Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)
Raspunsuri - Pagina 16
loren@ spune:
Corina multa sanatate!
Fetelor eu sunt deprimata rau de tot...fetita care a murit in accidentulul de ATV, de o dau la stiri, e a unor cunostinte....vai de ei saracii!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
24+
Qamar spune:
quote:
citat din mesajul lui diana21
Fetelor, Corina m-a rugat acum cateva minutele sa va anunt eu ca ea se interneaza azi, tocmai se pregatea sa plece la spital! Are contractii dureroase si bebita e jos de tot, asa i-a zis dr., ca preseaza pe col! Eu sunt SIGURA ca o sa fie bine si ca i se vor opri contractiile, dr. ei e foarte bun!!! Oricum, e bine ca merge la spital pt ca probabil numai o perfuzie o s-o ajute sa scape de contractiile astea urate!!! Si statul in pat, evident!
Eu ii tin pumnii stransi sa fie bine si o sa o sun deseara! Va mai zic atunci care e situatia!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel![]()
Dialoguri strumfesticu Bebedoi
23+
Asa creste bebe
Corina, tin pumnii sa fie totul ok cu tine si cu bb mic

sanatate maxima

Diana,

mav spune:
Fetelor, cand mai aveti vesti de la Corina... strigati tare, ca imi sta inima in gat...
saracuta...
Si cand mai vorbiti cu ea, va rog sa-i transmiteti si de la mine cele bune! Doamne ajuta sa sa opreasca ccc contractiile si sa fie ok si mamica si bebe!
26+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andreyutza spune:
Diana, multumim pentru stiri.
Corina, iti tinem pumii sa te faci repede, repede bine, sa scapi de contractii si sa te intorci acasica linistita si cu bebe bine.

Dea, nu-i problema, ti-am spus ca-mi place tare mult Andreea.
Mirtha, ma bucur ca ai iesit din butoiul depresiv. imi place cand esti aici, cu noi. 
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
17+ 
diana21 spune:
Corina se simte mai bine!!! Dr. ei a consultat-o azi inainte de internare si i-a spus ca deocamdata colul e ok, e inchis si are 3 cm. Maine s-ar putea sa plece acasa! Ia Gynipral deocamadata si contractiile s-au mai rarit! Si...surpizaaaaaa!!! Baietelul ei este FETITA
!!!
Va pupa pe toate!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
23+
Asa creste bebe
Ramo2007 spune:
Ce ma bucur ca e bine Corina...si ce surpriza a avut, sa afle ca bebe e fetita!Doamne ajuta sa fie bine amandoua si sa mearga acasa cat mai repede!
Ramo
19+ 
Puiutul meu scump
loren@ spune:
super veste si super surpriza
...ma intreb cum a reactionat?
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
24+
diana21 spune:
Da, si eu ma bucur! Ea e speriata, saracuta, mai ales cand a vazut ca scrie pe foaia de internare "iminenta de avort"...va dati seama!!! E normal sa fie speriata, eu stiu ce simte ca si la mine la fel scria pe foaia de internare cand mi-a facut cerclajul! Oricum, o sa fie ok, eu sunt sigura!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
23+
Asa creste bebe
Mirtha spune:
Ma bucur pentru Corina . Sa dea D-zeu sa fie bine iar tratamentul sa isi faca efectul asa incit sa nu mai fie probleme.
Cit priveste marea dilema baiat / fetita lucru cel mai sigur sunt culorile neutre !
Diana multumim pt. vesti !
Wndyctygirl subscriu in totalitate mesajului tau , in special la partea cu privat – ul !
Cit priveste miserupism-ul , ce sa-ti spun : pina sa ma lamureasca soata cum sta treaba cu neologismele compuse il cautai repede in Dex ! Si nu glumesc , Mav ma cunoaste la ticurile gen Dex.
Coronita eu una ti-o cedez cu maaaarrreee bucurie mai ales daca se pune problema sa mushti pe careva !
Alexutza pup dulce
. Nu ti-am spus ca nu pot sta chiar prea mult timp departe de voi ?!! Parca am mai spus-o cindva : aceeasi Marie cu alta palarie.
Apropos de Marie , io intru peste Mariuka sa vad ce face . Unde era la Odiseea martie - aprilie sau ianuarie - februarie ?
In alta ordine de idei m-am intors din oras de-a dreptul oripilata de produsele pe care le-am gasit la capitolul carucioare si patuturi.
La 7 Pitici numai carucioare Bertoni . Am pus frate mina pe unul cu 3 roti la 11 kg ziceau ele , mie mi s-a parut ca in cartulia lui am vazut 14 si ce sa va spun : mi-a cazut antebratul . Parca era de o tona. Alea din magazin nu , nu e chiar usor doamna dar are momentan rotile blocate ! Ei , nu mai spune : era un mastodont de carut.Si greu si greoi manevrabil.
Mai , nu stiu de ce al patroanei de la Happy Baby unde am vazut prima data carutul Bertoni nu mi s-a parut asa greu. De fapt nu imi aduc aminte sa il fi plimbat ca a sarit vinzatoarea la mine ca nu e de vinzare si cred ca nu am mai apucat sa-l plimb un pic prin magazin.
La Metro si Selgros numai Hauck iar de marca asta nu am auzit lucruri bune. Cert este ca si la Hauck cel cu 3 roti e greu de manevrat.
Bine ca am ascultat ce mi s-a spus si m-am dus sa le vad "cu mina mea" si nu am sarit in ofertele de pe site-uri. Macar acum am o idee despre carut de 9 kg si crut de 14 kg. Fetelor e o diferenta…de 3 kg care chiar se simte.
Acu" iar incep cautarile ca ne-am reorientat.
La patuturi nimic din lemn numai fishuri pe care eu nu le agreez.
Mirtha
26+
Eva