Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)
Raspunsuri - Pagina 15
Mirtha spune:
Maine e si si ziua de nastere a Catalinei .
Cu gandul la ea imi doream sa nu se repete la Corina povestea.
Ii doresc din tot sufletul numai bine si sa se intoarca acasa sanatoasa !
Mirtha
26+
Eva
diana21 spune:
Mirtha, la Corina nu e grav, zic eu, pt. ca nu are sangerari, nu e din cauza placentei...la ea totul e in regula in afara de contractii! Care contractii, zice dr. ei, se pare ca au o mica legatura cu uterul ei care a crescut brusc in ultimele zile! Dr. zicea ca uterul ei e micut si acum e un puseu de crestere care il face iritabil! Eu sunt convinsa ca in spital ii vor opri contractiile!
E ziua Catalinei maine, draga de ea!!! Mi-e asa dor de ea...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
23+
Asa creste bebe
bebecris spune:
ce o mai face catalina? sper ca este mai bine!!!!
fetelor...nu ati venit d ela eco?
asteptam vesti!!!
corina....o sa fie bine....sunt doar niste contractii fara sangerari...o sa fie bine!!
23+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
elilov3 spune:
diana multumim de informatii 
pupam fata draga Corinutza si ne gandim la ea ii uram sanatate si sa stea linstita si totul va fi bine e importan t ca a ajuns la spital cand trebuia 

auzi la ele silicoane, lipoabsortie...lasa kg ...bb-i sa fie sanatosi ca poi ne-om lupta noi cu ele 
23+
Dimitrie
leeloo5979 spune:
Lipoabsorbtie nu mi-as face, pentru ca sunt sigura ca voi reusi sa dau jos tot surplusul, in schimb mi-as micsora sanii sigur...dar am vazut ca se ramane cu niste cicatrici destul de mari in forma de ancora,si parca nu mi-as vrea tzitzile brazdate de ancore...si as fi curioasa daca exista o operatie de subtiere a gleznelor...ca toata viata mea am suferit dupa gleznele subtiri de caprioara...
Leeloo
24 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
wndyctygirl spune:
Buna dimineatza zanex!!!!
Corina si Maria bafta, bafta, bafta, dar totul o sa fie bine....
Asaaaaaaa..inapoi la chestiuni presante, ca de exemplu kilogramele....io iau coronitza caci nici nu mai stiu cate kile am, si oricum am mai multe ca toata lumea, ca la mine sunt duble( in pounds- erau vreo 190 ultima oara) asa ca scoateti coronitza, cravata de pionier, cureaua, si mai ales banii, ca io tre sa ma duc sa-mi cumpar vafe de ei...pe langa mine( gaina americana de import...sau ma rog, export fortat in cazul meu) voi sunteti pui de gostat...asa ca nu va mai agitati ta-ki-mu-ri-le...
Mirtha si tu esti criminala...imi place simtzul umorului mai ales...si combinatia intre trairi profunde si miserupism la care clar subscriu!Iti inteleg perfect trairile, esti cine esti si faptul ca faci bebe nu va schimba asta, ci va imbunatatzi, iti va completa fiintza...
mamele Dolores de prin zona imi arunca si mie remarci veninoase vis - a- vis de faptul ca dupa ce fac bebe nu imi voi mai apartine, sunt sclava Isaura, gata...totul pentru si despre copil...si trebuie sa subliniez, cu riscul de a parea egoista, ca voi face tot posibilul sa imi conserv hobiurile, visele, placerile...samd....Sigur, bebe va fi o prioritate, insa daca eu nu imi pastrez o bucatica de teritoriu privat nu voi fi fericita, si daca nu sunt io fericita nimeni nu e...
Am vazut prea multe mame care in goana de a fi clasate pe primul loc la capitolul "mamele ( sau mamelele) secolului XXI" au pierdut crunt ...si identitate personala, si fericire, si pace interioara...si nici n-au castigat, nah!!!!
23+ cu 
criss703 spune:
Simona si Diana 21 pai putem face un club de 156 cm 
si eu tot atat am 156 si stiu cum se vede orice kg. in plus (deja am luat 4,5 kg ajungand la 45 kg. asa stiu ca nu par multe dar la inaltimea mea se vad urgent) , de aceea simt ca-mi plesneste burta+stomacul care urca tot mai sus de abia pot respira 
Corina iti tinem pumnii sa-ti treaca contractiile si sa fiti bine bb si tu 
Criss
22+
http://community.webshots.com/user/criss703
wndyctygirl spune:
loren pai e frumos???? Uite ce stramba ai bagat cu burtile...io n-am centimentru, am masurat-o cu rigla, e sub un metru e de bine, nu????
Ei ho, ca glumeam, n-am masurat-o, nu prea ma cam intereseaza ca am 1.72 m si asa cum am dat jos 25 de kile anul trecut le mai dau o data...ca sa fac al doilea bebe...si apoi inca o data...ca sa imi gasesc un lover pe masura....
Bebecris si lasagna noatra unde e..ca am inundat tastatura...oricum, frumos din partea feciorilor, uite ca mai sunt totusi si oamnei de treaba...
Elilov cuscra nu stiu, pune mana si produ ceva ca io nu mai cred in Romeo si Julieta, si oricat ar fi Dimitrie de Iancu Jianu tre sa fie si la punga gros....hai '
'
!!!
Andreyutza sorry honey pentru botez, las' ca nu-ti strica niste apa rece, te scapa de angoase!!!!
Diana 21 aaaaaaaaaaahhhhhh..I saved the best for last...si mie imi place de tine, de abia astept sa bem un frape impreuna, ma gandeam sa ma repatriez vreo 3 luni in februarie si atunci sa vezi distractie! Vine maman la mine in noiembrie( sper, ca si ea e la fel de free spirited ca si mine) si pe urma ma gandeam sa plecam impreuna spre casa, si-l las pe sclavutz sa muncessca pe plantatie sa plateasca billurile, manca-l-ar mama pe el de baiat frumos si destept...sa vedem cum stam cu banii, dar iti promit io ca de vazut ne vedem...
Mishto caruciorul, l-am cautata si io pe aici da' nu-i ...am gasitceva asemanator, voi achizitiona cu incredere!
Editor stiri zici.....hmmmmmm....pai de-aia ne placem reciproc...io am inceput reporter la A1 dar ulterior am realizat ca zau n-am chef sa alerg cu microfonul in brate ca mama zmeilor..dupa o varsta incolo mi se parea o postura relativ penibila asadar am renuntzat si am innotat ceva timp in PR politic dupa care am taiat-o in tzara tzarilor....anyway, unde pontezi daca nu sunt indiscreta????
23+ cu 
wndyctygirl spune:
Leeloo era sa uit...ia mana de pe coronitza mea ca te mushc!!!!
Cat despre glezne , singura modalitate pe care o stiu este retezatul de la genunchi...asa ma gandeam si io pentru mine, decat picioare lungi si groase, mai bine scurte si subtiri...
hai ca deja am sarit calul, se vede ca-mi lipseste cafeina...
23+ cu 
diana21 spune:
quote:
Editor stiri zici.....hmmmmmm....pai de-aia ne placem reciproc...io am inceput reporter la A1 dar ulterior am realizat ca zau n-am chef sa alerg cu microfonul in brate ca mama zmeilor..dupa o varsta incolo mi se parea o postura relativ penibila asadar am renuntzat si am innotat ceva timp in PR politic dupa care am taiat-o in tzara tzarilor....anyway, unde pontezi daca nu sunt indiscreta????
Ah, simteam io ceva, ceva in aer
!Nici eu nu mai sunt la stiri, insa am uitat sa modific!
Fix in PR am aterizat si eu si fix din cauza de tura de noapte, care e horror!
Eu lucrez (inca) la National TV! Dar dupa concediul cu bebedoi nu am de gand sa ma mai intorc acolo!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi
23+ Asa creste bebe