Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina, iti dai seama ca oricum nu se pune problema de avort pana nu are un diagnostic relevant ca nu poate fi ferm, procentajele astea ne omoara. Va merge pana la capat cu analizele!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

DENI ce chestie urata! imi pare tare rau, sper sa se termine cu bine

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Va multumim mult pentru toate urarile. Toti strumfii sa aibe parte de sanatate si fericire.

Aaron si Liana
Oaana diferentza intre mine si sora-mea e de 2 ani si ne-am batut pana cand s-a maritat prima. Ulterior eu, plecata la facultate, ea maritata, deci despartite, ne-am iubit mai mult ca niciodata. Si acum imi este dor de ea chiar daca au plecta de la mine azi de dimineatza.

Cafera, las-o pe cuscra Luna sa prospecteze piata. Concurentza nu strica. Important este ca suntem cap de listam in viziunea mamei ca a lui Cosmin ai vazut ce pretentii are Daria nu zice nici mama da'pai mother.

La 'motul' nostru a fost neastepatat de bine. Si eu ma asteptam ca DAria sa fie mai maraita dar se pare ca-i plac fetii cadourile. Mituita de aproape fiecare invitat si cu cate o jucarie, nu prea a avut timp de plans. Deja trebuie sa stacnam cu jucariile ca ma impiedic de ele prin casa.
De pe tavitza a ales: banii ca prima optiune (asta e, si pe mine m-a mirat ca erau atatea care stiam ca o tentau mai mult), apoi cartea si un caietel le-a mangaiat asa usor si se uita la noi sa ne vada reactiile (parca stia ea ceva ca e de bine) insa a ales termometrul si, in final forfecutza.
Singura problema a fost ca a tras de ochi pana in ultimul moment. Nu a vrut chip sa doarma. A recuperat astazi la greu.
Cat despre febra ce pot sa zic? Fata sanatoasa tun a patra zi de la debutul febrei. Ma felicit si va multumesc inca o data pentru ridicarea moralului, ca nu i-am dat antibiotic.

Deni imi pare rau ca sarcina cumnatei tale ii este umbrita de astfel de procentaje. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

Aici puteti viziona cateva poze de la mot:

http://community.webshots.com/album/560031323KxJBbP?start=204

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

DENI ne rugam lui Doamne Doamne ca totul sa fie bine si nepotica ta sa vina pe lume sanatoasa si voioasa . Imi pare rau ca nu stiu mai multe sa-ti spun despre medicii de aici , dar cu toate echipamentele si medici buni de la noi sa nu uite ca suntem tot in Romania si fara "plic" si "atentii" in stanga si dreapta .... (cred ca stii la ce ma refer ) iar cand incepi sa aduni la final de zi cred ca ziua de spitalizare e mai ieftina in Ungaria (la concluzia asta am ajuns eu facand calcule ca doar am nascut la Timisoara ) .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

multumim in primul rand ca ne-ati "vizionat" si multumim pentru laude , "manechina" care taie tortul sunt eu (am avut curaj sa mai pun poze si cu mine ) . Din pacate peste partea cu tava noi am sarit pentru ca dupa tort am si plecat urgent cu copilul acasa (cheful a fost la bunica din partea lui tati la curte ) pentru ca la cat de mult a plans juniorul imi era frica sa se lase cu altele . Dar recuperam noi pentru ca sambata ne asteapta alt tort (deci alte poze) la parintii mei (tot la curte ) si atunci sper sa avem parte si de tava ( oare ce va alege ??? vom vedea ) . tuturor ca ma pun la smotru ca juniorul a mancat pufuleti in toata casa .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

mamii doctorita noastra (atunci cand m-am plans si eu ca nu mananca Ciorbe si supe ) ne-a zis ca pana pe la 3 ani nici nu o sa fie ciorbele si supele mancarea lor preferata deci .... eu il pacalesc sa mai pape ciorba pentru ca ma prefac ca mananc eu ( Laurentiu e pofticios din fire ) si ii dau cu lingura mare (pentru ca doar cu ea mananca supe , ciorbe )

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

otimtot caut pozele tale si nu dau de ele. Esti dragutza sa mai pui o data link-ul pentru o baba surda?

dana, v-am admirat din plin - daria este de o frumusetze rara; am remarcat mai ales ochii superbi!Iar tati e atat de incantat de ea...zambeste cu toata fatza.

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am admirat o frumusete de Laurentiu si mmmmmmm ce tort, ne-ati oprit si noua o bucatica?

Si o frumusete de Daria nu mai zic ca imi vine sa vin sa o iau la mine acasa.

Ma duc sa incerc sa incarc filmulete.

Referitor la ciorbe chiar in Capraru spunea ca nu au o mare valoare nutritiva si sunt preferae sa fie date ca felul doi dupa piureuri de legume daca se doreste neaparat consumarea lor.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mai mai mai ce strumfisori dulci!

oTILIA, lasa, ca o avea el alta zi mai buna. Poate era trist ca a imbatranit cu un an

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ouch, am alergat toata ziua si cand am revenit am gasit o multime de pagini noi de citit. Acum am de scris romane, o iau in ordine cronologica. Eu inteleg ca unii au atata timp incat sa-mi caute mesajele, sa analizeze fiecare cuvintel si sa faca rezumate si disectii pe ele. La volumul asta chiar nu fac fata, acum pe bune, am si eu viata mea. Incerc doar azi...

Miillyy:

quote:
Tu nu te dezminti niciodata! Esti ca o musculitza care bazaie continuu . Am senzatia ca tu chiar nu pricepi - draga mea, nimeni nu te invidiaza, crede-ma.

Da, bine ca scriu si eu un mesaj intre altele 500 ale "prietenelor" si tot eu bazai. Credeam ca forumul e pentru vorbit dar se pare ca numai pentru unii. Insa daca eu bazai inseamna ca e mult rahat pe aici. A se nota ca nu eu am inceput, dar daca vreti sa continuam asa atunci asa o sa fie.
Inteleg ca te-ai razgandit si nu ma invidiezi tu, dar esti sigura ce stii ce gandesc toate? Ce alt motiv ar avea cineva sa spuna ca mi-am modificat pozele cu Photoshop sau ca nu e adevarat ce spun despre copil? Daca nu e invidie atunci e rautate, in cazul asta nu e generata tot de invidie?

quote:
Insa pur si simplu m-au deranjat exagerarile Carlei, nu persoana ei sau progresele Sabinei care sunt convinsa ca e un copil fantastic. Nu a fost nici o clipa vorba de invidie . Nu ne cunostem in viatza reala, nu are cum sa existe competitie la nici un nivel intre noi.

Atunci de unde stii ca sunt exagerari? Din punctul meu de vedere te-au deranjat adevarurile.

quote:
dar orice om intreg la cap isi da seama ca ceea ce scrie este exacerbat, lucru recunoscut si de ea ulterior

Nope, la ambele. Si cu asta jignesti fetele care ma cunosc. Adica ele nu sunt intregi la cap?

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput