Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Corina multa sanatate!
Fetelor eu sunt deprimata rau de tot...fetita care a murit in accidentulul de ATV, de o dau la stiri, e a unor cunostinte....vai de ei saracii!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
citat din mesajul lui diana21

Fetelor, Corina m-a rugat acum cateva minutele sa va anunt eu ca ea se interneaza azi, tocmai se pregatea sa plece la spital! Are contractii dureroase si bebita e jos de tot, asa i-a zis dr., ca preseaza pe col! Eu sunt SIGURA ca o sa fie bine si ca i se vor opri contractiile, dr. ei e foarte bun!!! Oricum, e bine ca merge la spital pt ca probabil numai o perfuzie o s-o ajute sa scape de contractiile astea urate!!! Si statul in pat, evident!

Eu ii tin pumnii stransi sa fie bine si o sa o sun deseara! Va mai zic atunci care e situatia!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Corina, tin pumnii sa fie totul ok cu tine si cu bb mic
sanatate maxima

Diana,

summer near the city

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, cand mai aveti vesti de la Corina... strigati tare, ca imi sta inima in gat... saracuta...
Si cand mai vorbiti cu ea, va rog sa-i transmiteti si de la mine cele bune! Doamne ajuta sa sa opreasca ccc contractiile si sa fie ok si mamica si bebe!

26+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Diana, multumim pentru stiri.
Corina, iti tinem pumii sa te faci repede, repede bine, sa scapi de contractii si sa te intorci acasica linistita si cu bebe bine.
Dea, nu-i problema, ti-am spus ca-mi place tare mult Andreea.
Mirtha, ma bucur ca ai iesit din butoiul depresiv. imi place cand esti aici, cu noi.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Corina se simte mai bine!!! Dr. ei a consultat-o azi inainte de internare si i-a spus ca deocamdata colul e ok, e inchis si are 3 cm. Maine s-ar putea sa plece acasa! Ia Gynipral deocamadata si contractiile s-au mai rarit! Si...surpizaaaaaa!!! Baietelul ei este FETITA !!!

Va pupa pe toate!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ce ma bucur ca e bine Corina...si ce surpriza a avut, sa afle ca bebe e fetita!Doamne ajuta sa fie bine amandoua si sa mearga acasa cat mai repede!

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

super veste si super surpriza...ma intreb cum a reactionat?

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

summer near the city

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Da, si eu ma bucur! Ea e speriata, saracuta, mai ales cand a vazut ca scrie pe foaia de internare "iminenta de avort"...va dati seama!!! E normal sa fie speriata, eu stiu ce simte ca si la mine la fel scria pe foaia de internare cand mi-a facut cerclajul! Oricum, o sa fie ok, eu sunt sigura!

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ma bucur pentru Corina . Sa dea D-zeu sa fie bine iar tratamentul sa isi faca efectul asa incit sa nu mai fie probleme.
Cit priveste marea dilema baiat / fetita lucru cel mai sigur sunt culorile neutre !
Diana multumim pt. vesti !

Wndyctygirl subscriu in totalitate mesajului tau , in special la partea cu privat – ul !
Cit priveste miserupism-ul , ce sa-ti spun : pina sa ma lamureasca soata cum sta treaba cu neologismele compuse il cautai repede in Dex ! Si nu glumesc , Mav ma cunoaste la ticurile gen Dex.
Coronita eu una ti-o cedez cu maaaarrreee bucurie mai ales daca se pune problema sa mushti pe careva !

Alexutza pup dulce . Nu ti-am spus ca nu pot sta chiar prea mult timp departe de voi ?!! Parca am mai spus-o cindva : aceeasi Marie cu alta palarie.

Apropos de Marie , io intru peste Mariuka sa vad ce face . Unde era la Odiseea martie - aprilie sau ianuarie - februarie ?

In alta ordine de idei m-am intors din oras de-a dreptul oripilata de produsele pe care le-am gasit la capitolul carucioare si patuturi.
La 7 Pitici numai carucioare Bertoni . Am pus frate mina pe unul cu 3 roti la 11 kg ziceau ele , mie mi s-a parut ca in cartulia lui am vazut 14 si ce sa va spun : mi-a cazut antebratul . Parca era de o tona. Alea din magazin nu , nu e chiar usor doamna dar are momentan rotile blocate ! Ei , nu mai spune : era un mastodont de carut.Si greu si greoi manevrabil.
Mai , nu stiu de ce al patroanei de la Happy Baby unde am vazut prima data carutul Bertoni nu mi s-a parut asa greu. De fapt nu imi aduc aminte sa il fi plimbat ca a sarit vinzatoarea la mine ca nu e de vinzare si cred ca nu am mai apucat sa-l plimb un pic prin magazin.
La Metro si Selgros numai Hauck iar de marca asta nu am auzit lucruri bune. Cert este ca si la Hauck cel cu 3 roti e greu de manevrat.
Bine ca am ascultat ce mi s-a spus si m-am dus sa le vad "cu mina mea" si nu am sarit in ofertele de pe site-uri. Macar acum am o idee despre carut de 9 kg si crut de 14 kg. Fetelor e o diferenta…de 3 kg care chiar se simte.
Acu" iar incep cautarile ca ne-am reorientat.
La patuturi nimic din lemn numai fishuri pe care eu nu le agreez.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput