ganduri. Cand ajung acasa, in august ma duc la un control sa se uite cineva si la colul meu...

Am schimbat semnatura

+21saptamani cu Eduard

Mergi la inceput

Nu stiu cum am facut dar am reusit sa trimit aelasi mesaj de 2 ori.
Am incercat sa pun niste fotografii, sper ca am reusit.

+21saptamani cu Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineatza fetelor!!!
nu am somn deloc, sunt foarte agitata; astazi dupa-amiaza am programarea la 4D!
sper sa-i vad fata lui bebe si ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie in regula, sa-mi spulbere gandurile negre legate de buza superioara.

astazi schimbam si semnatura!!!

22+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput