Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna dimineata fetelor!
vonhelen si eu am stresuri cu buza superioara dar din cate stiu e o problema care are si altfel de implicatii, adica s- ar vedea si din alte analize, teste .... daca sunt riscuri. bafta multa si te asteptam cu vesti

22+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

VonHelen stai calma si fii optimista ca o sa fie bine. Noi suntem alaturi de tine so fii mai increzatoare. Bebe o sa fie bine.
Tinem pumnii.
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

sunt cat pot de calma!
si de aceasta data ma duc singura. nu cred ca sotul meu ajunge pentru ca este plecat din localitate. incerc sa ma mobilizez!!!
oare trebuie sa ma duc cu un cd ceva? sau imi dau ei?

22+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Draga mea Catalina, La multi ani si multa, multa sanatate iti doresc!!! Sa ti se indeplineasca toate visele si sa fii vesnic fericita alaturi de sotul tau! Ai incredere in voi si in Dumnezeu si o sa vezi ca in curand o sa aveti un ingeras langa voi care o sa va umple viata si sufletele!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

VonHelen, o sa ma gandesc la tine azi, de-abia astept sa te linistesti dupa eco si sa vii cu vesti bune! Eu sunt sigura ca bebe e bine! Sa stii ca si eu voi merge singurica luni la dr. !
Hai, curaj, ca noi toate ne vom gandi la tine!

Der Mariuca nu stiti nimic??? De ce nu intra sa ne zica?

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Lorena, ah, mi-am amintit de pb. ta! Sa stii ca sfatul meu e sa nu o dai pe Bia la gradi chiar in perioada aia, mai asteapta pana in martie ca nu e mare scofala! Stii de ce zic asta? Pt ca la inceput de an e plin de epidemii de tot felul, de la viroze foarte urate, pana la varicela si alte boli ale copilatriei...care pe tine te pot afecta! Ianca a fost bolnava trei luni anul trecut, cand am dat-o la gradi, doua zile mergea, o saptamana statea acasa...asa am tinut-o pana in primavara, pe cuvant! Si TOTI erau varza nu numai a mea! In primul an de gradi asa e! Toti piticii de la grupa mica lipsesc pe capete!

Sau o poti vaccina pe Bia impotriva bolilor copilariei, exista vaccin pt rubeola si oreion (ROR), pt varicela (varilix), pt. hepatita A (Havrix)...Asta de Hep. A o sa i-l fac si eu Iancai chiar sapt. viitoare. Hepatita A e desptul de des intalnita in colectivitati la intoarcerea din vacanta! E un risc mare pt. tine pt ca ea o sa aduca tone de virusi de la gradi, nu are sist imunitar destul de puternic...iar cea mica va fi expusa si, zic eu, in pericol destul de mare!

Sa stii ca eu ma gandesc serios sa o tin pe Ianca acasa pana face bebe doua luni macar, sa ii fac primul vaccin!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

in mod normal nu trebuie sa duci cd, depinde si de locul unde faci eco

22+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata fetelor,

Catalina, La multi ani, sanatate si sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe si sa-ti trimita un bebe sanatos atunci cand organismul tau va fi pregatit!
VonHelen, tin pumnii pentru ecografia de azi, sa ne aduci vesti bune!
Maria K, hai cu vesti, nu ne mai tine pe jar!

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

diana21 ai dreptate.... initial si eu o inscrisesem pe fetita la gradi dar deja sunt convinsa ca nu o dau la toamna. desi e vaccinata de bolile copilariei mi- e frica de hepatita dar si de raceli. o voi tine acasa, cum va fi numai atunci vom vedea

22+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Amalia, sa va traisca mica nasica!
Corina, ma bucur mult ca sunteti ok si tu si bebelina!!!
Dandusa, ai ramas la dr Cristureanu?
Mariak, ma bucur mult, mult de tot pt voi!!!
"am o gongutza de 15,10 mm si face bum-bum, de m-am topit! e in grafic, sacul si-a revenit"
Darling, ce burtica frumoasa ai!

O zi buna!

26+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput