Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)
Raspunsuri - Pagina 6
jadi spune:
Problema e si mai complicata si sper sa nu risc vreo disputa religioasa dar optiunea de Timisoara cu analizele in Germania e mai la indemana si ca bani (desi nu cred ca pana la urma asta e un motiv bazat, noi am sponsoriza orice deplasare mai costisitoare) dar si ca optiune in cazul in care se mentine diagnosticul si anume indicatia de avort de care cei de la Timisoara o pot da. Desi nu stiu ce poate fi in sufletul ei acum si daca poate decide echitabil atat pentru ei cat si pentru fetita. Dublu test i-a iesit OK, la fel si triplul test iar astia la amnio i-au spus clar ca testul e neconcludent, ca s-a dus prea tarziu (de ce nu au refuzat-o atunci???) si ca din aceasta cauza nu s-au dezvoltat celulele in celelalte 2 eprubete!
Deni & Vlad & Tudor
otim spune:
si pentru ca eu inca citesc din urma (si pentru ca ma stiti ca sunt care citeste si prea putin scrie ) vreau sa ma laud si eu (ce numai CarlaV poate ) si eu sunt tot cu kg ca la "inceput" de sarcina .... deci la fel de "supla"
xerxe2005 chiar vrei sa facem intrecere .... la kg ???
Laurentiu Ovidiu Otiliei
mychydutza spune:
....si k sa va fac "individioase" ia uitati ce poze avem de la Vatra Dornei..........
http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu1/DornaIul2008
Mihaela
X-ray spune:
deni imi pare tare rau,fara cuvinte...dar e curios ca celelalte doua au iesit ok pana acum....la eco a vazut-o un dr bun cat de cat?novak cand a spus la translucenta nucala cuiva ca e risc maxim de sindrom D asa a fost,dar a vazut de la 12 saptamani...a renuntat la sarcina persoana respectiva la 16,dar in ro ca ei nu au vrut....
otilia felicitari pt asa baiat mare si studios,sunt bestiale pozele cu el studiind....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Luna1 spune:
Deni imi pare tare rau sa aud insa mie imi suna a eroare medicala. |Poate va fi bine.
Oti eu am vreo 3 in plus (kg) nu ma supar numai ca dupa a doau sarcina s-au redistribuit kg si uite asa mai mult pe burtica nu stiu cum. Vad pozicile cu Laurentiu de acasa ca si asa nu prea am muncit azi.
Alina deci gasiram si soprana. Bun.
Mychydutza eu chiar mor de ciuda. Da nu puteai sa pui mai multe pozici cu flacaul ca mie imi plac florile dar mai mult imi place Andrei.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ioanaiub spune:
mychydutza sunt doi iepurasi, ne-am cam "inmultit" anul asta, anul trecut am avut 4 iepurasi, pentru copii, nu ne-am indurat sa-i taiem si anul asta ne-am procopsit cu 12 pui
zilele astea am intrat la odisee, sa vad ce se mai scrie pe acolo, la mamici de iulie august 2008, poate imi era dor sa retraiesc momentele cand o asteptam pe Mara. am descoperit acolo un caz trist, o mamica pe nume "camy" a nascut acum cateva zile un baietel cu probleme la inima, a fost transferat la tg. mures, azi am inteles ca l-au operat ... au deschis un cont pentru ajutorarea lui, poate vrea cineva dintre voi sa ajute ... nu am nimic cu nimeni, nu o cunosc pe mama copilului, doar cazul m-a impresionat
gasiti aici mai multe detalii despre cum il putem ajuta pe Darius Andrei (deja l-au botezat, inteleg ca este destul de grav)
Doamne-ajuta sa treaca cu bine peste aceasta incercare
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ioanaiub spune:
quote:
citat din mesajul lui mychydutza
....si k sa va fac "individioase" ia uitati ce poze avem de la Vatra Dornei..........
http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu1/DornaIul2008
Mihaela
raiul pe pamant!!!!!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
cristina26 spune:
translucenta nucala se vede bine doar inainte de 13 saptamani, dupa ce creste fatul aceasta nu mai este un factor care determina daca copilul are trisomie 21 sau trisomie 18. Pentru a afla sigur daca fatul are sau nu defect cromozomial este necesar doar un test de amneocenteza. Iar daca copilul are sindromul Down se poate vedea si prin faptul ca ii lipseste osul nazal, ca are doar doua oase la degetul mic in loc de 3, femurul este mai mic decat restul corpului cu cel putin 2 saptamani etc.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
jadi poti sa faci amneo pana in luna 9, cum sa fi mers prea tarziu. Este posibil ca testul sa nu fie concludent datorita contaminari, dar in nici un caz ca ar fi mers prea tarziu . Sarcina mea a fost de risc datorita faptului ca am avut copil cu sindromul Down (trisomie 21) si am facut amneo. Eu ii recomand verisoarei tale nu faca avort pana nu este diagnosticata sarcina ca fiind cu prbleme. Pentru diagnosticare este nevoie de ameno.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
jadi spune:
Aceasta pata/pete s-au vazut la 2 ecografii facute de 2 doctori buni si renumiti in domeniu, primul doar a mentionat in fisa, al doilea i-a si comunicat asta chiar daca nu e medicul curent. Si mergand pe firul apei, am descoperit ca si prima ecografie e cu focus. Poate sa nu fie nimic dar daca ea a decis sa faca amnio, lucrurile s-au complicat. Eu zic ca totul va fi bine dar cred ca e cumplit ca viitoare mamica sa treci prin asa ceva. Translucenta nucala a fost OK, nu e suspectata de SD ci de mozaicism.
Cristina, acum cica si pozitia urechilor e un semn de SD.
Deni & Vlad & Tudor