Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
citat din mesajul lui Mirtha

Hai ca am dat un refresh inainte de a inchide PC.
Dandusa nu am citit nicaieri. Pur si simplu gineca mea mi-a spus verde in fata , vinei la eco : "sper sa trecem de 28 de sapt. cu colul asata fara probleme. Colul tau trebuia sa aiba 44,24 mm la aceasta virsta a sarcinii. Si tzac mi-a bagat iar tratament si interdictii de deplasare , plus nospa obligatoriu etc. Nu reiau toate interdictiile ca o iau pe ulei.

Pup fetele , o noapte buna sa aveti.

Mirtha 26+ Eva

nu-mi place de doc ta
greu ca un dr sa spuna "trebuia"...,nu santem cazuri generale...,santem gravidute cu sarcinii diferite,cu simptome diferite,cu coluri diferite...de aici pana la a afirma ca "sper sa trecem cu bine peste 28 de sapt..." mi se pare cale lungaaaaa
te rog eu mult sa stai calma...
dr meu cand m-am mirat eu de lungimea colului mi-a spus..."ce credeai ca ramane la fel?...,creste sarcina,se scurteaza colul...asa este normal..."pe atunci aveam 22-23 sapt si col de 3...

Mamica stralucitoare
25+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Loren ma ajungi din urma???.....pai sa fi sigura....ca ale mele expira prin ianuarie.....aia e...cat dai...atat face....

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 23+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Mirtha

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

bebecris si eu la fel! Sa fim sanatoase!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Simona, nu esti cea mai mica, si eu am aceeasi inaltime !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

pai sa fim...azi am fost la pranz sa-mi iau sa pap...avem o rotiserie care face numai papa bun...si mi-am luat niste ciuperci sote...unul din baieti..imi sopteste" dna, am lasagna la cuptor. vreti?" evident ca am vrut....am asteptat vreo 5 minute si a aparut minunea...mi-a pus in casoleta si...am vrut sa platesc....nu m-au lasat...au zis ca este pentru dna cu bebe care pofteste mereu cate ceva si este placerea lor!!!!f tare, nu?

23+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
citat din mesajul lui leeloo5979

Intrebare intrebatoare: fi-miu loveste jos de tot, parca deasupra pubisului, nu ar trebui sa fie mai sus un pic? E vreun pericol? Sa fie prea aproape de col? Stie cineva sau mai simte cineva bebeul asa de jos? Bine...nu tot timpul...spre exemplu aseara se simtea imediat sub buric...acuma el stie cum o sta acolo si cum isi schimba pozitia.

Leeloo
24 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

nu cred sa fie vreo problema...
in sarcina cu Crinuta la un mom dat simteam ca urmeaza sa-i iasa piciorul efectiv...,lovea cu putere si eu ma asezam imediat de frica sa nu cumva sa-mi cada copilul din burta
si Raducu loveste f tare pt varsta lui si de f multe ori jos,jos...

Mamica stralucitoare
25+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Fetelor, Corina m-a rugat acum cateva minutele sa va anunt eu ca ea se interneaza azi, tocmai se pregatea sa plece la spital! Are contractii dureroase si bebita e jos de tot, asa i-a zis dr., ca preseaza pe col! Eu sunt SIGURA ca o sa fie bine si ca i se vor opri contractiile, dr. ei e foarte bun!!! Oricum, e bine ca merge la spital pt ca probabil numai o perfuzie o s-o ajute sa scape de contractiile astea urate!!! Si statul in pat, evident!

Eu ii tin pumnii stransi sa fie bine si o sa o sun deseara! Va mai zic atunci care e situatia!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dandusa esti criminala ! De felul ei gineca mea nu este panicoasa. Si nici nu a incercat sa imi induca panica ci doar sa ma constientizeze ca e o problema si trebuie sa o tinem sub control. Si...mai si stie ca sunt gica-contra cind se pune problema sa ingurcitez medicatie.

Anes te mai vad si eu la mutricica din cind in cind !

Loren deci de-asta imi esti , hai ? Je discuta lucre serioase , dureri si alte alea depresionante si tu vrei tzitzi de cauciuc ?
Via....Femina Intim ! Acolo discutau fetele despre costuri , despre clinicile unde isi facusera operatii , daca erau multumite sau daca nu , cam care era procedura etc. Pe mine ma interesa o lipoabsortie dar stiu sigur ca se discuta si despre silicoane !
In rest mai am ceva planuri de bataie anti- kg dar serios le voi concretiza dupa ce terminam apartamentul , cumparaturile pt.bebe si bagajul gravidei.

Ca veni vorba de cumparaturi plec prin oras sa vad oferta de carute. Sa imi tineti pumnii !

Ce ori fi facut fetele noastre la eco ? Sper ca bine.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sunt acasa...am oprit lucrarile la balcon, pentru ca finul nostru care facea lucrarea a plecat de urgenta la servici...e pompier si trebuie sa-si faca bagajul in caz de inundatii il trimit in tara.O sa lucreze al meu sot singurel, seara cand vine acasa.
Diana, multumim pentru vestile despre Corina.Doamne ajuta ca ea si bebele sa fie bine!Asteptam vesti bune diseara.

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput