Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)
Raspunsuri - Pagina 17
Mirtha spune:
N-a postat mai Mariuka nici la martie - aprilie ! Si nici pe mes nu e ! Hai sa mai asteptam.
Mirtha
26+
Eva
catalina2307 spune:
Mirtha, Diana,Bebecris...mi-au dat lacrimile cand am vazut mesajele voastre.Am intrat sa vad cum e Corina. Diana te rog transmite-i sa insiste sa stea macar 3zile in spital.Nici eu nu am avut sangerari, totul a inceput cu contractii.Ii doresc tot binele din lume si sunt sigura ca stie ca ma gandesc la ea.
Despre mine ce sa va spun.Am luat din spital o droaie de streptococi si stafilococi si iar mi-au prescris antibiotice la greu. Medicii din Grecia mi-au spus exasperati de tot ce se intampla aici sa opresc toata medicatia. Duminica plec in Grecia ,la clinica de acolo.Sangerarea inca nu s-a oprit.
Sufleteste...cum ma stiti. Tandari. Sotul meu a insistat duminica sa iesim putin.Langa noi o tipa gravida cu burta mare nu a plecat pana nu a terminat sticla de vin.E adevarat nu singura. Si m-au apucat nervii. Iar cand terasa s-a umplut de bebei topaitori, veseli si frumosi care strigau intr-una mama m-a podidit plansul. L-am rugat pe sotul meu sa nu ma mai forteze sa ies...inca nu sunt pregatita. Lumea inca ma intreaba cum sunt bebeii si normal ma apuca plansul.
Anyway...
Diana imi esti datoare cu o cafea.
Va pup cu drag.(si sa stiti ca si mie imi este dor de voi)
Catalina
wndyctygirl spune:
sorry, fratilor nu pot pune ticker-ul neam....please, ajutati o handicapata....am incercat sa dau reply cu quote pe mes dianei da' uite ce-a iesit...
Mirtha
Diana ahaaaaaaaaaaaa...m-am lamurit, ok, bravo la tine, ca ai concediu postnatal....io n-am
; buna ideea de a nu te reintoarce in presa ulterior!
23+ cu 
loren@ spune:
Pupici Cata draga...sistemul medical rominesc de kk
...off...te cred ca inca nu esti pregatita pentru a sta linga gravidute si bebelaci, dar ai sa vezi ca, cu timpul va fi altfel...si sper ca un bb mic sa vina cit mai curind si la tine si sa te vad zimbind si linistita
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
24+
Mirtha spune:
Cata sunt tare curioasa cu privire la concluziile medicilor din Grecia. Eu una as vrea sa le cunosc chiar daca nu am cunostinte de specialitate. Doar pentru a face o comparatie asa cu un ochi profan.
In rest instinctul tau e cel mai bun cu privire la momentul cind trebuie sa iesi din carapace. Si da , si mie din afara mi se pare un pic devreme. Incet , incet vei reusi.
Mirtha
26+
Eva
wndyctygirl spune:
Gata, am reusit cat de cat....
DIANA, merci pt info despre Corina..Bravoooooo, va fi bine!!!!
Fata lu' mama
23+ cu 
loren@ spune:
Am o mare problema..in sept. as vrea sa o dau pe Bia la gradi, dar mi-e frica sa nu imi aduca cine stie ce virus/bacterie care sa imi creeze probleme pentru sarcina si bb? Stie cineva daca, de ex, scarlatina e periculoasa in sarcina? Ce alte boli mi-ar putea afecta bb? Am facut rubeola si rujeola copil, asa ca de astea ma gindesc ca as scapa, dar mi-e frica sa nu ma trezesc cu altele periculoase...ma gindeam sa o dau mai bine la gradi dupa ce nasc si bb e ok...off, ca nu mai stiu cum sa mai fac
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
24+
Amalia spune:
Seara buna fetelor!
Bebecris imi pare rau ca pana la ora asta nu ti-am putut raspunde, dar nu pot accesa netul decat seara, de acasa
. Am inteles ca ti-a trimis Andreyutza pe mail ce-i trimisesem ei...tocmai iti redirectionam povestea de la amnio, dar ma bucur ca ti-a trimis-o ea deja si ai putut sa i-o dai prietenei tale! Sa nu se sperie, ca va merge totul bine, de fapt ai vazut si tu detaliile si eu sunt convinsa ca tie iti e mai greu cu Clexane-ul decat ii va fi ei cu amnio
Multa sanatate si sa iasa totul ok!
Corina iubita, ma bucur ca esti mai bine acum!
Sa fi sanatoasa si tu si fetita, acum ca s-a schimbat si sexul
.
Diana multumim ca ne-ai tinut la curent cu starea Corinei!
E bine ca fie cate cineva care sa ne scoata din ceata din cand in cand!
Catalina ma bucur mult sa te aud!
Cat priveste iesitul afara, vei stii tu cel mai bine cand este momentul...
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si
25+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Fetelor, am o veste suuuuper!
Astazi dimineata la ora 7, s-a nascut Ioana, fetita nasicii lui David (cel de-al doilea copilas al ei), cu 4,08 kg. Nasterea a decurs foooarte repede, s-a trezit pela 5 dimineata ca simte nevoia sa mearga la toaleta, a eliminat dopul gelatinos, s-a pregatit de spital, si la 6 a ajuns. La 7, dupa 3 impingeri, a nascut natural, cu epiziotomie. Mamica era foarte fericita, se simtea bine si bebicul la fel!
Eu sunt la fel de fericita ca acum avem si o nasica mica
Sa dea Domnul sa avem parte de nasteri similare!
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si
25+
Luca Gabriel

[/url]]Asa creste bebe[/url]